JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Stefan Popescu »

Cristi Y scrie:parastas ??? tocmai acum cand mai avem un pic si cu ajutorul matematicienilor iesim campioni mondiali ??? :lol: :lol: :lol:
Recunosc, ești tare! Numai că matematicienii de care vorbești au făcut cursurile pe baltă, nu acolo unde se dau diplomele respective. :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci, matematicieni de baltă pentru corectitudine. Sau matematicienii lui pește!

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:parastas ??? tocmai acum cand mai avem un pic si cu ajutorul matematicienilor iesim campioni mondiali ??? :lol: :lol: :lol:
Nea Cristi asta nu-i Fane. I-am cantat in struna un pic si tind sa cred ca o da in lambade. Ia zis si lu` Dan ( Badarcea ) Tataie desi n-avea cu el chestii d-astea si totusi l-a luat de "vechi" :).
Asta-i un bagabond d-al nostru care o arde "pe margini" si ii ie ciuda ca n-a avut loc nici in CN-u`, nici in federatie, nici nu sta la masa cu toata lumea, bla, bla, bla,... . Cine-o fi?!!!!!!!! :roll:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Basca ca e logat decurand. Uite cate postari are!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

ai si tu partea ta de ...dreptate...dar incearca sa privesti putin obiectiv situatia...e primul CN in care 90% din echipe nu mai au nici sanse teoretice dupa prima mansa ...echipa campioana se cunoaste dupa primele 40 de ore concurs...daca etapa urmatoare veti juca doar 3-4 echipe cum se va mai recupera handicapul? cu punctaj de la 1 la 4?
daca vreti sa mentineti totusi ac rezultat euva propun varianta celor mai bune 2 rezultate din 3 manse :wink: ...ori se decide campioana dupa cele mai bune 2 din 3 ori se merge intr-o finala cu cele mai bune 4-5-6 echipe :wink:[/quote]
--------------
Daca ai vrea sa privesti un pic mai mult obiectiv situatia globala ai cantari si partea de vina a celor ce vor abandona, daca o vor face, iar daca nu se demonstreaza decat ca a fost un balon de sapun vom avea un CN f...t. Oricum e in stadiu de preludiu.
Fiti inconsecventi Domnilor.
Ultima oară modificat Mie Iun 20, 2012 10:57 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Scenarii, scenarii, scenarii, ....... PARANOIAAAAAAAA!
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@gabi tomulescu

draga Tomy , in primul rind sincere felicitari pescarilor de la Carping pentru mansa asta . In mod special un salut tie , lui Babi si lui Piticu , pe care va stiu mai bine .
Un sfat din inima iti dau . Nu mai raspunde frate la toate atacurile . Citesc lucruri care pe mine unul ma deranjeaza , ca dai cu scule de imprumut , ca esti sluga pe nu stiu unde , etc . Nu te mai compromite . Lasa-i pe cei din clubul tau sa rezolve problema . Ca ceva trebuie sa faca ....de data asta nu cred ca lumea mai tace .
Voi ca pescari v-ati facut treaba , pesemne ca o sa o faceti si mai bine si peste o mansa sau doua , sau cite s-ar hotari . Exista o problema mare , habar nu am cum s-o rezolva si cred ca nici nu ma intereseaza , dar un lucru e cert - voua nu va ia nimeni lansetele din mina . Acum cca 1 an pe Tincabesti , la ultima etapa , stii cum era grila . Si s-a scos tot 1-1-1 .
Toata povestea asta iti face rau , te scoate din mina si oricum nu ai nici o putere , nici tu sau Babi sa schimbati ceva .
Stiu ca aveti incredere in valoarea voastra , mergeti pe balta si daca puteti dati-le cu balta in cap . Daca pot altii , foarte bine si asa . Inseamna ca a fost competitie intre pescari si nu intre manageri .
Si inca una de final - numai in pomul incarcat de mere , da lumea cu pietre ...

Cu drag ,

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

are cineva vreo noutate de la sedinta agvps?
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Si usor usor nu vor mai avea cu cine sa faca CN-ul
Ca mine sunt mult mai multi.

Si f*tut si cu banii luati

the mover

Mesaj de the mover »

:?
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

De actualitate .
Fişiere ataşate
165858_419054948115086_624328282_n.jpg
165858_419054948115086_624328282_n.jpg (69.1 KiB) Vizualizat de 886 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”