Cristi Y scrie:parastas ??? tocmai acum cand mai avem un pic si cu ajutorul matematicienilor iesim campioni mondiali ???
Recunosc, ești tare! Numai că matematicienii de care vorbești au făcut cursurile pe baltă, nu acolo unde se dau diplomele respective.
Deci, matematicieni de baltă pentru corectitudine. Sau matematicienii lui pește!
Cristi Y scrie:parastas ??? tocmai acum cand mai avem un pic si cu ajutorul matematicienilor iesim campioni mondiali ???
Nea Cristi asta nu-i Fane. I-am cantat in struna un pic si tind sa cred ca o da in lambade. Ia zis si lu` Dan ( Badarcea ) Tataie desi n-avea cu el chestii d-astea si totusi l-a luat de "vechi" .
Asta-i un bagabond d-al nostru care o arde "pe margini" si ii ie ciuda ca n-a avut loc nici in CN-u`, nici in federatie, nici nu sta la masa cu toata lumea, bla, bla, bla,... . Cine-o fi?!!!!!!!!
ai si tu partea ta de ...dreptate...dar incearca sa privesti putin obiectiv situatia...e primul CN in care 90% din echipe nu mai au nici sanse teoretice dupa prima mansa ...echipa campioana se cunoaste dupa primele 40 de ore concurs...daca etapa urmatoare veti juca doar 3-4 echipe cum se va mai recupera handicapul? cu punctaj de la 1 la 4?
daca vreti sa mentineti totusi ac rezultat euva propun varianta celor mai bune 2 rezultate din 3 manse ...ori se decide campioana dupa cele mai bune 2 din 3 ori se merge intr-o finala cu cele mai bune 4-5-6 echipe [/quote]
--------------
Daca ai vrea sa privesti un pic mai mult obiectiv situatia globala ai cantari si partea de vina a celor ce vor abandona, daca o vor face, iar daca nu se demonstreaza decat ca a fost un balon de sapun vom avea un CN f...t. Oricum e in stadiu de preludiu.
Fiti inconsecventi Domnilor.
Ultima oară modificat Mie Iun 20, 2012 10:57 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
draga Tomy , in primul rind sincere felicitari pescarilor de la Carping pentru mansa asta . In mod special un salut tie , lui Babi si lui Piticu , pe care va stiu mai bine .
Un sfat din inima iti dau . Nu mai raspunde frate la toate atacurile . Citesc lucruri care pe mine unul ma deranjeaza , ca dai cu scule de imprumut , ca esti sluga pe nu stiu unde , etc . Nu te mai compromite . Lasa-i pe cei din clubul tau sa rezolve problema . Ca ceva trebuie sa faca ....de data asta nu cred ca lumea mai tace .
Voi ca pescari v-ati facut treaba , pesemne ca o sa o faceti si mai bine si peste o mansa sau doua , sau cite s-ar hotari . Exista o problema mare , habar nu am cum s-o rezolva si cred ca nici nu ma intereseaza , dar un lucru e cert - voua nu va ia nimeni lansetele din mina . Acum cca 1 an pe Tincabesti , la ultima etapa , stii cum era grila . Si s-a scos tot 1-1-1 .
Toata povestea asta iti face rau , te scoate din mina si oricum nu ai nici o putere , nici tu sau Babi sa schimbati ceva .
Stiu ca aveti incredere in valoarea voastra , mergeti pe balta si daca puteti dati-le cu balta in cap . Daca pot altii , foarte bine si asa . Inseamna ca a fost competitie intre pescari si nu intre manageri .
Si inca una de final - numai in pomul incarcat de mere , da lumea cu pietre ...