parere spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danielcotoz
Puncte: 0

Re: parere spod

Mesaj de danielcotoz »

eu iti recomanda sa te gandesti bine ce vrei sa pui in spomb si apoi sa-ti iei spod. mi-am luat anu trecut un spod fox fx3 de 7 lb si e senzational. am incarcat spombil cu nisip si l-am pus plin. merge brici. cu seminte sau nada emeda merge linistit peste 120m insa apar probleme cand pui pelete sau bile. fiind mult mai usoare nu se incarca bine spodul. ptr asta colegul a luat un spod carp expert cu care nadim pelete sau bile mari si merge foarte bine. insa daca pui seminte multe in el deja caraie, merge dar ...... nu stiu cat. imi era frica sa trag de el. deci recomand sa-ti alegi lanseta in functie cu ce dai si de distanta la care pescuiesti. cu carp expert sa dai peste 120m in mod continuu .....nu cred ca tine mult dar daca dai pelete poate tine o vreme. dar e ieftin :)

dragosg

Mesaj de dragosg »

danielcotoz scrie:eu iti recomanda sa te gandesti bine ce vrei sa pui in spomb si apoi sa-ti iei spod. mi-am luat anu trecut un spod fox fx3 de 7 lb si e senzational. am incarcat spombil cu nisip si l-am pus plin. merge brici. cu seminte sau nada emeda merge linistit peste 120m insa apar probleme cand pui pelete sau bile. fiind mult mai usoare nu se incarca bine spodul. ptr asta colegul a luat un spod carp expert cu care nadim pelete sau bile mari si merge foarte bine. insa daca pui seminte multe in el deja caraie, merge dar ...... nu stiu cat. imi era frica sa trag de el. deci recomand sa-ti alegi lanseta in functie cu ce dai si de distanta la care pescuiesti. cu carp expert sa dai peste 120m in mod continuu .....nu cred ca tine mult dar daca dai pelete poate tine o vreme. dar e ieftin :)

daniel...la distante extreme nu pescuiesc dar un concurs mai fac si eu:)
totusi vreau un spod care sa se duca peste 100 m.
ma gandeam la un fox

http://www.totalfishing.ro/lanseta-fox- ... 19833.html

nu am incredere in carp expertul ala cu toate ca unii il lauda...in timp ma tem ca nu va mai fi la fel de "sanatos" si nu iau spod in fiecare an
cu ce pun in spomb? sunt pregatit sa pun de la seminte la bile deci toata plaja de nada:)

cine a utilizat spod=ul de la fox de mai sus rog o opinie
thx

soare_33

Mesaj de soare_33 »

:wink: Beast Master
PS: A NU SE VINDE DUPA CATEVA PARTIDE DE PESCUIT, mai exerseaza lansarea cu el.
LogiCarp Team

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

de anu asta century a facut o lanseta de spomb daca vrei pentru spomb daca vrei spod fox horizont o am de 2 ani si sunt multzumit tzine cont ca diferentza dintre spomb si spod cu o greutate de nada egala este in jur de 15m.

dragosg

Mesaj de dragosg »

lucian_dj scrie:de anu asta century a facut o lanseta de spomb daca vrei pentru spomb daca vrei spod fox horizont o am de 2 ani si sunt multzumit tzine cont ca diferentza dintre spomb si spod cu o greutate de nada egala este in jur de 15m.

diferenta in ce sens? daca dai cu spodul cu plumb fata ca dai cu spombul?
merci

ai versiunea S sau Z?

Alex0711

Mesaj de Alex0711 »

Eu am Carp Expert si nadesc cu spombul plin cu porumb preparat la 120m fara nici cea mai mica problema.Problema este sa poti arunca montura acolo :D.
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

dragosg

Mesaj de dragosg »

Alex0711 scrie:Eu am Carp Expert si nadesc cu spombul plin cu porumb preparat la 120m fara nici cea mai mica problema.Problema este sa poti arunca montura acolo :D.
am mai auzit asta
merci

Alex0711

Mesaj de Alex0711 »

dragosg scrie:
Alex0711 scrie:Eu am Carp Expert si nadesc cu spombul plin cu porumb preparat la 120m fara nici cea mai mica problema.Problema este sa poti arunca montura acolo :D.
am mai auzit asta
merci

;)
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

iti recomd fox fx3. e editie limitata insa poate mai gasesti. merge brici si e rezistent

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”