Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
danielcotoz scrie:eu iti recomanda sa te gandesti bine ce vrei sa pui in spomb si apoi sa-ti iei spod. mi-am luat anu trecut un spod fox fx3 de 7 lb si e senzational. am incarcat spombil cu nisip si l-am pus plin. merge brici. cu seminte sau nada emeda merge linistit peste 120m insa apar probleme cand pui pelete sau bile. fiind mult mai usoare nu se incarca bine spodul. ptr asta colegul a luat un spod carp expert cu care nadim pelete sau bile mari si merge foarte bine. insa daca pui seminte multe in el deja caraie, merge dar ...... nu stiu cat. imi era frica sa trag de el. deci recomand sa-ti alegi lanseta in functie cu ce dai si de distanta la care pescuiesti. cu carp expert sa dai peste 120m in mod continuu .....nu cred ca tine mult dar daca dai pelete poate tine o vreme. dar e ieftin
lucian_dj scrie:de anu asta century a facut o lanseta de spomb daca vrei pentru spomb daca vrei spod fox horizont o am de 2 ani si sunt multzumit tzine cont ca diferentza dintre spomb si spod cu o greutate de nada egala este in jur de 15m.
am mai auzit astaAlex0711 scrie:Eu am Carp Expert si nadesc cu spombul plin cu porumb preparat la 120m fara nici cea mai mica problema.Problema este sa poti arunca montura acolo.
dragosg scrie:am mai auzit astaAlex0711 scrie:Eu am Carp Expert si nadesc cu spombul plin cu porumb preparat la 120m fara nici cea mai mica problema.Problema este sa poti arunca montura acolo.
merci