CristiK scrie:Ceea ce am spus sunt niste considerente si concluzii generale, ideea de baza este ca doar faptele trebuie sa vorbeasca si nu sa avem OTV in fiecare seara pe CRapmania .
Deja imi vine in minte Borcea care de 10 ani cere sa fie lasat sa se pregateasca de Champions League si cu toate astea e departe .
Ati fost blamati la mansa 1, la mansa 2 ati fost pe locul 2, ati demonstrat un punct de vedere dar toate discutiile astea cu jicniri si pozitionari superioare fata de 1 sau altu nu stiu daca isi au locul intro competitie sportiva mai ales la nivel national .
Mor cand vad cata mizerie este in pescuitul asta cu atat mai mult ca din prisma costurilor ar trebui sa fie un domeniu al GENTELMANILOR si cand colo ........ nu mai zic dar intra o lista lunga de
Mai ne lua unu de dimineata la misto , era intrebat daca a inceput sa manance pestele pe o anume balta si el pune poze cu dulapii DAR a omis sa spuna ca pozele sunt din 2011 , cat de guster sa fii, cat de destept sa te crezi si cel mai rau , cat de prosti sa ii crezi pe cei din jurul tau sa mergi la tupeu asa, la intimidare ca pe vremea lui Ceasca ???
inteleg perfect ceea ce ai spus acum.
ai perfecta dreptate referitor la faptul ca "razboaiele" de pe forum nu fac bine dar ce sa fac. nu pot sa fiu luat la misto...sau mai mult de atat si sa tac din gura.
incearca macar odata sa ma intrebi ceva legat de pescuit ( daca ai nevoie) si o sa-ti raspund fara ezitare. acelasi lucru il fac pe facebook, sau pe crapmania, sau oriunde sunt abordat cu o intrebare.
aceste lupte se duc tocmai pentru plata unor polite. nu ar trebui sa afecteze alti pescari care nu au fost inclusi niciodata in astfel de discutii.
din pacate asta este Romania.si eu si voi traim tot aici.trebuie sa ne adaptam si sa ne pazim spatele.