PROCES VERBAL - ETAPA 28.06-01.07.2012 A C.N. - 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi_Ionita
Puncte: 0

Re: PROCES VERBAL - ETAPA 28.06-01.07.2012 A C.N. - 2012

Mesaj de Cristi_Ionita »

Felicitări energy! Ați meritat pe deplin primul loc.
Felicitări carping pt 2! Vasile, câtă ambitie sa ai??!! Dincolo de balacareala de pe forum tre sa recunosc ca gabi si Ciprian sunt beton ca pescari si am avut de învățat si de la ei.dar tot nelu e mai bun! :lol:

Felicitări tuturor loturilor pt munca si respecte maxime pt cele ce vor veni la etapa 3 desi au șanse mai mici sa câștige...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

CristiK scrie:Ceea ce am spus sunt niste considerente si concluzii generale, ideea de baza este ca doar faptele trebuie sa vorbeasca si nu sa avem OTV in fiecare seara pe CRapmania .
Deja imi vine in minte Borcea care de 10 ani cere sa fie lasat sa se pregateasca de Champions League si cu toate astea e departe .
Ati fost blamati la mansa 1, la mansa 2 ati fost pe locul 2, ati demonstrat un punct de vedere dar toate discutiile astea cu jicniri si pozitionari superioare fata de 1 sau altu nu stiu daca isi au locul intro competitie sportiva mai ales la nivel national .

Mor cand vad cata mizerie este in pescuitul asta cu atat mai mult ca din prisma costurilor ar trebui sa fie un domeniu al GENTELMANILOR si cand colo ........ nu mai zic dar intra o lista lunga de

Mai ne lua unu de dimineata la misto , era intrebat daca a inceput sa manance pestele pe o anume balta si el pune poze cu dulapii DAR a omis sa spuna ca pozele sunt din 2011 , cat de guster sa fii, cat de destept sa te crezi si cel mai rau , cat de prosti sa ii crezi pe cei din jurul tau sa mergi la tupeu asa, la intimidare ca pe vremea lui Ceasca ???
inteleg perfect ceea ce ai spus acum.
ai perfecta dreptate referitor la faptul ca "razboaiele" de pe forum nu fac bine dar ce sa fac. nu pot sa fiu luat la misto...sau mai mult de atat si sa tac din gura.
incearca macar odata sa ma intrebi ceva legat de pescuit ( daca ai nevoie) si o sa-ti raspund fara ezitare. acelasi lucru il fac pe facebook, sau pe crapmania, sau oriunde sunt abordat cu o intrebare.
aceste lupte se duc tocmai pentru plata unor polite. nu ar trebui sa afecteze alti pescari care nu au fost inclusi niciodata in astfel de discutii.
din pacate asta este Romania.si eu si voi traim tot aici.trebuie sa ne adaptam si sa ne pazim spatele.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Cristi_Ionita scrie:Felicitări energy! Ați meritat pe deplin primul loc.
Felicitări carping pt 2! Vasile, câtă ambitie sa ai??!! Dincolo de balacareala de pe forum tre sa recunosc ca gabi si Ciprian sunt beton ca pescari si am avut de învățat si de la ei.dar tot nelu e mai bun! :lol:

Felicitări tuturor loturilor pt munca si respecte maxime pt cele ce vor veni la etapa 3 desi au șanse mai mici sa câștige...
Nelu e cel mai bun... chiar aseara vorbeam cu Vasile la telefon si asta mi-a zis ca Nelu e cel mai rezistent om,atati fizic cat si la presiunea foarte mare a unui concurs, din cati a cunoscut el.
Eu sunt convins ca cu orice alta echipa in dreapta noastra ne-ar fi fost putin mai usor sa ne ducem peste Claudiu. Cu voi a fost imposibil.
felicitari si voua si celorlalti baieti din clubul Baricada. ai vazut ce frumoasa e lupta pe balta, nu aici. dar asta e.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Haideti va rog sa revenim la subiectul topicului.

Deoarece mi-am asumat responsabilitatea grilelor, rog ca loturile care nu mai pot participa din anumite motive sa ma instiinteze din timp (pe pm eventual) ptr a veni cu propuneri de grile la etapa a 3-a ! Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai probabil ca d-l Orhei ar trebui sa ia legatura cu fiecare club in parte.
Maine e sedinta si va intalniti ca sa va revedeti.
Fac si eu ca Busu "imi pare rau ca iar am dreptate" dar v-am spus ca dupa etapa asta incep iar discutiile.
Sa vad cum stabiliti punctajul cand vor veni doar 10 cluburi.
Ma rog sa va lumineze Dumnezeu d-l Orhei si sa gasiti calea cea buna.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stai linistit, toate se rezolva..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Nici nu stii cat de linistit sunt.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dormiti linistiti, FNI-ul lucreaza pentru voi. :lol:
E vremea aliantelor... :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

duminica pescar

Mesaj de duminica pescar »

Dormiti linistiti, FNI-ul lucreaza pentru voi.
E vremea aliantelor...

Asta ar fi un lucru neplacut, S-a mai intamplat si in 2010 in finala cand cei de la Soimu in ultima zi nu au pescuit pe 2 sectoare, iar Zarguzon pescuia in sectorul B de parca vroia sa castige singur campionatul, astfel avantajand clar Planet-ul.

E prost ca datorita diverselor ambitii nu intelegem ca daca Romania ar avea cel mai puternic lot ales corect in urma celor 3 sau 2 manse, si nu prin manevre de culise, am avea cea mai mare sansa sa devenim campioni mondiali. In urma acestui lucru toti pescari din Romania am avea de castigat nu numai clubul respectiv.

PS.
Am o intrebare catre toti reprezentanti cluburilor prezente la concurs.
Cum explicati ca cele 3 locuri castigatoare in prima mansa A07, B17 si C18 prezentate castigatoare in orice conditii au obtinut rezultate asa "bune" in mansa 2 ???

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

duminica pescar scrie:
PS.
Am o intrebare catre toti reprezentanti cluburilor prezente la concurs.
Cum explicati ca cele 3 locuri castigatoare in prima mansa A07, B17 si C18 prezentate castigatoare in orice conditii au obtinut rezultate asa "bune" in mansa 2 ???
LIPSA DE EXPERIENTA ,VALOAREA PESCARILOR ,CALITATEA SI CANTITATEA DE NADA FOLOSITA ,REZISTENTA FIZICA LA ASA REGIM DE CONCURS SI MODUL DE ABORDARE A LOCULUI DE PESCUIT .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”