ciortanica scrie:La pesti de 1kg si 1,5kg cred si eu ca le e rusine sa il afiseze,apropo concursul trebuia sa se numeasca concurs pescuit ciortan
Dar de nick-ul tau nu iti este rusine mai pescar unditar?
Cum poti face bascalie de Greaca mai neispravitule?Ai fost acolo sa pescuiesti sau nu-ti permite valoarea decat pe Lacul Morii intre parasutisti si artileristi.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
O întrebare am pentru organizator .. Un membru al clubului Overten a plătit un avans la acest concurs
Din păcate el face parte si din lotul care participa la CN si nu a putut participa la acest concurs ...
Îmi puteți răspunde domnule Matei si domnule George de ce nu i s-a putut returna avansul atâta timp cât concursul s-a anunțat cu 11 echipe si acum participa 13 ?
Pentru Vladut Mateianu , la concursurile organizate de tine cum se procedeaza in aceasta situație ?
ciortanica scrie:La pesti de 1kg si 1,5kg cred si eu ca le e rusine sa il afiseze,apropo concursul trebuia sa se numeasca concurs pescuit ciortan
Gogule, selectia o face pescarul dar tu esti amator, nu ai de unde stii .
Fiind concurs de cantitate te intereseaza sa scoti cat mai mult peste din balta nu sa faci selectie dar tu iarasi nu ai de unde sa stii !
Ce va mai place sa va bagati in seama si sa faceti posturi pe aici !
Auzi (profesionstule daca te documentai in domeniu aflai ca dupa greutatea de 4 kg capata denumirea de crap)
Poti sa te documentezi si in stele sau cum ? "daca te documentai in domeniu"
Prietene, lasa-ne. Vezi ca la Corbu - CN media a fost undeva la sub 3 kg. Stim si noi care e diferenta dintre un ciortan si un crap. Nu tre sa te obosesti tu sa ne explici. Esti iritant de ...
Gogule, selectia o face pescarul dar tu esti amator, nu ai de unde stii .
Fiind concurs de cantitate te intereseaza sa scoti cat mai mult peste din balta nu sa faci selectie dar tu iarasi nu ai de unde sa stii !
Ce va mai place sa va bagati in seama si sa faceti posturi pe aici !
Auzi (profesionstule daca te documentai in domeniu aflai ca dupa greutatea de 4 kg capata denumirea de crap)
SICTIR
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG