Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pai nu stiai de dinainte cine TREBUIE sa castige ? Mai copii mai, tare neatenti sunteti..ghitighiusan scrie:Tocmai am ajuns acasa de pe balta.In conditiile in care a fost pt prima data cand am pescuit pe Greaca, am ramas foarte placut impresionat despre modul in care am fost primiti si tratati de catre patronul lacului, dl. George.Multumiri inca o data pt tot.![]()
In ceea ce priveste concursul, nu pot spune decat ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre.Nu vreau sa supar pe nimeni, nici sa intru in amanunte, spun doar ca in urma incalcarilor flagrante de regulament, nesanctionate in niciun fel de catre arbitrii si organizator, mi-am strans sculele si nu am mai pescuit, chiar daca in acel moment echipa noastra se afla pe locul 3. Cine ma cunoaste stie ca nu am facut si nu fac compromisuri...si daca nu mai cred in ceva, mai bine ma retrag.Pacat totusi de timpul, banii si munca irosite in zadar.
Le urez fir intins tuturor echipelor de pe balta.
Ati vazut si cate lamuriri au fost !? ...george_gre scrie:
Am si eu o intrebare pentru Marian Constantin daca se poate,
Cand a platit avansul nu participa la CN?(am inteles ca nea Matei a discutat cu colegul tau si a lamurit situatia nu inteleg de ce va bagati D.vs)
Catalin525 scrie:cedez loc la Cupa Agentilor de Politie editia A-2 A- 05.07-08.07 Cercani...avans platit 600 lei...0733949511 Catalin sau pm
Catalin525 scrie:cedez locul la acest concurs fff urgent am achitat avansul 600....doresc decat 500 lei am foarte urgent nevoie de bani.
pm sau 0733949511 Catalin
Catalin525 scrie:cedez locul la acest concurs fff urgent am achitat avansul 600....doresc decat 500 lei am foarte urgent nevoie de bani.
400 lei fffff urgent
pm sau 0733949511 Catalin
george_gre scrie: Cand a platit avansul nu participa la CN?
Kyra scrie:CLASAMENT FINAL
1- Mircea Gheran - Parteneri - Magic Bait
2 - Matei Marin - Florin Frunza - Ilioiu Florin
3 - Ghiță Adrian -Cazacu Bogdan -Postelnicu Alexandru -C.S. Green Lake