VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Domnilor sa ma iertati ce votam la Basescu ??? Sa mai ramina 4 ani sau ce ??? Fratilor indiferent de ce si cum Base mai are 3 luni de domnie , Daca erea un foarte bun roman cum bate trimbita peste tot renunta frumos si elegant spunea PAS si nu se mai cheltuiau cele citeva MILOANE DE EURO pentru ce??? CE SA VOTAM??? Dam N miloane de euro din banii nostrii ai tuturor sa vedem daca dl Basescu mai poate sta pe tron 3 LUNI DE ZILE .Nu am votat si nu voi vota NICIODATA dar magaria care o trimbiteaza Basescu pentru a mai domni 3 luni e jalinica. Si astea 3 luni de domnie ne vor costa atitea si atitea milioane de euro .Bani aruncati pe ferestra dar ce conteaza pentru noi care suntem campioni la salarii si la toate cele .Cel mai corect ar fi fost sa isi dea demisia si sa le spuna la toti, Imi este scirba de tot cea ce faceti si va las . Si raminea campionul tuturor Romanilor.
Asa se agata sa ramina 3 luni sa traga ce sfori mai poate, findca cu siguranta cei care vor veni ii va baga la jilava si Rahova pe multi foarte multi dintre cei care au domnit.URMEAZA MAREA RAZBUNARE .
CUM LE STI TU PE TOATE MAI NEA POPESCULE,ASA CA UN OM MARE SI TRECUT PRIN VIATA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

kitz scrie:
Martin scrie:
Florin Pata scrie:Ridicol este faptul ca inca mai functioneaza "pericolul!" reprezentat de COMUNISTUL Iliescu ! Base' este cel putin la fel de comunist/securist , a fost "la putere" permanent dar intotdeauna personajul negativ/colectiv sunt "ceilalti! :lol: "
Desi nici Ponta,nici Antonescu nu reprezinta o varianta de succes,sunt preferabili loturilor de coarde si retardati pupincuristi promovati de marinar.

Eu consider că România a dus-o mult mai bine în vremurile Premierilor precedenţi: Năstase, Tăriceanu ! Ambi au avut căte un mandat de 4 ani. 8 ani în care România a prosperat. Obligaţiile elemenrtare ale unui guvern, sunt acelea de a duce ţara spre mai bine indiferent de conjunctura economică mondială. România a avut, şi poate mai are multe resurse care administrate inteligent, ar asigura poporului un trai decent. Dar ghinionul nostru este acela că au pus alţii ochii pe bogăţiile acestei ţări. Ne-au împrumutat cu bani într-o aşa zişă criză inventată de ei, ca acum să garantăm şi să plătim cu acestea. UE va avea grijă să ne lase-n pielea goală cât de curând.
:D :D deci sa inteleg ca toata lumea asta a pus ochii pe resursele romaniei si au inventat o criza doar ,doar ne vom imprumuta la ei si ei ne vor goli de bogatiile tarii :D :D :D asta e cel mai tare
Pot explica in detaliu aceste mizerii dar nu cred ca este cazul !
Voi incerca prescurtat :
1) Toate tarile puternice vor sa fure absolut tot ce este posibil de la "fraieri!" cu complicitatea unor politicieni locali(acestia primesc mici procente) - Vezi Petrom,Flota,Oltchim,Dacia,Enel,Renel,Sidex,etc.
2) A fost o criza financiara (a bancilor) indusa cu buna stiinta pentru a sustine pierderile/delapidarile acestora
3) Banii din imprumuturile uriase au fost destinati sustinerii bancilor straine si NU investitiilor
4) Imprumuturile au fost impuse si nu cerute deoarece "marile banci mondiale " stateau pe un gramada de bani !
5) Imprumuturile externe a caror destinatie este "secretizata" sunt cele mai eficiente "furaciuni !!!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Lumea a votat cu Usl sa scape de Basescu, nu ptr ca au incredere in ei ! O sa vedeti ce bataie o sa iasa intre "prietenii" Crinu si Victorash cand se va ajunge la impartirea ciolanului ! :oops: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Martin scrie: ............ idea că toate ţările să aibă aceleaşi preţuri, aceleaşi politici economice ..........
Politica se subordoneaza capitalului ! Cine detine capitalul face politica in UE. De ani de zile aplicam politica de aliniere a preturilor si nu ne intrebam deloc de ce nu au inceput "bastinasii UE" sa ne impuna mai bine o politica de aliniere a veniturilor ?! Si in cazul preturilor si in cazul veniturilor, discutam de acelasi capital, doar ca directia in care se cuantifica e diferita. Cand aliniezi preturile, capitalul se acumuleaza in buzunarul celui care are ceva de vandut la pretul pe care-l propune, iar in cazul alinierii de venituri, capitalul de acumuleaza in buzunarul celui care administreaza respectivul venit si care se ofera sa cumpere de acolo de unde-i convine ! Interesul UE ptr. tarile din blocul est-european e urias atata timp cat nu suntem aliniati cu ei la nivelul veniturilor. Ptr. toate bunurile pe care le produc, "bastinasii UE" gestioneaza la noi atat piata de desfacere de unde obtin profit cat si piata de capital de unde obtin dobanzi ! Vrei sa-ti cumperi un BMW si nu ai toti banii ?...iei un imprumut de la BRD (sa zicem) si s-a rezolvat problema ! Avantaj nemtii de la BMW si francezii de la BRD ! Sa presupunem prin absurd ca am avea acelasi salariu cu cei din vest...atunci daca as prefera sa-mi iau Lexus cu banii jos, avantajul "bastinasilor UE" s-a dus draq pe apa sambetei ! :twisted:
p.s.
In 2007 am facut pariu cu cineva ca Romania va fi prima tara exclusa din UE...pe motiv ca le vom produce mai multe pierderi decat venituri ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

kitz

Mesaj de kitz »

Vladut Mateianu scrie:Lumea a votat cu Usl sa scape de Basescu, nu ptr ca au incredere in ei ! O sa vedeti ce bataie o sa iasa intre "prietenii" Crinu si Victorash cand se va ajunge la impartirea ciolanului ! :oops: :D
abia astept :D

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Vladut Mateianu scrie:Lumea a votat cu Usl sa scape de Basescu, nu ptr ca au incredere in ei ! O sa vedeti ce bataie o sa iasa intre "prietenii" Crinu si Victorash cand se va ajunge la impartirea ciolanului ! :oops: :D
CORECT ! Doamne Ajuta :P ! Singura noastra sansa este ca "rechinii" sa se bata intre ei ! Daca exista o majoritate puternica,indiferent din ce partide este formata - baietii vor "lucra linistiti !" doar in interes personal ! :mrgreen:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

popescu59 scrie:Domnilor sa ma iertati ce votam la Basescu ??? Sa mai ramina 4 ani sau ce ??? Fratilor indiferent de ce si cum Base mai are 3 luni de domnie , Daca erea un foarte bun roman cum bate trimbita peste tot renunta frumos si elegant spunea PAS si nu se mai cheltuiau cele citeva MILOANE DE EURO pentru ce??? CE SA VOTAM??? Dam N miloane de euro din banii nostrii ai tuturor sa vedem daca dl Basescu mai poate sta pe tron 3 LUNI DE ZILE .Nu am votat si nu voi vota NICIODATA dar magaria care o trimbiteaza Basescu pentru a mai domni 3 luni e jalinica. Si astea 3 luni de domnie ne vor costa atitea si atitea milioane de euro .Bani aruncati pe ferestra dar ce conteaza pentru noi care suntem campioni la salarii si la toate cele .Cel mai corect ar fi fost sa isi dea demisia si sa le spuna la toti, Imi este scirba de tot cea ce faceti si va las . Si raminea campionul tuturor Romanilor.
Asa se agata sa ramina 3 luni sa traga ce sfori mai poate, findca cu siguranta cei care vor veni ii va baga la jilava si Rahova pe multi foarte multi dintre cei care au domnit.URMEAZA MAREA RAZBUNARE .
Stimabile COMUNIST,
Parca alegeri prezidentiale nu sunt in toamna asta, ci peste aproape doi ani, deci nu e vorba de doar trei luni de presedentie.
"Keep it simple!"

xdocx

Mesaj de xdocx »

ca si in carpfishing
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daniel Spoiala

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Corect dar vreti sa credeti ca dupa ce USL sau cum le spune PSD il vor mai lasa pe Basescu la domnie???Eu unul nu cred asta .
Sa fie sanatosi cu toti dar mie nici cei care sunt nici cei care au fost nu mi-au facut nici un bine , poate rau DA dar bine in nici un caz . De aceea nici nu votez sau voi vota vreodata .

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

shimanobig scrie:
Dragos Sinca scrie:Ok, dar eu nu vorbesc din punctul de vedere al institutiei, ci al angajatului bugetar.
Si in mediul privat s-au luat masuri de supravietuire, si eu a trebuit sa micsorez salariile angajatilor pentru a putea sa raman pe linia de plutire. Cine a inteles a ramas alaturi de mine, cine nu a fost liber sa isi caute alt loc de munca. Dar nu a facut nimeni referendum pentru a ma demite. :)
Dragoselu tata,pe tine te poti demite doar tu...sau actionarii firmei tale si asta numai daca ar detine, 51% din actiuni.
Cum statul si presedintele acestei tari nu sunt sectoare private,avem dreptul conform constitutiei ,sa alegem presedintele si pe cei care ne conduc.
Nu ai înțeles esenta. Nu era vorba de dreptul de a alege conducătorii. Era vorba despre faptul ca este normal ca guvernul sa ia unele măsuri pentru a reduce cheltuielile, iar Bugetarii nu ar trebuie sa fie o categorie privilegiata. Si criza actuala nu se datorează lui Basescu sau Boc...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”