VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Digital »

doru_croc scrie:În ultimele două săptămâni, structurile politice au fost alterate cu o viteză rapidă. Statul de drept a fost subminat, independența sistemului judiciar a fost pusă sub semnul întrebării, iar structurile alese democratic au fost suspendate.
Restrângerea de către majoritatea PSD-PNL din Parlament a atribuțiilor Curții Constituționale, ignorarea de către primul ministru Victor Ponta a deciziei CC privind reprezentarea la Consiliul European, intenția de a înlătura doi judecători din CC, trecerea sub controlul său a Monitorului Oficial, schimbarea comisiei de atestare a diplomelor și titlurilor universitare care a spus că Ponta a plagiat, schimbarea președinților celor două Camere din Parlament fără să se respecte procedurile, precum și destituirea și numirea unor noi conduceri la Radioul public și TVR.
România se îndreaptă „cu pași rapizi” către suspendarea din Consiliul European în urma încălcărilor repetate ale principiilor democratice

Ne indreptam incet dar sigur spre dictatura de catifea a doi handicapati.
Graba de a pune gheara pe ciolan va produce prejudicii incomensurabile Romaniei, poate chiar mai grave decat cele produse de mineriadele lui Iliescu (am beneficiat de binefacerile excursiei din 13-15 iunie a ortacilor la Bucuresti).

Nu sunt fan Basescu, dar toate mizeriile produse de maimutoii astia ma fac sa votez impotriva suspendarii si impotriva clasei politice de doi lei pe care o ducem in carca de 22 de ani.
In acest caz ar trebui sa iesim in strada ( in locul unde a promis ca vine din cand in cand sa stea de vorba cu poporul) sa il sustinem de subtiori pe marinar :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

jorjinio33

Mesaj de jorjinio33 »

parerea mea e ca Basescu a facut mai mult bine decat rau si apare asa ca un presedinte parca (decat LALEA (Crin) Antonescu) sa nu uitam ca daca nu lua masurile pe care le-a luat poate ajungeam mai rau decat Grecia sau cel putin la fel,si pana la urma daca e vorba de ciolan astia de la putere si-au facut plinul acum daca vine alianta la putere o sa mai avem criza vreo zece ani cel putin, nici nu au ajuns si vedem deja ce s-a intamplat cu euro care o sa se vada tot la noi cei de rand in buzunar.

Martin

Mesaj de Martin »

quote="Florin Pata"]Ridicol este faptul ca inca mai functioneaza "pericolul!" reprezentat de COMUNISTUL Iliescu ! Base' este cel putin la fel de comunist/securist , a fost "la putere" permanent dar intotdeauna personajul negativ/colectiv sunt "ceilalti! :lol: "
Desi nici Ponta,nici Antonescu nu reprezinta o varianta de succes,sunt preferabili loturilor de coarde si retardati pupincuristi promovati de marinar.[/quote]

Eu consider că România a dus-o mult mai bine în vremurile Premierilor precedenţi: Năstase, Tăriceanu ! Ambi au avut căte un mandat de 4 ani. 8 ani în care România a prosperat. Obligaţiile elemenrtare ale unui guvern, sunt acelea de a duce ţara spre mai bine indiferent de conjunctura economică mondială. România a avut, şi poate mai are multe resurse care administrate inteligent, ar asigura poporului un trai decent. Dar ghinionul nostru este acela că au pus alţii ochii pe bogăţiile acestei ţări. Ne-au împrumutat cu bani într-o aşa zişă criză inventată de ei, ca acum să garantăm şi să plătim cu acestea. UE va avea grijă să ne lase-n pielea goală cât de curând.[/quote]
:D :D deci sa inteleg ca toata lumea asta a pus ochii pe resursele romaniei si au inventat o criza doar ,doar ne vom imprumuta la ei si ei ne vor goli de bogatiile tarii :D :D :D asta e cel mai tare[/quote]

Pot explica in detaliu aceste mizerii dar nu cred ca este cazul !
Voi incerca prescurtat :
1) Toate tarile puternice vor sa fure absolut tot ce este posibil de la "fraieri!" cu complicitatea unor politicieni locali(acestia primesc mici procente) - Vezi Petrom,Flota,Oltchim,Dacia,Enel,Renel,Sidex,etc.
2) A fost o criza financiara (a bancilor) indusa cu buna stiinta pentru a sustine pierderile/delapidarile acestora
3) Banii din imprumuturile uriase au fost destinati sustinerii bancilor straine si NU investitiilor
4) Imprumuturile au fost impuse si nu cerute deoarece "marile banci mondiale " stateau pe un gramada de bani !
5) Imprumuturile externe a caror destinatie este "secretizata" sunt cele mai eficiente "furaciuni !!!"[/quote]

Pe scurt ? AM AJUNS SLUGI ÎN PROPRIA NOASTRĂ ŢARĂ !!
Păcat că o samă de colegi de aici pun botul la faţade şi nu văd profunzimea lucrurilor. Mai precis interesele economice ale marilor puteri europene vizavi de România.

the mover

Mesaj de the mover »

Vladut Mateianu scrie:
doru_croc scrie: Ne indreptam incet dar sigur spre dictatura de catifea a doi handicapati.
Graba de a pune gheara pe ciolan va produce prejudicii incomensurabile Romaniei, poate chiar mai grave decat cele produse de mineriadele lui Iliescu (am beneficiat de binefacerile excursiei din 13-15 iunie a ortacilor la Bucuresti).

Nu sunt fan Basescu, dar toate mizeriile produse de maimutoii astia ma fac sa votez impotriva suspendarii si impotriva clasei politice de doi lei pe care o ducem in carca de 22 de ani.

Bravos ! Sustin.... :wink:
SUSTIN SI EU ACELASI LUCRU' Ai punctat perfect si concentrat.
Chiar nu-mi place presedinte interimar ,,Mirell Mathieu a Romaniei"
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Martin scrie:quote="Florin Pata"]Ridicol este faptul ca inca mai functioneaza "pericolul!" reprezentat de COMUNISTUL Iliescu ! Base' este cel putin la fel de comunist/securist , a fost "la putere" permanent dar intotdeauna personajul negativ/colectiv sunt "ceilalti! :lol: "
Desi nici Ponta,nici Antonescu nu reprezinta o varianta de succes,sunt preferabili loturilor de coarde si retardati pupincuristi promovati de marinar.

Eu consider că România a dus-o mult mai bine în vremurile Premierilor precedenţi: Năstase, Tăriceanu ! Ambi au avut căte un mandat de 4 ani. 8 ani în care România a prosperat. Obligaţiile elemenrtare ale unui guvern, sunt acelea de a duce ţara spre mai bine indiferent de conjunctura economică mondială. România a avut, şi poate mai are multe resurse care administrate inteligent, ar asigura poporului un trai decent. Dar ghinionul nostru este acela că au pus alţii ochii pe bogăţiile acestei ţări. Ne-au împrumutat cu bani într-o aşa zişă criză inventată de ei, ca acum să garantăm şi să plătim cu acestea. UE va avea grijă să ne lase-n pielea goală cât de curând.[/quote]
:D :D deci sa inteleg ca toata lumea asta a pus ochii pe resursele romaniei si au inventat o criza doar ,doar ne vom imprumuta la ei si ei ne vor goli de bogatiile tarii :D :D :D asta e cel mai tare[/quote]

Pot explica in detaliu aceste mizerii dar nu cred ca este cazul !
Voi incerca prescurtat :
1) Toate tarile puternice vor sa fure absolut tot ce este posibil de la "fraieri!" cu complicitatea unor politicieni locali(acestia primesc mici procente) - Vezi Petrom,Flota,Oltchim,Dacia,Enel,Renel,Sidex,etc.
2) A fost o criza financiara (a bancilor) indusa cu buna stiinta pentru a sustine pierderile/delapidarile acestora
3) Banii din imprumuturile uriase au fost destinati sustinerii bancilor straine si NU investitiilor
4) Imprumuturile au fost impuse si nu cerute deoarece "marile banci mondiale " stateau pe un gramada de bani !
5) Imprumuturile externe a caror destinatie este "secretizata" sunt cele mai eficiente "furaciuni !!!"[/quote]

Pe scurt ? AM AJUNS SLUGI ÎN PROPRIA NOASTRĂ ŢARĂ !!
Păcat că o samă de colegi de aici pun botul la faţade şi nu văd profunzimea lucrurilor. Mai precis interesele economice ale marilor puteri europene vizavi de România.[/quote]

Ai dreptate ! :D ! Se pare ca presedintele "HA,HA,HA!" este un maestru al hipnozei !

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

xdocx scrie:Popor mai amnezic ca romanii nu cred ca exista. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Faceti un exercitiu de memorie si amintiti-va cine e Basescu si ce a facut in ultimii ani.. :( :( :( :(
Cred ca n-ar fi rau sa ne amintim si de perioada iliescu,nastase etc.daca tot vorbim de amnezie.Citind cele cinci pagini ale topicului observ ca cei din mediul privat au o parere pro Basescu iar ceilalti contra lui.Sigur ca multora dintre bugetari le convenea perioada cand te puteai imprumuta intr-o zi de la sapte banci fara sa te intrebe nimeni de sanatate iar apoi ii spargeau in plasme si frigidere.Era la fel cum cheltuiai din banii firmei(tu ca patron)si se marea soldul la casa cat China iar apoi nu stiai cum sa-i aduci inapoi(sa-ti platesti ratele).Oricat de mult au furat nu pot sa nu apreciez faptul ca datorita masurilor de austeritate au pierdut multi dintre sustinatori dar si-au dus crucea si in anul electoral fara pomeni electorale.Discutia este acum de ce trebuia sa-l suspende pe marinar acum dupa ce usl-istii au castigat tot ce se putea obtine.Simplu,in doi ani de guvernare lumea ar fi vazut marea alianta(stanga-dreapta) iar Crinutu n-ar mai fi pupat Cotroceniul EVER.
P.S Nu pot sa inchei fara sa pomenesc de marele post tv Antena 3.Daca traia Ceausescu vedea ca existe posturi mai jegoase chiar decat fosta tvr

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Basescu ar trebui sa nu mai fie presedinte de ieri? Eu zic ca da, motive se gasesc o mie...

Pe de alta parte, modul in care s-a realizat suspendarea lui (facand acealeasi cacaturi - poate chiar mai rau- pe care ii acuzau pe aia de la PDL ca le fac) lasa enorm de dorit. Cel mai grav este ca alternativa la PDL si USL este pentru "alienati mintali"... Daca am ajuns sa alegem dintre astia e trist rau de tot...

Totusi, punand toate lucrurile in balanta, eu o sa votez pentru demiterea lu Base.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

claudiupascu scrie: P.S Nu pot sa inchei fara sa pomenesc de marele post tv Antena 3.Daca traia Ceausescu vedea ca existe posturi mai jegoase chiar decat fosta tvr
O fi si Antena 3 gretos cateodata, dar decat sa ma uit LA BE 1.... :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Cristi_Ionita scrie: Totusi, punand toate lucrurile in balanta, eu o sa votez pentru demiterea lu Base.
Ai uitat sa pui baronii PSD :lol:
"Keep it simple!"

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Vladut Mateianu scrie:
doru_croc scrie: Ne indreptam incet dar sigur spre dictatura de catifea a doi handicapati.

Bravos ! Sustin.... :wink:

FOARTE ADEVARAT!
PE VIITOR S-AR PUTEA SA-L REGRETAM AMARNIC PE BASESCU,ASA CUM A FOST EL....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”