Ghici ghicitoarea mea cine va ramane fara bile sponsorizate de partid? Tigan imputit!Razvan Ulmeanu scrie:Cristi,
Hai tata la Corbu.![]()
Atata timp cat CMB face afaceri cu statul si este membru PNL nu poate avea opinii obiective.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ghici ghicitoarea mea cine va ramane fara bile sponsorizate de partid? Tigan imputit!Razvan Ulmeanu scrie:Cristi,
Hai tata la Corbu.![]()
Atata timp cat CMB face afaceri cu statul si este membru PNL nu poate avea opinii obiective.
A inceput campania de demascare!cea mai buna scrie:Ghici ghicitoarea mea cine va ramane fara bile sponsorizate de partid? Tigan imputit!Razvan Ulmeanu scrie:Cristi,
Hai tata la Corbu.![]()
Atata timp cat CMB face afaceri cu statul si este membru PNL nu poate avea opinii obiective.![]()
Ce-ar mai fi sa inteleg eu ce nu vor altii sa inteleaga?George Andreescu scrie:@ miyagi
Domnule Serban, sunteti in nota caracteristica pe acest forum, din pescuit nu intelegeti nimic, iar din politica nici atat, nu ma mir ca nu ati inteles ce am vrut sa spun cu toate ca era destul de simplu...dumneavoastra numarati cartusele in loc sa ganditi