VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de miyagi »

Cat despre pescuit a-ti putea sa va abtineti sau macar sa lansati o provocare ceva ca mie mi-ati demonstrat ce am demonstrat si eu altora :roll: !
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si daca n-ar fi trebuit sa numar cartusele as fi adunat gloantele, dar tot acolo as fi ajuns. Pentru ce minim 500 daca ei sunt cu putin peste 400? :wink: ? Sau va reglati si tirul intretimp?
Urban culture.

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

Sa fiti sanatos, numai ca daca ati demonstrat in pescuit macar o particica din cat postati, ar trebui sa aveti pe putin peformantele lui Bogdan Guguianu :D

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Dezbina-i si ii vei conduce!
Vom ajunge la cheremul catorva "iluminati"!

zenhor

Mesaj de zenhor »

In primul rand trebuie facuta diferenta intre "perioada de tranzitie"(explicatia puerila cu care PSD-ul si PNTCD-ul au ametit Romania timp de 14 ani) si Romania intr-o perioada de CRIZA MONDIALA GENERALIZATA, in care marile puteri duc un razboi economic pe fata intre ele.

Romania o ducea bine in perioada lui Tariceanu: de-acord, dar pe vreme aia se luau credite cu buletinul. A fost nevoie sa intervina Banca Nationala pentru a stopa asta si bine a facut ca altfel eram mai rau ca grecii.
Nu contest ca Tariceanu a avut cateva idei bune in ceea ce priveste stimularea sistemului privat, intrucat inclusiv dansul are destule firma care activeaza in privat.

NU mai suferiti de teoria conspiratiei ca toate tarile(Franta, Germania, Anglia, etc) vor ele sa puna mana pe BOGATA si CIVILIZATA Romanie. Sunt tari foarte bogate(Romania cu o suprafata de 3/4 din a Germaniei, o populatie de 4 ori mai mica si cu o clima mai buna, importa legume si fructe de-acolo!!!!), de Franta nu mai zic.
Cetatenii tarilor astora au case pe coasta de azur, in Spania...li s-a pus lor pata pe Adunatii Copaceni!

In Romania 50% din populatie isi face nevoile in fundul curtii...si asta pentru ca ASTEAPTA sa vina cineva sa le faca un WC ca lumea.

In Franta exista 3 tipuri de BAC(general, tehnologic si profesional) si fiecare categorie are alte multe subdivizii. Daca vrei sa te faci mecanic auto sau patiser dai ALTFEL de BAC din alte materii.

Vina cui a fost ca romanii au cumparat toate rablele cu Km dat peste cap din strainatate? A UE banuiesc...ca ne-au vandut rablele lor.

Credeti ca a fost vina unui singur om pentru cei 50 de ani comunism si pentru cei 20 de ani care au mai trecut?
Chiar asa puternic poate fi un om incat e responsabil pentru dezastrul, gunoaiele de pe strada, aerisirea bucatariei cu usa deschisa pe scara blocului, flegmatul pe strada, statul pe mess la munca("ca si-asa n-am ce face"), poluarea apelor, furturi, tzepe?

Vad ca tot timpul suntem arbitri foarte buni si le reprosam rapid celorlalti ce au gresit. Dar noi unde am gresit?
Sunt chestii pe care banii nu le pot compensa. Doar munca cinstita si onestitatea. Ah, si dorinta de a fi mai civilizat, nu de a trai intr-o vila opulenta cu fosa septica si cu o groapa de gunoi la cateva sute de metri. Si cu gard inalt...sa nu ma fure, sa nu ma vada, etc. Vorbim de o tara care nu are canalizare in mare majoritate a localitatilor.

Noi discutam aici de presedinte, de UE si cand ne uitam pe geam...cred ca sunt altele mai grave, a caror rezolvare, culmea, nu intra in atributiile niciunui presedinte.
Te uiti in parlament si sunt toti mafiotii cu nshpe dosare care au dat banul ca sa beneficieze de imunitate.
De cumpararea voturilor ce sa mai vorbim: sunt oameni care joaca tontoroiu pe 3 mici si-o bere dupa ce-au vandut-o pe ma-sa la securitate pentru un concediu la mare, prin sindicat.

Concluzia:
E greu sa spui daca o schimbare ar face bine sau nu. Sincer poate as fi crezut mai mult intr-o schimbare daca nu as fi vazut pusi ministri toate rebuturile guvernului Nastase si Vacaroiu. Cu faza asta s-au cam dat de gol cine trage sforile din spate.
Apoi, aroganta cu care le raspund politicienilor si cancelarilor din Europa care s-au aratat curiosi de ceea ce se petrece aici...cred ca arata clar ca directia dorita de USL nu e spre UE.
Cine crede ca Romania s-ar descurca bine fara fondurile UE si lasata singura in plin razboi financiar cand SUA, China si Rusia saliveaza la orice tara care incepe sa aiba probleme...sa se gandeasca la copiii lor cand voteaza, nu la cei 50 RON cu care putem cumpara 3 kg de parizer in plus.

Si pana la urma s-ar parea ca oricum n-o sa am drept de vot, deci pentru mine nu conteaza.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Cred ca e prima oara dupa mult timp cand citesc cu placere un text asa lung pe forumul asta. Pacat ca cei ca tine trebuie sa evolueze pe alte meleaguri...
Milionar excentric

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

@zenhor
Nota 10+ pentru analiza.
Planet. Planet Iasi.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

zenhor scrie:In primul rand trebuie facuta diferenta intre "perioada de tranzitie"(explicatia puerila cu care PSD-ul si PNTCD-ul au ametit Romania timp de 14 ani) si Romania intr-o perioada de CRIZA MONDIALA GENERALIZATA, in care marile puteri duc un razboi economic pe fata intre ele.

Romania o ducea bine in perioada lui Tariceanu: de-acord, dar pe vreme aia se luau credite cu buletinul. A fost nevoie sa intervina Banca Nationala pentru a stopa asta si bine a facut ca altfel eram mai rau ca grecii.
Nu contest ca Tariceanu a avut cateva idei bune in ceea ce priveste stimularea sistemului privat, intrucat inclusiv dansul are destule firma care activeaza in privat.

NU mai suferiti de teoria conspiratiei ca toate tarile(Franta, Germania, Anglia, etc) vor ele sa puna mana pe BOGATA si CIVILIZATA Romanie. Sunt tari foarte bogate(Romania cu o suprafata de 3/4 din a Germaniei, o populatie de 4 ori mai mica si cu o clima mai buna, importa legume si fructe de-acolo!!!!), de Franta nu mai zic.
Cetatenii tarilor astora au case pe coasta de azur, in Spania...li s-a pus lor pata pe Adunatii Copaceni!

In Romania 50% din populatie isi face nevoile in fundul curtii...si asta pentru ca ASTEAPTA sa vina cineva sa le faca un WC ca lumea.

In Franta exista 3 tipuri de BAC(general, tehnologic si profesional) si fiecare categorie are alte multe subdivizii. Daca vrei sa te faci mecanic auto sau patiser dai ALTFEL de BAC din alte materii.

Vina cui a fost ca romanii au cumparat toate rablele cu Km dat peste cap din strainatate? A UE banuiesc...ca ne-au vandut rablele lor.

Credeti ca a fost vina unui singur om pentru cei 50 de ani comunism si pentru cei 20 de ani care au mai trecut?
Chiar asa puternic poate fi un om incat e responsabil pentru dezastrul, gunoaiele de pe strada, aerisirea bucatariei cu usa deschisa pe scara blocului, flegmatul pe strada, statul pe mess la munca("ca si-asa n-am ce face"), poluarea apelor, furturi, tzepe?

Vad ca tot timpul suntem arbitri foarte buni si le reprosam rapid celorlalti ce au gresit. Dar noi unde am gresit?
Sunt chestii pe care banii nu le pot compensa. Doar munca cinstita si onestitatea. Ah, si dorinta de a fi mai civilizat, nu de a trai intr-o vila opulenta cu fosa septica si cu o groapa de gunoi la cateva sute de metri. Si cu gard inalt...sa nu ma fure, sa nu ma vada, etc. Vorbim de o tara care nu are canalizare in mare majoritate a localitatilor.

Noi discutam aici de presedinte, de UE si cand ne uitam pe geam...cred ca sunt altele mai grave, a caror rezolvare, culmea, nu intra in atributiile niciunui presedinte.
Te uiti in parlament si sunt toti mafiotii cu nshpe dosare care au dat banul ca sa beneficieze de imunitate.
De cumpararea voturilor ce sa mai vorbim: sunt oameni care joaca tontoroiu pe 3 mici si-o bere dupa ce-au vandut-o pe ma-sa la securitate pentru un concediu la mare, prin sindicat.

Concluzia:
E greu sa spui daca o schimbare ar face bine sau nu. Sincer poate as fi crezut mai mult intr-o schimbare daca nu as fi vazut pusi ministri toate rebuturile guvernului Nastase si Vacaroiu. Cu faza asta s-au cam dat de gol cine trage sforile din spate.
Apoi, aroganta cu care le raspund politicienilor si cancelarilor din Europa care s-au aratat curiosi de ceea ce se petrece aici...cred ca arata clar ca directia dorita de USL nu e spre UE.
Cine crede ca Romania s-ar descurca bine fara fondurile UE si lasata singura in plin razboi financiar cand SUA, China si Rusia saliveaza la orice tara care incepe sa aiba probleme...sa se gandeasca la copiii lor cand voteaza, nu la cei 50 RON cu care putem cumpara 3 kg de parizer in plus.

Si pana la urma s-ar parea ca oricum n-o sa am drept de vot, deci pentru mine nu conteaza.
Foarte PDL-istish, dar modesta dizertatia basista.
Asa procedeaza basistii cu zapacirea masei de manevra ce urmeaza sa voteze, ca sa o convinga. Sa nu suferim de teoria conspiratiei? Pai ce teorie atata timp cat toata lumea recunoaste globalizarea fatis au mai bine spus razboirea economica? Cu cine credeti ca se face aceasta globalizare " pe fata "? De ce sunt Germania, Franta, Anglia bogate?!!!!!!!!! Pentru ca se intretin cu SEVA " neo coloniilor ". Care sunt astea? Mai nou Grecia, Romania, Bulgaria, blocul de est. De ce seva?! Orice bogatie trebuie sustinuta. Cu ce o susti in ziua de azi? Cu creditele cu buletinul :wink: . Cum credeti ca a ajuns Romania sa " inghita " importurile de legume din occident? Da` rablele? Da gunoaiele din Italia? Da` deseurile periculoase din Germania? Da`, da`, da`...... ?
Stiu si eu destul de bine cum functioneaza Franta. Si Germania. Pe astea doua tari am cele mai bune ascendente. De ce are Franta cele mai multe "maimute"? Raspuns: pentru ca au sistemele astea de evaluare didactica si pentru ca arunca cu praf in ochi sarmanului, lasandu-i impresia ca-l sprijina, defapt, tintuindu-l "la marnea satului" ca pe un lepros. Asta a fost politica sa dintotdeauna cu "cei ce se induc".
La nemti e si mai groasa. Nemtii se fac ca mascheaza ororile trecutului ademenind "acelasi sarman" sa-i faca treaba murdara. Tot sub paravanul asta isi ascund si neobosita tendinta expansionista. Cand vreodata a fost Germania pe locul doi? Doar in perioada in care expansionismul era condus de occidentali: Anglia, Spania, Portugalia.
Ne cereti acum sa-i blamam pe urmasii lui Vacaroiu si Nastase si sa ne plecam umil capul "castelor din vest"! De ce am face-o in continuare? Ne e de-ajuns cat platim inca pentru ca ne-au impus atatea conditii sa stam la masa cu ei? Cu care ei?! Cu liderii europeni: PPE-ul e la putere. PPE-ul a stabilit foaia de parcurs a Bulgariei si Germania n-a ratat nici-o ocazie sa-i scape din mana. Ce-a castigat Bulgaria prin asta? Mai nimic. Da` a castigat mafia rusa adusa de cancelarie, ca nu poti face lucrurile chiar pe fata cum au facut si americanii bagandu-i pe columbieni la inaintare. Apoi s-a schimbat cancelaru` si a trebuit sa vina cu "victima proprie" ca sa confirme. Care victima? Grecia. Si uite asa exemplele vor continua pana vom ajunge chiar ca pe vremea comunismului de fraieri ce suntem, ca nu stim sa mentinem un nivel de moderatie in raport cu japcii occidentali.
Restul cu onestitatea, cu greseala noastra, cu datoria externa si cu creditul cu buletinul sunt poezii, dar sa nu uitam ca poetii sunt buni morti.
O schimbare intotdeauna aduce ceva nou. Elimina vechiul. Macar din acest motiv daca nu si din cel pe baza caruia personal as vrea sa vad niste demascari la nivel mega, giga, ultra, nano....., ai baietilor din energie, imobiliare, justitie s.a. Au debutat pe timpul lu` Nastase si au explodat pe timpu` lu` Udrea si Vicleanu. De ce sa nu-i lasam sa se copuleze in clasa lor nemernica, iar noi sa asistam?
Intrebam mai devreme cati dintre cei ce au postat sunt in stare sa faca politica? Politica la modul asta vroiam sa zic. Cati sunt doritori de a nu sta capra si de a-si murdarii mainile, sufletele, familia pentru a scoate sau macar mentine tara asta din namol sau cel putin pe o oarecare linie de plutire. Sa o mai scoata si la liman?!!!!!!!! Asta ar fi usor CULMEA.
Daca exista vreunul dintre noi eu il sustin pentru ca nu o pot face personal. Inca nu am voie. Am luat-o pe un alt drum in urma cu 15 ani si mai am ceva pana scap.
Asta e concluzia mea.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

zenhor scrie:
Asta iarasi e o intoxicare de genul celor de la Realitatea lu` ILAN SWARTENBERG. Cine-a spus? Nu s-au ocupat baietasii astia de Ponta si Antonescu in mod special sa puteti vota si voi nesingheriti? Daca cu adevarat esti pe alte meleaguri si n-ai fost inspirat de cine stie ce Morgana :roll: .
Urban culture.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

zenhor scrie: Apoi, aroganta cu care le raspund politicienilor si cancelarilor din Europa care s-au aratat curiosi de ceea ce se petrece aici...cred ca arata clar ca directia dorita de USL nu e spre UE.
:) Care aroganta? Care "cancelarii"? Toata isteria cu cancelariile se rezuma la..lost in translation.
Mai degraba aflati cu cine 'tine' Ponta si cu cine Base...la Bruxelles..la vot. Ponta cu Franta, Base cu Germania.Cam despre asta-i vorba-n poezie.
Cat despre UE...cine crede ca ne-au luat de buni ce suntem in uniune e naiv..la fel cei care cred ca avaaai, ne zboara din cauza comunistilor..hmm..iar asta cu comunistii? IAR?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”