VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Florin Pata
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Florin Pata »

miyagi scrie:
DumiD scrie:
Florin Pata scrie: Mi-as dori sa ma intalnesc cu acest individ "face to face" !
de ce,vrei sa ma convingi ca ideile lui Mircea Badea sunt geniale sau vrei sa vedem care are par mai mare in portbagaj?
Mitica mai taie din ele da-le dreaq.
mitica,cred ca devii folclor ! (din clasici! :D )Esti irecuperabil !Bata cred ca te caracterizeaza!Alege tu modul de abordare - cu sau fara bata !Mie imi este indiferent !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

pe mine nu ma intereseaza o dezbatere politica florinele,sincer nu dau doi bani pe cine e presedinte si cine e premier,eu am auzit ca l-am avut prim-ministru pe unu' ungureanu la doua luni dupa ce fusese dat afara.ce ma deranjeaza e ca ceea ce face ponta acum se mai poate intampla doar prin uganda sau venezuela si populatia nu da doi bani.asa ca sincer,nu vad ce as putea discuta cu unul care da vina pe basescu ca a inchis spitale si ca a numit judecatori la curtea constitutionala,indeplinindu-si atributiile de serviciu,dar ne putem intalni daca vrei,sa bem o bere sau sa jucam un box,mi-e la fel de indiferent...

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

DumiD scrie:pe mine nu ma intereseaza o dezbatere politica florinele,sincer nu dau doi bani pe cine e presedinte si cine e premier,eu am auzit ca l-am avut prim-ministru pe unu' ungureanu la doua luni dupa ce fusese dat afara.ce ma deranjeaza e ca ceea ce face ponta acum se mai poate intampla doar prin uganda sau venezuela si populatia nu da doi bani.asa ca sincer,nu vad ce as putea discuta cu unul care da vina pe basescu ca a inchis spitale si ca a numit judecatori la curtea constitutionala,indeplinindu-si atributiile de serviciu,dar ne putem intalni daca vrei,sa bem o bere sau sa jucam un box,mi-e la fel de indiferent...
Daca esti din Bucuresti - Unde si cand ?

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Florin Pata scrie:
DumiD scrie:pe mine nu ma intereseaza o dezbatere politica florinele,sincer nu dau doi bani pe cine e presedinte si cine e premier,eu am auzit ca l-am avut prim-ministru pe unu' ungureanu la doua luni dupa ce fusese dat afara.ce ma deranjeaza e ca ceea ce face ponta acum se mai poate intampla doar prin uganda sau venezuela si populatia nu da doi bani.asa ca sincer,nu vad ce as putea discuta cu unul care da vina pe basescu ca a inchis spitale si ca a numit judecatori la curtea constitutionala,indeplinindu-si atributiile de serviciu,dar ne putem intalni daca vrei,sa bem o bere sau sa jucam un box,mi-e la fel de indiferent...
Apropos , ce varsta ai ? Florinel mi se spunea acum aproximativ 40 de ani !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

hai sa fac si eu o lista cu ce-au facut ponta,crinut si usl daca tot a facut florinel una asa elocventa cu ce-a facut basescu

-ordonanta de urgenta prin care se schimba conducerea arhivelor nationale
-ordonanta de urgenta prin care se schimba conducerea tvr
-ordonanta de urgenta prin care se schimba conducerea institutului pentru cercetarea crimelor politice anterioare 89
-destituit avocatul poporului
-monitorul oficial este trecut in subordinea guvernului,ca sa-si poata publica ordonantele de urgenta ca acestea sa aiba efect imediat
-ordonanta de urgenta prin care se restrang atributiile curtii constitutionale
-ordonanta de urgenta prin care se schimba conditiile de destituire a presedintelui romaniei si doar al lui in caz de referendum.practic dupa ordonanta lui ponta e infinit mai greu sa destitui un primar decat un presedinte,pentru presedinte iti trebuie 3 votanti din care 2 sa zica da,pentru destituirea uni primar iti trebuie 50%+1 din totalul cetatenilor cu drept de vot,nici macar amuzant nu mai e
-schimbarea conducerii institutului cultural roman
-propunerea ca ministru al agriculturii a unui individ care culmea e in proces cu ministerul agriculturii pe motiv de frauda!
-mentinerea in functii de parlamentari ai unor indivizi ca Voicu,condamnat,si cu mandatul suspendat de justitie...dar deh,cand ai majoritate parlamentara te doare in popou de justitie
-schimbarea presedintelui senatului si al camerei deputatilor
-suspendarea presedintelui
mentionez ca ultimile 2 sunt facute intr-un interval de 36 de ore,practic acesti bolsevici au acaparat puterea in stat pentru ca si-au dat seama la alegerile locale ca populatia o sa inghita orice rahat pentru ca e nemultumita de basescu si pdl.o fi populatia nemultumita de pdl si de basescu dar credeam ca traim intr-un stat democratic european.dupa reactiile din ziare,de la televiziuni si mai ales de la oameni si de pe forumuri se pare ca m-am inselat,traim in bielorusia.treziti-va oameni buni,ponta isi bate joc de tot ce s-a facut in ultimii 20 de ani,bun sau rau!

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

@ DumiD

Pai la felul cum combateti, dom' Mitica, nu-i exclus sa va treziti cu un par in cap :)
De geaba o tineti acum ca ca nu dati doi bani pe x sau pe y, e clar ca sunteti pro Basescu, altfel nu v-ar fi lipsit asa de mult bunul simt :wink:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Florin Pata scrie:
Florin Pata scrie:
Apropos , ce varsta ai ? Florinel mi se spunea acum aproximativ 40 de ani !
32.inseamna ca iti dau o bere daca ne vedem vre-odata pe vre-o balta,las parul in portbagaj sa nu fiu acuzat ca nu respect oamenii mai in varsta,chiar daca uneori chiar nu ii respect

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

George Andreescu scrie:@ DumiD

Pai la felul cum combateti, dom' Mitica, nu-i exclus sa va treziti cu un par in cap :)
De geaba o tineti acum ca ca nu dati doi bani pe x sau pe y, e clar ca sunteti pro Basescu, altfel nu v-ar fi lipsit asa de mult bunul simt :wink:
sunt anti ponta de fapt.n-aveam nici o problema daca il demiteau pe basescu folosind legislatia in vigoare si nu schimbad-o dupa cum au nevoie.sunt si eu la fel de satul de basescu ca oricare altul,nu ma mai uit la stiri de cativa ani buni pentru ca sunt toti la fel de jigodii,sunt satul.intamplator am aflat ce fac nemernicii astia de la psd si am inceput sa urmaresc cazul mai atent.cert e ca daca il suspenda in felul asta pe basescu vand tot ce am,imi iau nevasta si copilul si va pup pe portofele domnii mei,la iesirea din otopeni imi dau si foc la buletin si ma cac pe ea de tara.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

DumiD scrie: mentionez ca ultimile 2 sunt facute intr-un interval de 36 de ore,practic acesti bolsevici au acaparat puterea in stat pentru ca si-au dat seama la alegerile locale ca populatia o sa inghita orice rahat pentru ca e nemultumita de basescu si pdl.o fi populatia nemultumita de pdl si de basescu dar credeam ca traim intr-un stat democratic european.dupa reactiile din ziare,de la televiziuni si mai ales de la oameni si de pe forumuri se pare ca m-am inselat,traim in bielorusia.treziti-va oameni buni,ponta isi bate joc de tot ce s-a facut in ultimii 20 de ani,bun sau rau!
Din toata polologhia aia tot ce-ai scris e facut legal..iar cateva sunt neadevarate.
Nu-ti inteleg inversunarea...adeca dupa 8 ani de "tiganca imputita" plus 4 de poloboc prim-ministru-marioneta, plus ministrii cretini plus furtul din buzunarele noastre facut prin legi si ordonante date pe banda rulanta...plus,plus,plus tu vi si te ataci de ce-au facut astia in cateva luni...da-mi voie sa-ti spun ca tu ai ceva din bezmeticul de Turcescu.
Ca ne "cearta" tot felul de neni din UE..ei bine, d-asta ma doare la bascheti.
Muta-te-n Germania si injura de-acolo tara asta.

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

POATE, e nevoie de o schimbare... 29 ne va spune :wink:
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”