DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE

Mesaj de miyagi »

Bai Piticule, da` de cand parerile tale personale trebuiesc publicate ca scrisori deschise, adresate tuturor pasionatilor de pescuit la crap, iar prin urma lor, a scrisorilor sa obtii si un feedback?
Poi sa-ti spun o chestie! Ce a facut Cristi e problema lui si pana sa se dovedeasca cert ramane o incertitudine ca si rezultatul etapei anulate. E om matur si o rezolva. Eu unul l-am cunoscut intr-o alta conjunctura si pentru asta il respect.
Ceea ce spui tu insa aici aduce atingere mult mai multora decat iti poti da tu cu parerea.
Ia mai baga niste argumente pentru sustinerea a tot ceea ce afirmi ca altfel te vad ca pe un simplu forumist care incurca topicurile aiurea, ceea ce nu se poate spune despre tine ca vad ca le incurci intentionat.
Deci! Despre ce non combat este vorba? De cand o nadire extinsa este contraproductiva? Daca cei nominalizati de tine au destul de mult bun simt sa nu raspunda ineptiilor tale survenite in urma frustrarilor, iti cer eu niste raspunsuri, iar apoi iti voi spune si de ce.
Nu crezi ca restul lotului era mai indreptatit sa faca astfel de comentarii?
Ma opresc aici sa nu mai zgandar pe cineva, dar vreau raspunsurile.
Cu ce te-a deranjat Adi Zarguzon spre exemplu?
Tot respectul pentru lotul Carping. Restul e o problema personala.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sunteti unii atat de caposi incat chiar daca exista mai mult de 40 interesati sa-si masoare puterile cu profesionistii, ii tineti departe de fenomen si ghici cu ce? Cu simplele voastre pareri senatoriale. Parca sinteti pdl-isti.
Urban culture.

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

oanavictor scrie: dar nu vorbeste deloc de echipele de pe c 15 si c 17 care nu au pescuit pentru a nu incurca pe c 16 ,nici nu vorbeste de ce toate echipele care au pescuit cu bile carping au obtinut locurile codase chiar retrogradarea in timp ce carping sa batut pana in ultimul minut pentru titlul de campioana dar cel mai important lucru este acela ca nu se da nici acum raspunsul la intrebarile banale :
Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........
Tot ......... ai ramas. Lasa-ne tu pe noi, ca noi am luptat asa cum si cat am putut. Iar ma faci sa te jignesc. ...........
Planet. Planet Iasi.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Capreee =)))). Tare

kitz

Mesaj de kitz »

daca s-ar fi intamplat asa ceva intr-o tara din vest sigur s-ar fi terminat la tribunal.deci dragi pescari,mai aveti si optiunea asta.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

``Urmatorii despre care am sa vorbesc sunt cei de la Green Lake. Nu pot sa fac referire decat la cei de pe sectorul B, acolo unde am pescuit in ultima etapa, si unde pana sambata seara au incercat din rasputeri sa ne prinda si cand au realizat ca acest lucru nu este posibil au recurs la planul B, si anume acela de a mai prezenta doar cativa pesti la cantar pana la finalul concursului.``

----------

Ma gandeam ca anul asta am scapat de acuzatii dar vad ca m/am inselat :oops:

Daca nu pierdeam un loc pe sectorul B noi terminam pe locul 5 la general . Urmareste cantarele din mansele trecute si o sa observi ca aceas echipa in acelas sector (de doua ori ) au pierdut in ultimele 16 ore cel putin un loc . Este o problema care am observat-o si eu si nu am reusit sa o remediez .
Te rog urmareste atent si o sa/mi dai dreptate :wink:
Planul B este numai in capul tau si astept sa/ti ceri scuze fata de pescarii care au muncit si nu i/a interesat pe cine depaseste si cine/i poate depasii . Sunt curios daca recunosti ca ai gresit cu aceste afirmatii ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Lao scrie:
zfcristian scrie:Interesant ca nu mai apare Gabi T sa mai explice una alta pe aici , de intrat vad ca intra ( a intrat si astazi ) dar se merge pe burta, probabil ca inca se sondeaza apa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da pe bune acum, de ce te bagi tu in discutii si scurmani kakatul? Ai fost si tu participant la concurs sau ti-e teama ca Popescu alexandria te intrece la tampenii postate pe forum..
Lasa-i pe ei sa discute, nu te baga ca esti in plus si cazi si de mutunache.
Gogule, nu ai loc de mine pe forum sau care e problema ?
Plangi in pumni ca a pierdut Carping ? Se intampla ! :mrgreen:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

domnilor,
cand veti invata sa combateti ideile, nu persoanele?

articolul meu, care observ ca straneste atatea polemici, a fost o viziune proprie asupra evenimentului corbu 2012.

http://www.pv**.**/pescuit/carp-theatre ... binte.html

oricine ar fi fost liber sa-l disece, sa-l combata, sa-l contrazica. punctual si aplicat, cu argumente.
nu s-a intmaplat asta, ci a urmat o avalansa de jigniri si intepaturi. cu slugi, escroci, frustrati, fomisti, muisti, etc.

de exemplu, eu am scris in text

Prima manșă s-a anulat împreună cu rezultatele acesteia. Apoi s-a refăcut din mers sistemul de punctaj stabilit la începutul competiției. S-au refăcut grile și s-au schimbat direcții de pescuit la jumătatea manșei. Iar pentru ca toate acestea să nu se numească dat cu mucii în fasole, ori făcut de căcat, s-a invocat celebrul interes național. Am aflat cu stupoare de la un reprezentant AGVPS, la studioul PVTV de la Corbu, că acest CN a fost practic o repetiție în vederea mondialului din septembrie, a cărui gazdă, așa cum probabil știe toată lumea, va fi România. Și că orice pas greșit trebuie scuzat și chiar ignorat, deoarece obiectivul principal este CM-ul.

am observat aici pareri contradictorii potrivit carora proiectul de organizare ar fi fost la superlativ.
i-as intreba pe cei care sustin acest lucru de ce nu-l felicita si pe rudeanu cristian, cel care a facut practic proiectul corbu 2012?
:wink:
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

De ce ingropi partea buna a acestui CN dezvaluind doar probelemele aparute pe parcurs ? De ce nu pomenesti in articol despre strategii de pescuit, tactici, nade, etc sau orice conteaza ptr pescarii de pe margine ?

Rudeanu nu are de ce sa fie felicitat, a propus varianta Corbu din interes personal, isi gasise o oaie buna de muls...pe care intre timp a si muls-o....rau ! :wink: La Sarulesti s-ar fi intamplat acelasi lucru, numai ca mulgeau altii.... :D :wink:

Si vezi ca sistemul de punctaj s-a votat si schimbat inainte de inceperea primei manse, prin vot. Doar ca nu s-a aplicat ptr ca asa a dorit proprietarul baltii in acele momente....lucru rezolvat ulterior prin forta grupului ! :wink:

PS Pune-l pe Vasile sa posteze ca vorbele acelea ii apartin si eu cred ca ii sunt puse in gura de tine....( si daca nu este asa, poti sa-i transmiti ca am la depozit mai multe tricouri de campion national decat are el participari la cn !)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

FelixCristea scrie:
oanavictor scrie: dar nu vorbeste deloc de echipele de pe c 15 si c 17 care nu au pescuit pentru a nu incurca pe c 16 ,nici nu vorbeste de ce toate echipele care au pescuit cu bile carping au obtinut locurile codase chiar retrogradarea in timp ce carping sa batut pana in ultimul minut pentru titlul de campioana dar cel mai important lucru este acela ca nu se da nici acum raspunsul la intrebarile banale :
Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........
Tot ............. ai ramas. Lasa-ne tu pe noi, ca noi am luptat asa cum si cat am putut. Iar ma faci sa te jignesc. ...............
O intrebare am si eu cu toate ca nu am fost de fata si din aceasta cauza doresc sa stiu.Ultimele doua cantare la voi pe C17 ,cat au insumat ?
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”