Moderator: gor965
Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........oanavictor scrie: dar nu vorbeste deloc de echipele de pe c 15 si c 17 care nu au pescuit pentru a nu incurca pe c 16 ,nici nu vorbeste de ce toate echipele care au pescuit cu bile carping au obtinut locurile codase chiar retrogradarea in timp ce carping sa batut pana in ultimul minut pentru titlul de campioana dar cel mai important lucru este acela ca nu se da nici acum raspunsul la intrebarile banale :
Gogule, nu ai loc de mine pe forum sau care e problema ?Lao scrie:Da pe bune acum, de ce te bagi tu in discutii si scurmani kakatul? Ai fost si tu participant la concurs sau ti-e teama ca Popescu alexandria te intrece la tampenii postate pe forum..zfcristian scrie:Interesant ca nu mai apare Gabi T sa mai explice una alta pe aici , de intrat vad ca intra ( a intrat si astazi ) dar se merge pe burta, probabil ca inca se sondeaza apa![]()
![]()
Lasa-i pe ei sa discute, nu te baga ca esti in plus si cazi si de mutunache.
O intrebare am si eu cu toate ca nu am fost de fata si din aceasta cauza doresc sa stiu.Ultimele doua cantare la voi pe C17 ,cat au insumat ?FelixCristea scrie:Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........oanavictor scrie: dar nu vorbeste deloc de echipele de pe c 15 si c 17 care nu au pescuit pentru a nu incurca pe c 16 ,nici nu vorbeste de ce toate echipele care au pescuit cu bile carping au obtinut locurile codase chiar retrogradarea in timp ce carping sa batut pana in ultimul minut pentru titlul de campioana dar cel mai important lucru este acela ca nu se da nici acum raspunsul la intrebarile banale :
Tot ............. ai ramas. Lasa-ne tu pe noi, ca noi am luptat asa cum si cat am putut. Iar ma faci sa te jignesc. ...............