O intrebare am si eu cu toate ca nu am fost de fata si din aceasta cauza doresc sa stiu.Ultimele doua cantare la voi pe C17 ,cat au insumat ?[/quote] ia si fa un calcul.shimanobig scrie:Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........
Tot ............. ai ramas. Lasa-ne tu pe noi, ca noi am luptat asa cum si cat am putut. Iar ma faci sa te jignesc. ...............
E usor sa acuzi si sa calculezi, dar e ..... de greu sa te pui in locul cuiva si sa simti ce simte el; ar trebui sa comentezi dupa. Nu imi da nimeni banii cheltuiti inapoi, timpul pierdut sau banii care as fi putut sa ii fac daca stateam acasa. Asa ca nu mai mancati kkt aiurea, sunteti bolnavi de scenarita cronica.[/quote]
Eu cred ca am fost cat se poate de civilizat in intrebarea pusa.Am si spus de la bun inceput ca nu am fost acolo insa vad ca ,cu toate astea ma cam faci mancator de kkt.Ei bine dragul meu Felix,poti face pe cine doresti tu cum si in ce fel.Dar inainte sa te lansezi la apa ,incearca sa mai vezi cum stau lucrurile si cu cine stai de vb.Este ultimul avertisment de acest gen dupa care facem si circ.

Stii f bine cui m-am adresat, nu tie care ai intrebat cat a insumat. E ușor sa acuzi. E foarte greu sa probezi. E greu sa faci un bine, foarte putini o fac in schimb e foarte ușor sa faci rau, multi fac asta.