Parerea mea este ca TOCMAI un pat de seminte mici ar da randament... Sa te apuci acum sa nadesti cu spartura de boilies (care daca nu sunt de calitate nici n-o sa dea rezultate vreodata sau poate doar intamplator) ar fi o adevarata corvoada, asta in cazul in care nu esti adept al bilelor solubile care necesita o tehnica aparte (manufacturare, folosire etc). Canepa, naut, porumb, spartura de porumb, toate astea preparate ca la carte, combinatii intre nadirea cu racheta si cea cu bulgari (care mie presonal mi se pare mai discreta decat cea cu racheta ... determinand o reactie de hranire mai rapida , cel putin pe baltile pe care am pescuit pana acum) ... Cauti structura care-ti convine, faci 2 paturi de nada, tragi cateva linii de nada , eventual pe un pat pui si ceva bile mici si poti incerca si cu o bila pe rig... SI mai ales foarte important zic eu, nu exagera cu nadirea. Mergi din aproape in aproape cu cantitatea de nada , pt ca altfel vei pati ca mine, vei nadi pt urmatorii pescari care vor pescui pe vadul respectiv.AI luat pestiucul sau ai avut trasatura- mai bagi 2-3 bulgari de nada pe vad... nu? mai astepti. Daca trece ziua si n-ai nici o miscare e posibil sa nu-l fi localizat bine.
Ca la fast-food: ii dai un cartof prajit.... il faci curios cu al doilea, peurma ii arati un hamburgher si pana sa-si dea seama din ce musca deja esti in drill cu el.