Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
-incearca sa nadesti macar 2 zile inainte de partida propriu zisa.(costa mult-benzina, boiles ,timp-dar merita )
@vladut
teoretic tu ai dreptate, asa este si logic, dar mi s-a intamplat de cateva ori vara trecuta sa prind la boili mai repede decat la porumb pe balti "virgine"(faza asta nu ma mai surprinde)
Pe langa asta te poti trezi ca i-a ocupat unu` cu 10 bombe locul pregatit cu atentie si cheltuiala![]()
![]()
![]()
Dc ai posibilitatea sa prenadesti locul respectiv aranjeaza ceva dc. merge cu paznicul!!!
@caaron
de ce boiliesuri cu "digerabilitate usoara" ? Inteleg dc pescuiesti cateva zile si ai bile greu de digerat ca nu mai vine pestele, ca-l deranjeaza la stomac, etc.
Dc vrea sa pescuiasca la boili mai important este un boili pe care pestele sa-l recunoasca usor drept hrana...o aroma puternica si cu care s-a mai prins in balta respectiva.
Eu as pescui la boili la inceput pe o singura lanseta, un boili cat mai natural cu extracte si arome de scoica sau peste, facute dintr-un mix(homemade) din care sa nu lipseasca diverse jmecherii pe care pestele le gaseste in mediul acvatic (purici de balta, faina de peste, extract de scoica sau alge..etc) sau alti aditivi cu care eu am prins repede.
In cazul partidelor scurte problema digerabilitatii boiliesurilor cred ca este pe ultimele locuri. Poate gresesc ?????