O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
George Andreescu

Re: O intrebare ....Balta Greaca...UNDE-AM GRESIT ???

Mesaj de George Andreescu »

Razvan Ulmeanu scrie:Incredibila discutie!
Ofer lemne de gratar.... circa 1 tona..... asa zisului pescar care e nemultumit ca nu a primit pe balta lemnele gratis.
Curent nu am. :evil:
Pe sandus nu il bagati in seama ca saracu e o simpla clona. :lol:
Cat altruism, domnule Ulmeanu !
Vedeti ca am o pila la ENEL, poate va ajut cu curentul :lol:

ionutcyd
Puncte: 0

Mesaj de ionutcyd »

george_gre scrie:
ionutcyd scrie:Fiecare impune conditiile pe proprietatea sa cui nu ii convine sa stea acasa, dar l-as ruga pe dl George daca este amabil si bine intentionat sa ne traduca sau sa ne explice remarca de-o inteligenta maxima a d-lui Pauleta.

Scuze,de unde sa stiu eu ce a vrut sa spuna. Intrebatil direct pe Paul!
Avand in vedere ca dvs sunteti patronul si el a facut o amenintare ...ar fi frumos sa lamuriti dvs. problema si cu el si sa ne lamuriti si pe noi !

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Cine il stie pe nea George si baietii de pe balta nu prea are ce sa le reproseze .
Baieti de nota 10 si ar face orice ca sa fii multumit.
Pe de alta parte trebuie si unii sa inteleaga ca totul e un business si nimeni nu plateste taxe sau salarii cu laudele de pe forum .

Nea George ne vedem curand pentru un sprit !

@Ionutcyd - Marfaru este un caine , seful haitei care face paza pe malul de dincolo , nu iti recomand sa il vezi decat ziua cand e la odihna altfel... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

zfcristian scrie:Cine il stie pe nea George si baietii de pe balta nu prea are ce sa le reproseze .
Baieti de nota 10 si ar face orice ca sa fii multumit.
Pe de alta parte trebuie si unii sa inteleaga ca totul e un business si nimeni nu plateste taxe sau salarii cu laudele de pe forum .

Nea George ne vedem curand pentru un sprit !

@Ionutcyd - Marfaru este un caine , seful haitei care face paza pe malul de dincolo , nu iti recomand sa il vezi decat ziua cand e la odihna altfel... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Iti multumesc pt precizarare d-le Cristi desi nu de asta aveam nevoie.
Din cauza haitei cu care se facea patrula de noapte si a paznicilor carora eu le-as da nota 2, de 4 ani nu mai merg pe balta la dl George dar daca dvs vi se pare normal ca dl Pauletta sa imparta amenintari pe forum ....inteleg de ce ii dati nota 10 .

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

ionutcyd scrie: Iti multumesc pt precizarare d-le Cristi desi nu de asta aveam nevoie.
Din cauza haitei cu care se facea patrula de noapte si a paznicilor carora eu le-as da nota 2, de 4 ani nu mai merg pe balta la dl George dar daca dvs vi se pare normal ca dl Pauletta sa imparta amenintari pe forum ....inteleg de ce ii dati nota 10 .
Pauletta nu face parte din staff-ul lui George, anul asta cred ca l-am vazut o singura data pe balta si atunci a fost o prezenta discreta ca si ceilalti de altfel.

Cu cainii sunt niste reguli simple,daca le respecti nu sunt probleme.
Eu pescuiesc numai pe zona din fata dela Marius pana la Directori si mergem numai cate 24 ore si cu sotiile dupa noi si nu am avut probleme niciodata cu cainii.
Nu stiu ce experiente ai avut tu asa ca nu le pot comenta.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Mda..noroc cu unii care acum doi ani nu prindeau decat novac si acum sunt vicecampioni la titirobil, dar numai pe balti cu multi titirobili ca altfel se fac de ras.. :lol: :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

George Andreescu scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:Incredibila discutie!
Ofer lemne de gratar.... circa 1 tona..... asa zisului pescar care e nemultumit ca nu a primit pe balta lemnele gratis.
Curent nu am. :evil:
Pe sandus nu il bagati in seama ca saracu e o simpla clona. :lol:
Cat altruism, domnule Ulmeanu !
Vedeti ca am o pila la ENEL, poate va ajut cu curentul :lol:
Andreescule,
Pescuiesti la curent? :roll:
Te invit la un concurs sa iti rup(i :twisted: ) picioarele! Lemnele de gratar le aduc eu! :lol:
PS: ai cautat in dex "altruism" pana sa il folosesti?
C. S. PELICANUL

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pot sa confirm si io ce zice baietii. Domnul Pauleta este un mitocan arogant care ameninta oamenii pe balti. Si pe mine m-a amenintat de vreo 5 ori pe balti precum Greaca, Lupsanu, Tancabesti, Lilieci, in Delta etc. M-a amenintat ca da niste beri reci de-ti intra gatu`-n boale. Da` mie nu mi-a fost frica de iel ca stiu ca v`odata o sa gaseasca iel calea :).
Jos cu Pauleta :mrgreen: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

George tu n-ai ce face decat sa raspunzi la capriciile instalate in urma caniculei la unii mai sensibili?
Din cei nemultumiti exista vreunul cu pagube materiale sau fizice concrete? Exista vreunul care a lucrat vreodata la vreo balta ca sa vada ce presupune o astfel de investitie, administrare, sacrificii?
Exista un curent al vesnicilor nemultumiti pe forumuri, un Cor de Cassandre. Daca s-ar desfiinta toate baltile pe care nu va simtiti voi ca la mama acasa am ramane cu niste mlastini in tara asta. Nu mai vorbesc ca si la mama acasa apar nemultumiri cand capriciile sunt depasite.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

SONEL scrie:
george_gre scrie:
Taticule ai fost la mine pe balta si te-am tratat urat? Daca da spune-mi cand si cu ce daca nu NU TE MAI BAGA!
Recunosc, nu am fost la peste la cercani, imi cer scuze daca s-a inteles gresit. Ma refeream IN GENERAL, la toti patroni de balti de prin jurul Bucurestiului, care stiu doar sa faca bani din pasiunea noastra cu investiti cat mai mici-minime ! Am auzit numai cuvinte frumoase despre tine George si e pacat sa te strici cu pescarii pentru cateva lemne uscate, astea sunt treburi de paznici. In schimb il cunosc pe mister PAULETA este exact ce-si doreste un patron de balta pe langa casa lui. Poate ne posteaza si noua abonamentul lui pe Cercani pe 2012, ca as face pariu pe masina ca este primit GRATIS pe balta pentru INTERVENTII pe toate forumurile de profil.
Ce masina ai prietene ca tin io pariu 8) ?
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”