Aha..good to knowghitighiusan scrie:Albert, tuburile termocontractile de care se vb mai sus, le gasesti la magazinele cu profil electric, cele folosite la izolatii electrice.Sunt de diverse dimensiuni, le poti lua la metru si...costa mai nimic.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aha..good to knowghitighiusan scrie:Albert, tuburile termocontractile de care se vb mai sus, le gasesti la magazinele cu profil electric, cele folosite la izolatii electrice.Sunt de diverse dimensiuni, le poti lua la metru si...costa mai nimic.
Am scris si eu mai sus, cele de 20 au avut ea mai mica rata de "atac" al piticului. Am si nadit cu ele asa ca am avut cele mai bune rezultate comparativ cu alte momeli.ateodorescu75 scrie:cu bile de 20 nu am luat nici o mustata de pitic , problema mare e ca nici altceva nu am prea luat , am avut cam 6 -7 iesiri ,1 bat tot timpul pe pinnaple crush si am luat 3 pesti , in concluzie garantat nu iei pitic , nu imi dau sema in ce masura poti sa iei altceva la ele
cred ca ai dreptate.ateodorescu75 scrie:cu bile de 20 nu am luat nici o mustata de pitic , problema mare e ca nici altceva nu am prea luat , am avut cam 6 -7 iesiri ,1 bat tot timpul pe pinnaple crush si am luat 3 pesti , in concluzie garantat nu iei pitic , nu imi dau sema in ce masura poti sa iei altceva la ele
Nu vreauSorin Ionescu scrie:Schimba Balta.!!!
Si eu am nadit si pescuit cu un mix de bile pnapple si tigernut dar doar cele de ananas aveau timp sa fie incercate de crap .ovideli scrie:Si eu am incercat cu tiger nuts (vroiam sa incerc pineaple crush) am scapat de somn pitic dar am "scapat" si de crap.