WCC 2012 - Bolsena Lake, 02-08.IX.2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Bogdan Corbu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: WCC 2012 - Bolsena Lake, 02-08.IX.2012

Mesaj de Bogdan Corbu »

UITE si raspunsul:
Peccato che tutti questi commenti rovinino lo spirito sportivo dell'evento. Alcune delle cose dette qui hanno veramente poca logica. Mi dispiace che non possiate riconoscere il merito degli altri senza infangarli e che non ci siano loro qui a rispondervi. Comunque sappiate che durante l'ultima notte i primi classificati non hanno preso nessun pesce. Inoltre, sinceramente non ci vedo nulla di strano nel fatto che una coppia che non conosceva Bolsena ha vinto il concorso: a me è successo più o meno la stessa cosa vincendo una gara a Bolsena la seconda volta in cui ci ho pescato; inoltre, cosa vorreste suggerire? che avrebbe dovuto PER FORZA vincere una delle 27 coppie italiane partecipanti al WCC - avendo sicuramente più conoscenza del lago? - ex. a Pietrafitta hanno vinto i Sud Africani e gli italiani sono arrivati al 16o posto, nessuno ha parlato di truffe e/o ha gettato fango sui Sud africanii. p.s. Fabrizio Castiglioni sa benissimo che significa avere la tramontana in faccia a Bolsena, quando peschi sullo spiaggione del settore pescalis. Con cordialità.
Cu respect,
Bogdan Corbu

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Daca ai cont acolo te rog eu transmite-i aceasta urare "vaffanculo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
thedriver scrie:Am gasit,e unu Gianluca Farnesi care are un lac de pescuit sportiv si sutine ca marti seara a venit la el pe balta o camioneta cu numar de strainatate care l-a intrebat daca are crap de vanzare ca trebui sa duca pe balta la wcc,si de aici toata povestea,va da-ti seama cat de invidiosi si frustrati pot fi italieni sa creada asa ceva.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Felicitari castigatorilor de la Bolsena! Felicitari AV _ co , Paraschiv _ co. Felicitari Romania!
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Madalin Dirla scrie:Daca ai cont acolo te rog eu transmite-i aceasta urare "vaffanculo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
thedriver scrie:Am gasit,e unu Gianluca Farnesi care are un lac de pescuit sportiv si sutine ca marti seara a venit la el pe balta o camioneta cu numar de strainatate care l-a intrebat daca are crap de vanzare ca trebui sa duca pe balta la wcc,si de aici toata povestea,va da-ti seama cat de invidiosi si frustrati pot fi italieni sa creada asa ceva.
Si de la mine taticule. Zi-le ca fato cacare pe masa lor.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pana sa se plictiseasca europenii si sa se apuce de capul romanilor la general ii considerau pe italieni tiganii europei. Broscari infecti si giardioshi. Cei mai mari fraudatori ai istoriei universale striga acum "hotii". Huuuoooo!
Ce boala am inca pe Mutu ca n-a transformat penaltiul ala :x :x :x :x :x .
Trebuia sa-i excludem si din fotbal. Trebuiesc umiliti peste tot pe unde-i prindem.
De ce pe japonezi sau alte natii ce fac onoare lumii asteia?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Am lucrat in strainatate cu italieni. Numai gunoaie. Infatuati, aroganti, giardioshi, prosti si cu curve de femei. Singura care mi-a intrat la suflet era o fatuca uratica, cu nas coroiat care era complexata de vorbea de una singura, pe care fascisti de conationali ai iei au tabarat neavand pe altcineva, pentru ca noi, doar doi romani ii cardeam pe unde-i prindeam.
Huuuuuoooo!
Urban culture.

romuluss

Mesaj de romuluss »

Macaronarii astia sunt mai tigani si circari ca tiganii nostri, doar se stie. Si la Olimpiada, la scrima cand am picat cu ei ce circ faceau la fiecare punct.
Uite asa s-a gasit un imbecil si frustrat sa se abereze ca i-am luat pe sus cu 3 echipe
romanesti la ei acasa. Nu ati vazut in poze ce fete ofticate aveau aia de pe locul doi ? Poate sa fi fost masinile lor care umblau dupa pesti daca o fi vreun cuvant adevarat dar nici ei nu cred asta.
In plus baietii astia nu ar fi facut asa ceva nici daca erau singuri pe balta.
Hai Romania !!

romuluss

Mesaj de romuluss »

romuluss scrie:Macaronarii astia sunt mai tigani si circari ca tiganii nostri, doar se stie. Si la Olimpiada, la scrima cand am picat cu ei faceau circ la fiecare punct.
Uite asa s-a gasit un imbecil si frustrat sa se abereze ca i-am luat pe sus cu 3 echipe
romanesti la ei acasa. Nu ati vazut in poze ce fete oparite aveau aia de pe locul doi ?

Hai Romania !!
"N-ai cu cine.
Niste tarani !"

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Dupa ce le-am dat cu balta lor in cap !!! Arunca cu noroi in noi fara dovezi clare ! gunoaie au fost si vor exista mereu asa cum nu exista padure fara uscaturi. Asta este ... Nu merita bagati in seama atat de mult , se vor crede importanti :)! Batalia s-a dat pe balta si noi am castigat !!! Restul e folclor !!! Pe forum toti sunt zmei !!!
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Felicitari baieti!
JM
Dragos MARDARE
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns