FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
darius123
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de darius123 »

Cred ca faci o mare confuzie, Cristian_tm ( http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 17715.html ) nu este tepar, este cu totul o alta persoana decat acel Cristi.Doar coincidenta face ca il cheama tot Cristi si este din Timisoara...

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

baboi scrie:a aparut din nou marele tepar cristian_tm, binenteles cu id schimbat din cristi_tm, evitatil pe cat puteti .
cel cu conectorii este chiar prietenul meu !!!!deci pot garanta ca nu e acel cristian_tm de care crezi tu!!!

baboi

Mesaj de baboi »

atunci rectific cu scuzele de rigoare.....nacov cristian el este personajul de evitat

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Multumesc userului "gazaru" pt corectitudine si comunicare.produsele cumparate de la el,la fel ca in descriere,deci recomand! :wink:
catch&release

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

Ungureanu Bogdan scrie:Multumesc userului "gazaru" pt corectitudine si comunicare.produsele cumparate de la el,la fel ca in descriere,deci recomand! :wink:
Multumesc.
Nume utilizator schimbat din gazaru

Mihai Teodor

Mesaj de Mihai Teodor »

Atentie si la'' geluiasi '' m-a sunat EL sa imi vanda niste huse individuale pt ca i-a placut oferta mea si nu a mai raspuns la telefon

geluiasi
pescar de competitie

Mesaj de geluiasi »

dar de ce nu spui ca nu ai avut un pc sa imi trimiti un mail cu adresa ta ,ai fi vrut sa astept o saptamana...Felix mi-a trimis adresa din prima asa ca au ajuns la el...mai vinde din sculele de 7000 de euro si cumpara un pc ,ca sa poti trimite mesaje la cei ce te contacteaza,si nu te baza doar pe cel de la servici...

Mihai Teodor

Mesaj de Mihai Teodor »

geluiasi scrie:dar de ce nu spui ca nu ai avut un pc sa imi trimiti un mail cu adresa ta ,ai fi vrut sa astept o saptamana...Felix mi-a trimis adresa din prima asa ca au ajuns la el...mai vinde din sculele de 7000 de euro si cumpara un pc ,ca sa poti trimite mesaje la cei ce te contacteaza,si nu te baza doar pe cel de la servici...
Bunicule nu uita ca tu m-ai sunat nu eu. Eu doar am facut oferta pe mp .Din 7000 de euro pot rupe 100 sa iti trimit ca sa iti cumperi lumanari.
Saracule ai mare tupeu sa mai scrii aici dupa ce prostesti lumea.
Nu te mai obosi sa mai scrii ca nu iti mai raspund ''mare vanzator'' ce esti

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Mihai Teodor scrie:................
Saracule ai mare tupeu sa mai scrii aici dupa ce prostesti lumea.
.............
Concret, cu ce te-a prostit pe dumneata...ca eu nu intrevad paguba ?! :?
Te-a sunat, tu nu i-ai dat adresa, a gasit alt cumparator, tu l-ai sunat apoi degeaba...mai repede e o problema de comunicare decat o treaba dubioasa !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Mihai Teodor

Mesaj de Mihai Teodor »

gor965 scrie:Concret, cu ce te-a prostit pe dumneata...ca eu nu intrevad paguba ?! :?
Te-a sunat, tu nu i-ai dat adresa, a gasit alt cumparator, tu l-ai sunat apoi degeaba...mai repede e o problema de comunicare decat o treaba dubioasa !

Adevarat nu i-am dat adresa pe loc pt ca eram plecat cu treaba dar asta nu inseamna ca nu i-am raspuns la telefon. El imi spune ca sa vand din scule sa imi cumpar un pc si eu ii raspund ca ii trimit eu bani sa isi cumpere un pix sau cel mai grav sa roage pe cineva sa il; invete sa citesca SMS ca din cate imi amintesc i-am trimis unul cu adresa.
Nu m-a deranjat faptul ca le-a vandut cat ca nu a mai raspuns la telefon si acuma vrea sa iasa basma curata. Pt mine acest om este un excroc care minte si fuge de responsabilitati si de obligatiile pe care si le asuma

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”