Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
cel cu conectorii este chiar prietenul meu !!!!deci pot garanta ca nu e acel cristian_tm de care crezi tu!!!baboi scrie:a aparut din nou marele tepar cristian_tm, binenteles cu id schimbat din cristi_tm, evitatil pe cat puteti .
Multumesc.Ungureanu Bogdan scrie:Multumesc userului "gazaru" pt corectitudine si comunicare.produsele cumparate de la el,la fel ca in descriere,deci recomand!
Bunicule nu uita ca tu m-ai sunat nu eu. Eu doar am facut oferta pe mp .Din 7000 de euro pot rupe 100 sa iti trimit ca sa iti cumperi lumanari.geluiasi scrie:dar de ce nu spui ca nu ai avut un pc sa imi trimiti un mail cu adresa ta ,ai fi vrut sa astept o saptamana...Felix mi-a trimis adresa din prima asa ca au ajuns la el...mai vinde din sculele de 7000 de euro si cumpara un pc ,ca sa poti trimite mesaje la cei ce te contacteaza,si nu te baza doar pe cel de la servici...
Concret, cu ce te-a prostit pe dumneata...ca eu nu intrevad paguba ?!Mihai Teodor scrie:................
Saracule ai mare tupeu sa mai scrii aici dupa ce prostesti lumea.
.............
gor965 scrie:Concret, cu ce te-a prostit pe dumneata...ca eu nu intrevad paguba ?!![]()
Te-a sunat, tu nu i-ai dat adresa, a gasit alt cumparator, tu l-ai sunat apoi degeaba...mai repede e o problema de comunicare decat o treaba dubioasa !