Cred ca a fost unul dintre cele mai grele concursuri desfasurate la noi, care i-a epuizat fizic pe majoritatea concurentiilor, va dati seama ce inseamna sa prinzi 200 de kg in 72 de ore ! (aceasta a fost media pe echipa ! )
Noptiile deosebit de geroase, cu temperaturi negative chiar

,vantul puternic si umezeala din timpul noptii, au fost alti factori care au facut din acest concurs o adevarata proba de rezistenta !
In concluzie, vreau sa-i felicit pe toti cei care au terminat acest concurs in picioare, in special pe ocupantii podiumului, pe care eu personal ii consider pe toti niste invingatori ! Sa nu uitam ca , castigatorul s-a decis in ultimele ore, toate 3 echipele luptand cap la cap pana la sfarsit. Si toate trei avand peste 400 de kg
PS Felicitari Adi,Mircea si capul sus, si esecul face parte din joc ! Stiu ca-i dureros sa pierzi primul loc in ultimele ore dupa ce ai condus tot concursul, dar va veni si dulcea clipa a razbunarii... Eu personal sunt foarte mandru ca faceti parte din APCR si am mare incredere in voi !
PS 2 Astept si alte pareri despre concurs din partea participantiilor si nu numai !
Total greutate crap capturata : 3500 kg !!!!!!!!!!!!!!