CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Mesaj de pharaoh »

Chiar nu-l inteleg pe Ian. E clar ca a fost foarte frustrant pentru ei si intr-adevar, in rest au pescuit exemplar. Si chiar el recunostea intr-o mica discutie pe care am avut-o la finalul campionatului ca au facut o mare greseala venind numai cu bile tari. La vizita pe care au facut-o in timpul Cupei Rig imi spunea ca sunt foarte increzatori in sansele lor si ca, desi nu pot veni la un antrenament, a strans suficiente informatii incat sa spere la un rezultat foarte bun. Pentru mine e clar ca lumina zilei ca din punctul asta de vedere a facut o mare greseala tactica. Acum doar se scoate in fata sponsorilor.
Marius Sârbu

adisefu

Mesaj de adisefu »

Dan Serban scrie:Ian Huntingdon continued, “Hard lessons have been learnt and it has been a very difficult experience to pick the team and ourselves up after this event. We are extremely disappointed that the water was fed with a single bait. While this is not strictly against the rules, and the Romanians freely admitted to doing it we feel that there is a morale issue here, and question whether this practice is in the spirit of fair play. I have already spoken to Dick Clegg about this and he is going to take the matter up with FIPSed at this year’s November meeting in Italy.
Englezii crapa pentru ca s-au facut de cacao!
Puteau sa vina la concursuri inainte, cum au facut Bulgarii si Africa de Sud, sa cunoasca balta inainte sau macar sa se informeze mai bine. Niste fraieri!

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

Acceasi poveste am auzit-o si eu, insa intre etapele de CN, si nu de la englezi, ci de la romani. Poate astfel i-a venit si lui ideea pentru scuza

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

INADMISIBIL!!! astia ar trebui dati in judecata pt prejudiciul de imagine adus...cum draq sa te gandesti doar sa hranesti cateva sute de tone de crap cu boiliesuri timp de juma de an...sunt clar niste handicapati,si impotenti...de ce tocmai ei au ramas oare asain coada clasamentului?...de ce oare la ei acasa in 2010 au luat la fel ditamai muia?...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mie mi-e clar ca fiecaruia ca orice esec are nevoie de scuzele lui si orice fapta buna nu trebuie sa ramana nepedepsita.
Am postat cred ca de vreo 200 de ori, cel putin, numai pe seama chalenge-ului. Iata ca nu s-a uscat tusul pe diplome si a si inceput montarea sau motivarea sa. Visatorii se basicau ca de ce nu lasam timp sa ne bucuram de glorie?
Simplu. Daca nu-i fragezim noi pe-ai nostrii o va face, pe neinteles, concurenta.
Orice campion trebuie prima data distrus psihic si apoi fizic. Mai ales ca suntem romani, supusi vasalitatii si n-avem balls sau experienta in apararea imaginii.
Hei, Hooligans! Wash your dirty ases befor standing front of Champs :mrgreen: .
Urban culture.

mircea pancu

Mesaj de mircea pancu »

Explicatii mai tampite si mai nesimtite ca ale acestui om rar mi-a fost dat s-aud. Un om cu mari complexe si frustrari in urma rezultatului dezastruos al echipei engleze, un om care nu vrea sa recunoasca principalele motive pentru care s-a obtinut acest jalnic rezultat, un om care tremura de frica de a nu-si pierde postul si sponsorii. ...lasa-ne lasa-ne english-shmen-ule :lol:
CSP FREECARP DEVA

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

mircea pancu scrie:Explicatii mai tampite si mai nesimtite ca ale acestui om rar mi-a fost dat s-aud. Un om cu mari complexe si frustrari in urma rezultatului dezastruos al echipei engleze, un om care nu vrea sa recunoasca principalele motive pentru care s-a obtinut acest jalnic rezultat, un om care tremura de frica de a nu-si pierde postul si sponsorii. ...lasa-ne lasa-ne english-shmen-ule :lol:
Cand e nevoie de scuze si explicatii nu mai e loc de morala. A avut dreptate cine a zis ca trebuie sa se scoata de la sponsor, dar problemele or sa continue ca toti vor proceda la fel.
Amintiti-va de italieni dupa Bolssena :| .
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu mai puneti atita suflet . Se mai scuza si ei pe acasa . Au venit total nepregati si intr-o discutie cu Jan si Andy , trecuta mult de 2.00 AM , am stabilit ca 2012 nu e un an bun pentru ei . Restul este justificare pentru sponsori si nu cred ca au ceva cu Romania sau cu balta Corbu . La discutia respectiva am fost insotit de Alex Matea si s-a petrecut in lobby-ul hotelului Central din Mamaia , dupa 30 ore de la inceputul concursului . Daca cineva poate posta pe acolo , mentionati momentul , isi vor aduce cu siguranta aminte .

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

gor965 scrie:In principiu, in afara de bulgari, care ne considera campioni pe drept cuvant, restul care au iesit ciuca batailor, cred ca am castigat manarind balta sau cantarele arbitrilor. Nu mai spun ca sunt suporteri rusi care nu ne scot din tigani si hoti ! :evil:
Pana una alta, cititi mai jos un extras dintr-un raport al englezilor :

Extract and pictures above from my notes from our visit three weeks before the event. As you can see we noticed the soluball approach. We even discussed this with some of the finest bait brains in the country upon our return. Unfortunately the key to the match and what we did not know was the lake had been corrupted onto one single type of bait. Since the fish were stocked in May 2012 and while at the fish farm prior to this they had been fed solely on this bait. Consequently countries that had been and practiced were aware of this and managed to get some local bait to enable them at least to take part in the event. The Bulgarians who are next door to Romania commissioned their own bait based on what had been fed to the fish. Portugal and Serbians had contacts in Romania who provided local bait. The fish were fed daily throughout the summer by boat on the Romanian bait on fixed lines parallel with the bank so the host countries were not taking any chances. Imagine feeding a lake in this country with only one bait for a year and then holding a match on it, the outcome would be just the same as Romania. Those with the introduced bait would do well and the rest would really struggle to get a bite.

Tot articolul aici -> http://www.advancedcarpfishing.com/news ... hip-report

Sa nu-i uitam pe sud africani care au avut nada Carping :lol:
Dragos MARDARE
CS APS

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

dar sa nu-i uitam mai ales pe Carping... :D :D :D

m ue Carping !!!!!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC