Dupa 73 de ore de concurs, ( cu o ora in plus datorata orarului de iarna), Cupa Doctor Fishing- Editia de toamna, s-a incheiat cu o victorie decisa in ultimele minute, echipele de pe standurile 5 si 4 fiind in momentul semnalului de final in drill cu 3 lansete , respectiv cu 2 lansete. Incredibil, dar s-a intamplat.
Clasament final:
Locul 1: Ionut Buse, Florian Ionescu, Sorin Dragomir- 225,11 kg
Locul 2: Marius Barbu, Vali Ionita, Iohann Kraus- 223,56 kg
Locul 3: Florin Braileanu, Radu Androne, Florin Mihalache- 211,51 kg
4.Cristian Brebu, Dragos Geangala, Gabriel Petcov- 162,08 kg
5. Madalin Stan, Bogdan Ungureanu, Razvan Tesiu- 160,48 kg
6. Tudor Trandafir, Marin Ionescu, Laurentiu Ionescu- 148,91 kg
7. Marius Din, Vali Bonto, Dan Badircea- 105,76 kg
8. Dan Dochia, Lucian Ghetu- 82,7 kg
9. Ionut Din, Marius Nuta, Valentin Tanase- 78,53 kg
10.Sebastien Gui, Emilian Gui, Nicolae Ladarescu- 69,7 kg
11.Daniel Turlea, Catalin Zegheru, Marius Avram- 43,75 kg
12.Constantin Mateescu-Maty- 23,95 kg
13.Corneliu Patru, Vlad Tircomnicu, Ionut Stanescu- Abandon
Organizatorii multumesc tuturor concurentilor pentru modul in care s-a desfasurat aceasta competitie si pentru participare. Felicitari, ne-am simtit extraordinar in compania voastra in aceste zile.
Fişiere ataşate
Cupa Doctor Fishing.JPG (131.98 KiB) Vizualizat de 1073 ori
FELICITARI ORGANIZATORILOR ,, CUPA DOCTOR FISHING" CALIN VISOIANU SI MARIAN CHELARU ,VALI MOCANU patronul lacului TEIU-ARGES
FELICITARI CASTIGATORILOR IONUT BUSE -PUIU -SORIN DRAGOMIR,BARBU-IOHANN-VALI IONITA, MARIUS DIN -BONTO BADARCEA,MADALIN STAN - BOGDAN -TESU , OCTORU-GEANGAL ...,MARIAN SI LAURENTIU (MAFF)colegii mei de echipa, MATY SI TUTUROR PARTICIPANTILUR LA ACEST CONCURS
Felicitari organizatorilor!
Felicitari administratiei lacului Teiu!
Felicitari tuturor participantilor!
Felicitari castigatorilor si un mare BRAVO pentru echipa Bebe-Puiu-Sorin pentru locul 1! Felicitari baieti!
PS. Puiule... unde ti-ai lasat fesu' si vesta ca nu le-am vazut in poza de final?