Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie:@Albert

"Ma scuzi ca intervin dar sa compari Pleasa cu Tancabesti, ca structura a substratului"

Fraza denota ca nu ai toate cunostintele despre substratul si configuratia baltii de la Pleasa!
Nu ma intereseaza ce substart si configuratie are Pleasa. E suficient ce vezi pe net si, din punctul meu de vedere, Pleasa e un lighean iar Tancabesti e o balta. Am toate cunostintele neceseare pentru a face o asa comparatie :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pai, esti un pic contradictoriu! Afirmatia ta:

"Ma scuzi ca intervin dar sa compari Pleasa cu Tancabesti, ca structura a substratului"

Nu se impaca defel cu alta, tot a ta:

"Nu ma intereseaza ce substart si configuratie are Pleasa."

Eu zic ca e cazul sa te hotarasti, comparatia dintre cele 2 balti "ca structura a substratului si configuratie" tu ai facut-o primul, nu eu, dupa care e chiar hilar ca tot tu sa spui ca nu te intereseaza.

Sigur ca, comparat cu Tancabesti, Pleasa e un lighean, dar si acesta, la randu-i, e lighean pe langa altele si, mai mult, alturarea celor 2 in acelasi context a fost facuta cu privire la cu totul altceva (anume parerea unora ca ar fi o tampenie ca pescarii sa sugereze patronului unei balti cum sa si-o administreze).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Reciteste posturile si daca nici asa nu-ti dai seama ce-am vrut sa spun..aia e. M-am saturat de discutii cu fraze si cuvinte scoase din context doar de dragul de a avea dreptate.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pai hai sa vedem cine trebuie sa reciteasca toate comentariile:

cornelserbu, i-a raspuns lui iohann (dupa ce acesta a facut afirmatia ca, in opinia lui, plantatul ar trebui interzis la tancabesti) ca afirmatia e "tampita".
cornelserbu scrie:
iohann scrie:nea Cornele,eu ti-am zis ca ai idei tampite?!
nu, nu mi-ai spus, de fapt nici eu nu ti-am spus...nu stiu ce idei ai, dar afirmatia pe care ai facut-o, aia cu interzicerea pescuitului plantat pe tancabesti, chiar ca e tampita.
asa cum i-am spus si tipului care a deschis topicul, asta e numai treaba administratorului, care, sigur se pricepe mai bine si ca tine si ca mine sa-si administreze balta.
.

Deci: o sugestie/propunere/opinie adresata conducerii unei balti despre cum sa fie administarata acea balta, in opinia unora, e tampita

Masi mult, tot cornel a afirmat intr-un post anterior:

"ps. chiar am sa vorbesc si eu cu vlad la randul meu sa nu ia in considerare ofuscarile unora"

In timp ce, mai devcreme, Vladut Mateianu, afirmase, la randu-i:

bravo iohann. si eu as interzice pescuitul plantat la tancabesti, chiar am sa port o discutie cu vlad pe tema asta !

In acest context a avut loc interventia mea cu exemplul de la Pleasa, unde, la sugestiile pescarilor patronul baltii a schimbat una dintre reguli: interzicerea plantatului. Exact ca si in cazul discutiei despre Tancabesti si acolo au fost tot 2 tabere: una a celor acre considera binevenita interzicerea plantatului si alta, a adeptilor plantatului, care considerau parerea primilor "tampita" ("de unde pana unde , domn'e, il invatati voi pe Raducu sa-si administreze balta?!", "eu am probleme medicale, dureri de spate, ale coloanei si nu pot sa arunc din mana, plantatul e indispensabil" etc.).

Mai mult, eu am afirmat textual :

E foarte adevarat ca, atata vreme cat proprietarul baltii admite plantatul, si pe tine personal te deranjeaza, solutia e ... alta balta. Dar aici e vorba despre un principiu. (anume ca e aiurea sa consideri ca o propunere inaintata de catre unul sau mai multi pescari administratiei unei balti ca fiind tampita sau "instigare la revolta").

Ei bine, tot in acest context, ai intervenit tu cu "comparatia dintre structura si configuratia baltii Pleasa, vis-a-vis de cea de la Tancabesti. Hodoroc-tronc!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

In plus, mi s-a parut caraghios sa consideri, pe de-o parte, ca "administratia e treaba stricta a administratiei si ca orice sugestie facuta administratiei e o "tampenie" si, concomitent sa afirmi nonsalant ca ... o sa vorbesti tu cu vlad! :D :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:In plus, mi s-a parut caraghios sa consideri, pe de-o parte, ca "administratia e treaba stricta a administratiei si ca orice sugestie facuta administratiei e o "tampenie" si, concomitent sa afirmi nonsalant ca ... o sa vorbesti tu cu vlad! :D :D
heeei, n-ai mai plecat ???
incearca si pune si tastele-n cui cum ti-ai pus lansetele...pescuitul la crap inseamna mult mai mult decat ce tot indrugu tu pe aici.
las-o moarta p-aia cu sugestia...pe administrator il intereseaza in primul rand profitul si daca vlad are cateva sute de abonati, fii sigur ca nu ia in considerare o sugestie neavenita care nu ar face altceva decat sa-i plece lumea de pe balta.
fii, mai baiatule, un pic mai modest, ca mare pescar nu esti, iar cu gandirea zau ca stai prost, chiar daca incerci sa te exprimi pe neintelesul tuturor.
ti-am mai spus o data ca am terminat aici pe forum si vreau sa ne vedem pe balta sa vad cum stai cu pescuitul, dar vad ca-ti arde sa ma intepi pe mine din taste...hai, zau asa, sa incercam cu lansetele si sa te vad pe urma daca mai dai sfaturi la toata lumea !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Lasa-l in pace Cornel, tu cand erai copil nu te razgaiai :?: :!:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cornelserbu scrie:
ionut72 scrie:In plus, mi s-a parut caraghios sa consideri, pe de-o parte, ca "administratia e treaba stricta a administratiei si ca orice sugestie facuta administratiei e o "tampenie" si, concomitent sa afirmi nonsalant ca ... o sa vorbesti tu cu vlad! :D :D
heeei, n-ai mai plecat ???
incearca si pune si tastele-n cui cum ti-ai pus lansetele...pescuitul la crap inseamna mult mai mult decat ce tot indrugu tu pe aici.
las-o moarta p-aia cu sugestia...pe administrator il intereseaza in primul rand profitul si daca vlad are cateva sute de abonati, fii sigur ca nu ia in considerare o sugestie neavenita care nu ar face altceva decat sa-i plece lumea de pe balta.
fii, mai baiatule, un pic mai modest, ca mare pescar nu esti, iar cu gandirea zau ca stai prost, chiar daca incerci sa te exprimi pe neintelesul tuturor.
ti-am mai spus o data ca am terminat aici pe forum si vreau sa ne vedem pe balta sa vad cum stai cu pescuitul, dar vad ca-ti arde sa ma intepi pe mine din taste...hai, zau asa, sa incercam cu lansetele si sa te vad pe urma daca mai dai sfaturi la toata lumea !

1)"heeei, n-ai mai plecat ???"

Miecuri am afirmat, negru pe alb: plec peste o saptamana! Dislexie (ceea ce te-ar cautiona) sau ...

2)"daca vlad are cateva sute de abonati"

Ca pescar "adept al pescuitului "de placere", in opinia mea, e o prostie abonamentul pe Tancabesti! E ca si cum as inchiria un apartament pe o perioada de un an si, in majoritatea timpului, as locui in ... buctarie sau baie, ca, in sufragerie e concurs! :) :)

3)"fii sigur ca nu ia in considerare o sugestie neavenita"

Esti mentalist? De unde esti tu sigur, mai baiatule, in legatura cu ce (va) face Vlad? La fel de siguri erau si cei ce plantau pe Pleasa (fiti siguri ca n-are cum sa interzica plantatul ca ii pleaca lumea de pe balta)! Cand dai sfaturi despre modestie, uita-te in oglinda!

4) "sa te vad pe urma daca mai dai sfaturi la toata lumea"

Ia cerceteaza tu, mai baiatule, forumul, ca sa vezi cam cate sfaturi am dat eu "la toata lumea"!

5)"ti-am mai spus o data ca am terminat aici pe forum"

E clar, n-a fost intamplare, autocontrazicerea e modul tau de "gandire": am terminat aici pe forum ... dar ... n-am terminat, continuu sa postez! Vezi ca dadea unul sfaturi apropo de punerea tastelor in cui. :mrgreen:

6)"incerci sa te exprimi pe neintelesul tuturor."

a)Nu generaliza! :)
b)Mana pe carte, lectura, dictionarul sunt solutiile. Fie si pe balta in "timpii morti"

7)"pescuitul la crap inseamna mult mai mult decat ce tot indrugu tu pe aici."

Subiectul nu este "pescuitul la crap si tot ce inseamna el" (problema nici n-ar putea fii trata intr-un singur subiect pe un forum), ci doar daca "pescuitul plantat strica sau nu balta"; pareri, opinii, impresii. Deci, la tine e un obicei "bag sama", esti ... pe langa subiect.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabi1 scrie:Lasa-l in pace Cornel
cu cea mai mare placere, dar stii tu, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ caduc

dupa ce ca esti gaozar, mai esti si ofticos...
vezi-ti de cuvintele tale pompoase, de impresia tampita ca esti mai scolit decat altii si mai lasa-ma-n pace...esti un gandacel mic pe care nu-l calc de dragul de al vedea chinuindu-se sa ajunga la un bob de grau... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”