cornelserbu scrie:ionut72 scrie:In plus, mi s-a parut caraghios sa consideri, pe de-o parte, ca "administratia e treaba stricta a administratiei si ca orice sugestie facuta administratiei e o "tampenie" si,
concomitent sa afirmi nonsalant ca ... o sa vorbesti tu cu vlad!

heeei, n-ai mai plecat ???
incearca si pune si tastele-n cui cum ti-ai pus lansetele...pescuitul la crap inseamna mult mai mult decat ce tot indrugu tu pe aici.
las-o moarta p-aia cu sugestia...pe administrator il intereseaza in primul rand profitul si daca vlad are cateva sute de abonati, fii sigur ca nu ia in considerare o sugestie neavenita care nu ar face altceva decat sa-i plece lumea de pe balta.
fii, mai baiatule, un pic mai modest, ca mare pescar nu esti, iar cu gandirea zau ca stai prost, chiar daca incerci sa te exprimi pe
neintelesul tuturor.
ti-am mai spus o data ca am terminat aici pe forum si vreau sa ne vedem pe balta sa vad cum stai cu pescuitul, dar vad ca-ti arde sa ma intepi pe mine din taste...hai, zau asa, sa incercam cu lansetele si sa te vad pe urma daca mai dai sfaturi la toata lumea !
1)"heeei, n-ai mai plecat ???"
Miecuri am afirmat, negru pe alb: plec peste o saptamana! Dislexie (ceea ce te-ar cautiona) sau ...
2)"daca vlad are cateva sute de abonati"
Ca pescar "adept al pescuitului "de placere", in opinia mea, e o prostie abonamentul pe Tancabesti! E ca si cum as inchiria un apartament pe o perioada de un an si, in majoritatea timpului, as locui in ... buctarie sau baie, ca, in sufragerie e concurs!
3)"fii sigur ca nu ia in considerare o sugestie neavenita"
Esti mentalist? De unde esti tu sigur,
mai baiatule, in legatura cu ce (va) face Vlad? La fel de siguri erau si cei ce plantau pe Pleasa (fiti siguri ca n-are cum sa interzica plantatul ca ii pleaca lumea de pe balta)! Cand dai sfaturi despre modestie, uita-te in oglinda!
4) "sa te vad pe urma daca mai dai sfaturi la toata lumea"
Ia cerceteaza tu,
mai baiatule, forumul, ca sa vezi cam cate sfaturi am dat eu "la toata lumea"!
5)"ti-am mai spus o data ca am terminat aici pe forum"
E clar, n-a fost intamplare, autocontrazicerea e modul tau de "gandire": am terminat aici pe forum ... dar ... n-am terminat, continuu sa postez! Vezi ca dadea unul sfaturi apropo de punerea tastelor in cui.
6)"incerci sa te exprimi pe
neintelesul tuturor."
a)Nu generaliza!
b)Mana pe carte, lectura, dictionarul sunt solutiile. Fie si pe balta in "timpii morti"
7)"pescuitul la crap inseamna mult mai mult decat ce tot indrugu tu pe aici."
Subiectul nu este "pescuitul la crap si tot ce inseamna el" (problema nici n-ar putea fii trata intr-un singur subiect pe un forum), ci doar daca "pescuitul plantat strica sau nu balta"; pareri, opinii, impresii. Deci, la tine e un obicei "bag sama", esti ... pe langa subiect.