Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:Unde ai fost Nea Cornel toata vara?? eu de ciuda ca matale nu esti nici nu am mai intrat pe forum :)
la peste, la pescuit, pe balta...oriunde unde nu dadeam peste "caduci", "truisti", "maieutici" si...si...nu mai stiu...stau rau cu vocabularul elevat...prefer un baboi la gratar ! :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

:lol: bine ai revenit si pe forum in cazul asta:))
Milionar excentric

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

ce ai zice de o intrecere la pescuit cu un partener ce sigur nu ti-e pe masura ?!?
Ma tem ca e destul de greu de gasit un asa partener! :wink:

Oricand (mai putin anul asta ca intr-o saptamana plec si ma intorc pe la mijlocul lui decembrie), dar ... fara plantat! :)

Tu d'abia acu' incepi sa devii simpatic (desi nici ultimul post - raspunsul la intrebarea lui Andrei I- nu te recomanda ca atare)! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:
ce ai zice de o intrecere la pescuit cu un partener ce sigur nu ti-e pe masura ?!?

Oricand (mai putin anul asta ca intr-o saptamana plec si ma intorc pe la mijlocul lui decembrie), dar ... fara plantat! :)

Tu d'abia acu' incepi sa devii simpatic (desi nici ultimul post - raspunsul la intrebarea lui Andrei I- nu te recomanda ca atare)! :D
drum bun !
e un mod cam subred de a te eschiva, dar il accept gandindu-ma cat de greu iti este sa-ti gasesti un partener de intrecere care nu-ti e pe masura :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@andrei i

salut, andrei, tu ce mai faci ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

pictez icoane :)

va astept sambata pe magura cu un Absolut rece :)
Milionar excentric

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cornelserbu scrie:
ionut72 scrie:

drum bun !
e un mod cam subred de a te eschiva, dar il accept gandindu-ma cat de greu iti este sa-ti gasesti un partener de intrecere care nu-ti e pe masura :wink:
Multumesc!

Postul asta insa e o alta dezamagire, cu atat mai mult cu cat tu insuti ai facut apelul catre altii de a citi posturile mai atent! Primo, ca nu m-am eschivat, am afirmat textual "oricand", secundo, de regula sezonul de pescuit se termina pentru mine cam pe la jumatatea lui noiembrie, si tertio, ca (pana la proba contrarie!) sunt convins ca esti peste masura mea in ceea ce priveste pescuitul.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:Multumesc!

Postul asta insa e o alta dezamagire, cu atat mai mult cu cat tu insuti ai facut apelul catre altii de a citi posturile mai atent! Primo, ca nu m-am eschivat, am afirmat textual "oricand", secundo, de regula sezonul de pescuit se termina pentru mine cam pe la jumatatea lui noiembrie, si tertio, ca (pana la proba contrarie!) sunt convins ca esti peste masura mea in ceea ce priveste pescuitul.
ramai dezamagit, mi-e totuna...mai ales ca pentru mine, oricand inseamna ORICAND, nu mai putin anul asta.
am citit postul asa cum citesc orice post si am inteles exact ce ai scris, dar din pacate pentru tine toate au un inteles doar al tau, putin departe de normal.
hai sa incheiem pe balta, la anul, peste doi ani, nu conteaza, pentru mine merge bine "oricand",fiindca sezonul de pescuit nu se termina niciodata.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cornelserbu scrie:
ionut72 scrie:Multumesc!

ramai dezamagit, mi-e totuna...mai ales ca pentru mine, oricand inseamna ORICAND, nu mai putin anul asta.
am citit postul asa cum citesc orice post si am inteles exact ce ai scris, dar din pacate pentru tine toate au un inteles doar al tau, putin departe de normal.
hai sa incheiem pe balta, la anul, peste doi ani, nu conteaza, pentru mine merge bine "oricand",fiindca sezonul de pescuit nu se termina niciodata.
Frumos asa, insa unii mai sunt si ocupati, au afaceri, familie etc. Plus ca nu vad de ce ar trebui,indiferent de motiv, sa stau inainte de Craciun pe balta. Im pare rau, zona mea subiectiva de confort e mai presus de orice "concurs" de pescuit iarna! Sezonul meu anual de pescuit (la crap) incepe in aprilie, se termina, maxim in 10-15 noiembrie si contine, de regula, cam 25 de partide (multe dintre ele scurte de 24 sau chiar de 12 ore cateva, exclus in weekend).

P.S. Daca normalitatea e data de majoritate, eu unul nu sunt normal! :D

Noroc sa avem (ca sanatate aveau si aia de pe Titanic) ca avem tot timpul sa ne intalnim pe balta! :)

Scuze proprietarilor si cititorilor pentru off-topic!

Altfel, in ce ma priveste, ramane cum am stabilit: plantatul "nu ma caracterizeaza", strica "balta" si l-as interzice pe toate baltile din Romania.

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

valiauto68 scrie:
cornelserbu scrie: si ca sa-ti dovedesc, am sa-ti spun ca, cu mult inainte sa te inventezi tu, cupa mondiala se tinea pe sarulesti fara sa fie necesar plantatul...si veneau pescari din toata lumea, care daca nu prindeau niciun peste, erau tot cu fruntea sus si fara frustrari ca s-a intamplat o data sa nu reuseasca sa traga dr. bradu sau vaci 0.
Eu nu vorbeam de faptul ca vezi doamne am avut partida fara trasatura, dar cand vecinul meu hranea pestele la 250 metrii din 15 in 15 minut, ii dadea mancare ca la cantina, cum dracu sa il mai aduc eu pe vad la 70 metrii? Sa fi fost nada de vina? O sa ma mai gandesc la asta? Sau poate mi-am ales eu locul gresit si trebuia sa intreb cu 2sapt inainte ce stil de pescuit adopta colegii de stand?

Sau poate cand am pescuit pe p1 si de pe ponton 2 se faceau aceleasi ture catre plaur?

Tare mi-asi dori sa fim vecini de standuri si sa fac si eu butina balaceala cu barca...pe valuri... Sa vedem dupa aia frustrare

@ iohan : pai ce are cineva curaj sa iti spuna tie ca ai deranjat? Tu care ai ridicat la meet carp cel mai frumos trofeu al anului? Si mai mergi si la sala :)

@master carp. In primul rand nu m-am inscris si nici nu am participat la concursul organizat de dan city center
Cand o sa am echipa si banii necesari o sa ma inscriu la ce concurs imi place.

Sa imi spui si mie daca ai pescuii pe ponton zero si eu pe rapa asi planta la nasul matale ti-ar conveni?asta nu ar fii o problema ca este voie cu pescuitul plantat , problema este cauzata de nesimtire in exemplu care ai dat...

Sau sa stai pe ponton 1 si eu de pe nae sa ma intind cu 8 bete pe tot plaurul din fata si altul de pe ponton 2 sa iti ia fata la celalalt plaur? Tu unde ai mai planta? Incrucisat?cand poti tu sa pescuiesti in tancabesti cu 8 lansete mai vorbim ,:)))))

Hai ca de data asta chiar am "dat-o in barci " cu topicul...of topic

Oare dupa plantat ce mai urmeaza? Camere video sa stim exact ce face pestele, apoi niste plase stanga dreapta sa stea frumusel sa il prindem noi nu?
Ca doar pescuim sportiv si avem mila de peste!

Apropo oare daca nu mai merge asa bine pestele cand se va organiza si concursul cu nada vie la carlig?
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”