E foarte rece ! La ce ''zapada'' era azi dimineata peste tot, am avut cu mult sub alea zero grade date in prognozele de zilele trecute !RSC scrie:S-a racit asa de rau apa de nu s-au prins pesti multi?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
E foarte rece ! La ce ''zapada'' era azi dimineata peste tot, am avut cu mult sub alea zero grade date in prognozele de zilele trecute !RSC scrie:S-a racit asa de rau apa de nu s-au prins pesti multi?
Se da si la peste mare asa ca nimeni nu e interesat sa traga de "ciortanei"...stai linistit ca toti vor avea 5 pesti la final,cu conditia sa iasa de la calduricagor965 scrie:E foarte rece ! La ce ''zapada'' era azi dimineata peste tot, am avut cu mult sub alea zero grade date in prognozele de zilele trecute !RSC scrie:S-a racit asa de rau apa de nu s-au prins pesti multi?
...dar tot Nae va miinca miine urechea porculuipopescu59 scrie:... Nae a dat laptopu si internetu sa va tina george la curent cu concursu...
pescuieste wire-less!!(fara fire-traducere libera)lucfish scrie:Hai Mary Constantin!! În noaptea asta vor veni crapii care să vă asigure locul 1, măcar pe sector, cum vă doriți!!! Nae Popescu pescuiește fără cârlige?