PS Nu va fie frica Cornel Serbu pica !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vladut Mateianu scrie:Cred ca este de departe cel mai reusit concurs al anului...... fair-play, prietenie, voie buna ! Ingredientele care transforma o confruntare intr-o amintire care va dainui peste ani.... Felicitari maxime absolut tuturor echipelor participante, toti sunt castigatorii acestui concurs !
PS Nu va fie frica Cornel Serbu pica !
Asa este. Se vad rezultatele.Marian Constantin scrie:P.S- de fapt prost nu e numai unul ci in totdeauna in echipa de doi " la pachet "
normal, daca sunteti toti bautiVladut Mateianu scrie:Cred ca este de departe cel mai reusit concurs al anului...... fair-play, prietenie, voie buna
Sa nu degeneram, este in primul rand un concurs al curajului (-5 grade) Felicitari echipelor participante.pharaoh scrie:normal, daca sunteti toti bautiVladut Mateianu scrie:Cred ca este de departe cel mai reusit concurs al anului...... fair-play, prietenie, voie buna)))))))))
Hai Constanta!
aici te inseli !pharaoh scrie:normal, daca sunteti toti bautiVladut Mateianu scrie:Cred ca este de departe cel mai reusit concurs al anului...... fair-play, prietenie, voie buna)))))))))
Hai Constanta!