Desfasurare Cupa Revansa Iernii 2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: Desfasurare Cupa Revansa Iernii 2012

Mesaj de RSC »

"Keep it simple!"

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Felicitari Madalin,Tranda,Laurentiu :!: :!: :!:
Super participanti,super concurs,super atmosfera,ceva de nedescris.
Bravo organizatorilor si tuturor participantilor!!!

Urmariti filmuletele de pe youtube. :mrgreen:
catch&release

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Fratilor , oameni buni si rai pescari de top sau no name va scriu din tot sufletul meu . Am 53 de ani la care am trecut prin mai toate bucurile si rautatile vieti , dar vreau sa va spun ca ce am petrecut aceste zile pe MV2 a fost ceva senzational ceva care voi povesti cit voi mai avea de trait nepotilor si tuturor celor care ma vor intreba despre lucrurile frumoase petrecute in viata mea.
Sa incep cu colegi mei din acest concurs oameni de oameni pescari de pescari printre care multi campioni ai acestui sport. Nu am crezut vreodata ca dupa multe si multe rautati care ne scriem pe aici pe forum vom putea sa socializam si sa legam asa prietenii. Sa incep cu Dl Cornel Serbu doamne ce caliatea de om nota 2000 plus , Razvan Ulmeanu si coechipierul lor la fel nota 2000 plus , Mircea Gheran impreuna cu echipa lui nota 2000 plus,Dan Badarcea la fel cu echipa lui nota 2000 plus , Vasilica Baboieru si armata lui nota 2000 plus Nicu Cioara cu interlopi lui nota 2000 plus si toti cei care au participat la fel nota 2000 plus.
Am si 2 colegi mai speciali care cred ca au fost sarea si piperul acestui concurs
1- JOHAN nota 2000000000000000 fara plus
2- SOTIR nota 20000000000000 la fel fara plus .
Ce oameni ce atmosfera ce conditii TOTUL DA TOTUL LA SUPERLATIV fara greseala .
Si acum vreau sa fac un ANUNT FOARTE IMPORTANT pentru cei care doresc sa mai merga in aceste ultime saptamini la pescuit pe FRUMOSUL LAC MOARA VLASIEI 2 sa stie ca Dl Petcu Victor a populat lacul cu o noua specie de peste care nu cred ca exista pe undeva pe glob.
Fratilor ati mai pomenit sa arunci lansetele in apa si sa te trezesti cu firul taiat ????????
Aceasta specie de peste taie monofilament de la 0,20 la 1 grosime fara probleme deci MARE MARE ATENTIE CU CE FIRE VETI MERGE IN ACESTA PERIOADA LA PESCUIT PE ACEST LAC.
Acum sa ma disculp si eu ca am vazut anumite persoane care au tot incercat sa ma ia in biza . Intradevar Nae nu a prins peste cum sa prind peste cind mergeam sa trag lanseta vedeam ca firul este dus in apa ce peste sa prind cind nu aveam cu ce.
In afara de faptul ca am tras cel mai prost loc de pe balta m-am luptat si problema acesta cu taiatul firelor . In final in ultima seara am luat un ghem de sfoara destul de groasa am pus pe mulineta de spod si am lansat LA NOROC . Si dupa cum ati vazut am reusit sa scot un frumos pestisor de 9 kg .
Atita sfoara am avut atit am reusit . Asta a fost istoria acestui super concurs .
FELICIT DIN TOT SUFLETUL MEU ECHIPELE DE PE PODIUM.
Felicit pe idolul meu Vasilica Baboieru care eream convins ca nu ,ma va dezamagi .
Felicit toti da toti participanti prezenti pentru curajul avut sa participe la asa nebunie.
Si nu in ultimul rind felicit( AMANTA ) lui Vladut adica GEORGE CEL MAI TARE FOTOGRAF DI N TOATE TIMPURILE.
NU VA FIE FRICA Mateianu PICA --- ...ie Mateianu ...ie Sotir ...IE JOHAN ...IE JOHAN.
Multumesc pe acesta cale tuturor pescarilor care mi-au permis sa cred ca pot deveni prietenul lor , va iubesc pe toti .

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

popescu59 scrie:Fratilor , oameni buni si rai pescari de top sau no name va scriu din tot sufletul meu . Am 53 de ani la care am trecut prin mai toate bucurile si rautatile vieti , dar vreau sa va spun ca ce am petrecut aceste zile pe MV2 a fost ceva senzational ceva care voi povesti cit voi mai avea de trait nepotilor si tuturor celor care ma vor intreba despre lucrurile frumoase petrecute in viata mea.
Sa incep cu colegi mei din acest concurs oameni de oameni pescari de pescari printre care multi campioni ai acestui sport. Nu am crezut vreodata ca dupa multe si multe rautati care ne scriem pe aici pe forum vom putea sa socializam si sa legam asa prietenii. Sa incep cu Dl Cornel Serbu doamne ce caliatea de om nota 2000 plus , Razvan Ulmeanu si coechipierul lor la fel nota 2000 plus , Mircea Gheran impreuna cu echipa lui nota 2000 plus,Dan Badarcea la fel cu echipa lui nota 2000 plus , Vasilica Baboieru si armata lui nota 2000 plus Nicu Cioara cu interlopi lui nota 2000 plus si toti cei care au participat la fel nota 2000 plus.
Am si 2 colegi mai speciali care cred ca au fost sarea si piperul acestui concurs
1- JOHAN nota 2000000000000000 fara plus
2- SOTIR nota 20000000000000 la fel fara plus .
Ce oameni ce atmosfera ce conditii TOTUL DA TOTUL LA SUPERLATIV fara greseala .
Si acum vreau sa fac un ANUNT FOARTE IMPORTANT pentru cei care doresc sa mai merga in aceste ultime saptamini la pescuit pe FRUMOSUL LAC MOARA VLASIEI 2 sa stie ca Dl Petcu Victor a populat lacul cu o noua specie de peste care nu cred ca exista pe undeva pe glob.
Fratilor ati mai pomenit sa arunci lansetele in apa si sa te trezesti cu firul taiat ????????
Aceasta specie de peste taie monofilament de la 0,20 la 1 grosime fara probleme deci MARE MARE ATENTIE CU CE FIRE VETI MERGE IN ACESTA PERIOADA LA PESCUIT PE ACEST LAC.
Acum sa ma disculp si eu ca am vazut anumite persoane care au tot incercat sa ma ia in biza . Intradevar Nae nu a prins peste cum sa prind peste cind mergeam sa trag lanseta vedeam ca firul este dus in apa ce peste sa prind cind nu aveam cu ce.
In afara de faptul ca am tras cel mai prost loc de pe balta m-am luptat si problema acesta cu taiatul firelor . In final in ultima seara am luat un ghem de sfoara destul de groasa am pus pe mulineta de spod si am lansat LA NOROC . Si dupa cum ati vazut am reusit sa scot un frumos pestisor de 9 kg .
Atita sfoara am avut atit am reusit . Asta a fost istoria acestui super concurs .
FELICIT DIN TOT SUFLETUL MEU ECHIPELE DE PE PODIUM.
Felicit pe idolul meu Vasilica Baboieru care eream convins ca nu ,ma va dezamagi .
Felicit toti da toti participanti prezenti pentru curajul avut sa participe la asa nebunie.
Si nu in ultimul rind felicit( AMANTA ) lui Vladut adica GEORGE CEL MAI TARE FOTOGRAF DI N TOATE TIMPURILE.
NU VA FIE FRICA Mateianu PICA --- ...ie Mateianu ...ie Sotir ...IE JOHAN ...IE JOHAN.
Multumesc pe acesta cale tuturor pescarilor care mi-au permis sa cred ca pot deveni prietenul lor , va iubesc pe toti .
Si noua ne a facut mare placere... Frumos concurs , toate cele bune si mult respect participantilor, felicitari organizatorilor... M am simtit extraordinar, apropo foarte tare bucataru( top sef)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Aoleu erea sa uit faza cea mai tare . Ora 23,30 intuneric bezna afara ceata , suntem in cort ,bipaie statia sarim imediat si ne repezim la lanseta care a tras, in gindul meu gata ma pus-o si noi si ridic lanseta intep si dau sa mulinezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ce sa mulinezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ca nu mai aveam manivela la mulineta .
Cred ca v-am spus tot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Aoleu erea sa uit faza cea mai tare . Ora 23,30 intuneric bezna afara ceata , suntem in cort ,bipaie statia sarim imediat si ne repezim la lanseta care a tras, in gindul meu gata ma pus-o si noi si ridic lanseta intep si dau sa mulinezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ce sa mulinezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ca nu mai aveam manivela la mulineta .
:lol: :lol: Nae, a fost mare rau daca ti-a rupt manivela din trasatura,tamburul si pickup-ul au ramas la locul lor ?? (cred ca a fost ala de halea si firele)!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

popescu59 scrie:Aoleu erea sa uit faza cea mai tare . Ora 23,30 intuneric bezna afara ceata , suntem in cort ,bipaie statia sarim imediat si ne repezim la lanseta care a tras, in gindul meu gata ma pus-o si noi si ridic lanseta intep si dau sa mulinezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ce sa mulinezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ca nu mai aveam manivela la mulineta .
Cred ca stiu autorul, dar te las pe tine sa-l descoperi :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Leo12

Mesaj de Leo12 »

Felicitari tuturor participantilor !

Felicitari tuturor castigatorilor !

Si in mod special felicitari Trandafir , Madalin si Laurentiu !

Bravo baieti !

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Umbla vorba ca un om de radio si cu unu' ulmeanu ar fi responsabili! :lol:
C. S. PELICANUL

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

buna seara! :D
buna seara m..e buna seara :D

senzor planet
Scrie răspuns