Editia a-3-a Cupa SBS 15-19 APRILIE 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
clinci
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Editia a-3-a Cupa SBS 15-19 APRILIE 2013

Mesaj de clinci »

clinci scrie:Clinci Cosmin

Desi mi-am manifestat si eu dorinta de a participa la acest concurs , observ ca domnu' organizator n-a dorit sa ma adauge pe lista cu participanti asa ca , am sa ma indrept catre alte concursuri.
CPK

0721406017

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vad ca nu ati inteles ca acest concurs este pentru cunoscutii dl Tite .
Si eu m-am inscris dar nu am avut onoarea sa fiu trecut pe lista de participanti.
Trebuie vre-o spaga ceva ? Nu am avut parte nici macar de o explicatie in acest sens.
In schimb la capitolul raspunsuri ironice dl Tite este premiant, Oricum cu comunicarea omul sta foarte prost am mai incercat eu in decursul anului sa port o discutie cu dumnealui si am fost ori respins ori pasat catre subalterni domniei sale .
Asa ca nu va mai inscrieti pe lista acestui concurs daca nu stiti ca va aflati in gratiile dl Tite .
Nu degeaba scriu si spun peste tot ca Valadut MATEIANU este organizatorul nr 1 de concursuri de pescuit din tara .

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

gor965 scrie:
George Tite scrie:............

D-le Jubileu, care editii organizate de voi????? SBS BAIT a organizat cele doua editii cu ajutorulo lui Razvan si Dan cyti, .............
Sa respectam adevarul...in 2011, de organizarea primei editii a SBS Cup, s-a ocupat altcineva :wink: :
http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 54-15.html

Nu s-a ocupat nimeni de organizare primei editii SBS,concursul facut de Mateianu a fost SPONSORIZAT DE SBS.

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

popescu59 scrie:Dl George v-a deranjat intrebarea mea de nu ati vrut sa ma treceti pe lista cu inscrisi? S-au este un concurs numai pentru cunoscuti?
Oricum raspunsul dv ironic nu isi avea rostul. Vreti sa spuneti ca nu v-ati gindit ce locuri vor fi de sectorul A si ce locuri vor fi de sectorul B ?
Eu unul am intrebat serios si doream sa vad ce locuri ati planificat fiindca nu am vazut concursuri doar cu 2 sectoare pe Tincabesti .
Oricum ar trebui sa scrieti in regulament ca este un concurs la care nu pot participa decit cunoscutii dv.M-am gindit ca in acesta perioada sunteti mai liber si puteti comunica si cu muritori de rind dar vad ca m-am inselat .
Nu d-le Popescu,dar daca vreti sa participati va rog sa-mi spuneti ca sa fiti trecut in lista,poate nu am vazut intentia de a participa

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

1. NITU ION
2. DUDILA
3. KOCSIS ISTFAN
4. VICTOR OANA
5. DAN CYTY
6. BOSTOACA DAN
7.BRAILEANU FLORIN
8.BARON FISHING
9.MOISE IONEL
10.SEBI STEFANESCU
11.BARTIS IOZSF-MORAR NICOLAE-BOTH TIBOR
12.RADU ANDRONE
13.NELEPCU CRISTIAN
14.CORNEL SERBU
15.DAVID NICU
16.PARASCHIV EMILIAN
17.VICTOR SERBU
18.BANICA COSMIN
19.ZVONCO
20.RADU BADICA

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

George Tite scrie:
gor965 scrie:
George Tite scrie:............

D-le Jubileu, care editii organizate de voi????? SBS BAIT a organizat cele doua editii cu ajutorulo lui Razvan si Dan cyti, .............
Sa respectam adevarul...in 2011, de organizarea primei editii a SBS Cup, s-a ocupat altcineva :wink: :
http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 54-15.html

Nu s-a ocupat nimeni de organizare primei editii SBS,concursul facut de Mateianu a fost SPONSORIZAT DE SBS.
Cum nu s-a ocupat nimeni ? Eu ce am facut, am fost la gratare in perioada aceea ? :twisted: Acum chiar ca imi pare rau ca m-am bagat in combinatii cu tine, vad care iti este recunostiinta..... :oops: In fine, de acum te rog sa eviti sa folosesti numele meu sau sa faci vreo asociere cu concursurile organizate de Senior Crap ! Multumesc anticipat.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(-Team Universul Pescarului - Nae Popescu)

(Am si eu o rugaminte la dl George Tite ne puteti afisa cum ati hotarit sa impartiti balta in 2 sectoare ?
Cred ca ar fi foarte corect sa afisati cele 2 sectoare dupa care sa se faca discutiile pro si contra si intr-un final sa stabilim de comun acord daca sun ok impartite sectoarele. Dupa care scoatem sabiile si ne duelam.)

Dl George daca nu as fi facut acest comentariu ati fi vazut ca doresc sa ma inscriu?
MI-ati raspuns imediat ironic la intrebarea mea fara sa luati in calcul ca in prima faza este dorinta ca echipa mea Team Universul Pescarului sa participe la acest concur.
Referitor la ce scriu colegi ca doriti un profit destul de mare din nimic eu confirm ca ei sunt aproape de adevar , din relatia pe care am avut-o anul acesta cu SBS firma condusa de dv ati cautat pe toate caile sa ma taxati la maxim fara sa mai tineti cont de discutiile avute in prealabil.Nu va interesat decit profitul dv si daca se poate acesta sa fie maxim.
Deci nu trebuie sa mire pe nimeni ca doriti un profit atit de mare din acest concurs.

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

1. NITU ION
2. DUDILA
3. KOCSIS ISTFAN
4. VICTOR OANA
5. DAN CYTY
6. BOSTOACA DAN
7.BRAILEANU FLORIN
8.BARON FISHING
9.MOISE IONEL
10.SEBI STEFANESCU
11.BARTIS IOZSF-MORAR NICOLAE-BOTH TIBOR
12.RADU ANDRONE
13.NELEPCU CRISTIAN
14.CORNEL SERBU
15.DAVID NICU
16.PARASCHIV EMILIAN
17.VICTOR SERBU
18.BANICA COSMIN
19.ZVONCO
20.RADU BADICA
21.ALI MOTAZ
22.HAMUDE

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

popescu59 scrie:(-.
Deci nu trebuie sa mire pe nimeni ca doriti un profit atit de mare din acest concurs.

nea Nae

eu zic ca George Tite va organiza un concurs ca de la pescar la pescar- Non-Profit

anul trecut ...am fost implicat direct si stiu foarte bine ce lupte de culise se dau pe toate fronturile ,media,cunostinte,clone,sponsori...amenintari :D ...pierderi de servici - :D ...de cei care pentru ca pescarii sunt doar o sursa de venituri necuvenite....

dumneata cum ti-ai dorii sa fie acest concurs?....tot tacamul..de la A la Z?....
ps. nu mai tin minte ce masina ai?...... :D

AMR 9
BARICADA CARP CLUB

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Danut eu nu am sesizat decit faptul ca dl Tite s-a facut ca nu vede postarea mea in care m-am inscris pe lista acestui concurs. Si asta fiindca am intrebat simplu cum va imprtii locurile in cele 2 sectoare , atit si nimic mai mult .Si automat omul s-a deranjat.
Urmareste in urma ca scrie asa .
Team Universul Pescarului -Nae Popescu.
La intrebarea cu sectoarele a putut sa imi raspunda ironic dar s-a facut ca nu vede ca m-am trecut pe lista de participanti.
Nu ma intereseaza ce si cit cistiga omu , e problema lui si cine vrea se inscrie cine nu vrea nu se inscrie.
Eu am facut un apropos datorita faptului ca am incercat o colaborare cu firma SBS si am fost tratat cu spatele fiindca acolo profitul trebuie sa intre tot in firma . Se poate ca si acest concurs sa fie ghidat dupa aceleasi criterii .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”