clinci scrie:Clinci Cosmin
Desi mi-am manifestat si eu dorinta de a participa la acest concurs , observ ca domnu' organizator n-a dorit sa ma adauge pe lista cu participanti asa ca , am sa ma indrept catre alte concursuri.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
clinci scrie:Clinci Cosmin
gor965 scrie:Sa respectam adevarul...in 2011, de organizarea primei editii a SBS Cup, s-a ocupat altcinevaGeorge Tite scrie:............
D-le Jubileu, care editii organizate de voi????? SBS BAIT a organizat cele doua editii cu ajutorulo lui Razvan si Dan cyti, .............:
http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 54-15.html
Nu d-le Popescu,dar daca vreti sa participati va rog sa-mi spuneti ca sa fiti trecut in lista,poate nu am vazut intentia de a participapopescu59 scrie:Dl George v-a deranjat intrebarea mea de nu ati vrut sa ma treceti pe lista cu inscrisi? S-au este un concurs numai pentru cunoscuti?
Oricum raspunsul dv ironic nu isi avea rostul. Vreti sa spuneti ca nu v-ati gindit ce locuri vor fi de sectorul A si ce locuri vor fi de sectorul B ?
Eu unul am intrebat serios si doream sa vad ce locuri ati planificat fiindca nu am vazut concursuri doar cu 2 sectoare pe Tincabesti .
Oricum ar trebui sa scrieti in regulament ca este un concurs la care nu pot participa decit cunoscutii dv.M-am gindit ca in acesta perioada sunteti mai liber si puteti comunica si cu muritori de rind dar vad ca m-am inselat .
Cum nu s-a ocupat nimeni ? Eu ce am facut, am fost la gratare in perioada aceea ?George Tite scrie:gor965 scrie:Sa respectam adevarul...in 2011, de organizarea primei editii a SBS Cup, s-a ocupat altcinevaGeorge Tite scrie:............
D-le Jubileu, care editii organizate de voi????? SBS BAIT a organizat cele doua editii cu ajutorulo lui Razvan si Dan cyti, .............:
http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 54-15.html
Nu s-a ocupat nimeni de organizare primei editii SBS,concursul facut de Mateianu a fost SPONSORIZAT DE SBS.
popescu59 scrie:(-.
Deci nu trebuie sa mire pe nimeni ca doriti un profit atit de mare din acest concurs.