MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bigstar

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de bigstar »

Vladut Mateianu scrie:
bigstar scrie:

Vlad de ce nu compari senzor cu nutra solar nash etc ?
Inca nu a sosit momentul, suntem doar de cativa ani pe piata europeana, firmele englezesti au zeci de ani in spate.....
dar sa sti ca obiectivul nostru (Senzor Planet) este sa cucerim Europa ! :wink: Si nu glumesc, eu chiar cred ca pescarii romani si nada romaneasca sunt cele mai bune din Europa ! Anul asta am cam demonstrat ! Si sa nu uitam ca am stat 25 de ani la puscarie, fara acces la informatii, scule, ingrediente, etc....

PS Stiu exact ce inseamna cuvantul SNOB, bineinteles ca nu toti posesorii de lansete scumpe pot fi catalogati asa......dar, cand dai sute de euro ptr o lanseta (de multe ori fara sa sti nimic despre ea sau sa fi pus macar mana) doar ptr ca scrie nu stiu ce nume pe ea... :oops: :oops: :oops:

Singur ai dat cel mai bun raspuns din 100
Inca nu a sosit momentul, suntem doar de cativa ani pe piata fix asa trebuia sa raspunda si nea Dan

Mtx`u este un no name si nu are grad de comparatie .... peste ceva ani discutam da pana atunci mucles ca tot ce inseamna hakuyo este copie la firme cu renume
pe intelesul tuturor adibas de obor :lol:

bigstar

Mesaj de bigstar »

Zarguzon Adi scrie:
Se rupe MTX ul?! eu nu cred asa ceva daca nici macar nu se inmoie.

uite ca se rupe :)) deci repet dupa catva bulgari buni de nada omu o prins 2 3 pesti iar cand a lansat a 3 a a4 a oara poc :))

cristi30
Puncte: 0

Mesaj de cristi30 »

bigstar scrie:
Zarguzon Adi scrie:
Se rupe MTX ul?! eu nu cred asa ceva daca nici macar nu se inmoie.

uite ca se rupe :)) deci repet dupa catva bulgari buni de nada omu o prins 2 3 pesti iar cand a lansat a 3 a a4 a oara poc :))
Asta nu are nici o relevanta,si Century si Free spirit se mai rup

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

His200 se rupe in draci.
Asta il face un bat prost? Nu.......
C. S. PELICANUL

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Doar periculos ptr cei slabi de inima :lol: :lol: :lol:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="Razvan Ulmeanu"]His200 se rupe in draci.
Asta il face un bat prost? Nu.......[/quote
http://danmitranescu.ro/205-441/LANSETE ... 75-lbs.php

Toate lansetele se rup in aruncare fiind un produs de serie. Firma century are cea mai inalta tehnologie beneficiind de autoclava . Toate lansetele isi pierd din putere odata cu trecerea timpului,datorita faptului ca rasina cu care este impregnat carbonul isi pierde din calitati. daca faci un calcul simplu 30%comerciant plus 30%chinez(niro)plus 30 producator china plus taxe vamale rezulta ca valoarea lansetei este undeva la 180 ron minus inele si mandrina 30 ron,pret final 150 ron= 30 euro

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Zarguzon Adi scrie:............... rezulta ca valoarea lansetei este undeva la 180 ron minus inele si mandrina 30 ron,pret final 150 ron= 30 euro
Si e e de bine sau de rau, ca o lanseta atat de ieftina ajunge sa se poata compara (la anumite capitole) cu alte lansete mai bine cotate ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Zarguzon Adi scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:His200 se rupe in draci.
Asta il face un bat prost? Nu.......[/quote
http://danmitranescu.ro/205-441/LANSETE ... 75-lbs.php

Toate lansetele se rup in aruncare fiind un produs de serie. Firma century are cea mai inalta tehnologie beneficiind de autoclava . Toate lansetele isi pierd din putere odata cu trecerea timpului,datorita faptului ca rasina cu care este impregnat carbonul isi pierde din calitati. daca faci un calcul simplu 30%comerciant plus 30%chinez(niro)plus 30 producator china plus taxe vamale rezulta ca valoarea lansetei este undeva la 180 ron minus inele si mandrina 30 ron,pret final 150 ron= 30 euro
mai adrian cum le sti tu pe toate ! :D inseamna ca o cobra de carbon facuta de tine (cele pe care le vinzi cu 50 euro) costa sub 10 euro la fabricatie ? asa mi-s zis si mie cineva, tot atoatestiutor ca si tine... :D dar eu nu-l cred ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

gor965 scrie:
Zarguzon Adi scrie:............... rezulta ca valoarea lansetei este undeva la 180 ron minus inele si mandrina 30 ron,pret final 150 ron= 30 euro
Si e e de bine sau de rau, ca o lanseta atat de ieftina ajunge sa se poata compara (la anumite capitole) cu alte lansete mai bine cotate ?
Da' tu ce parere ai despre mtx14? (si considera ca postarea ta nu e citita de Mitranescu :D )
"Keep it simple!"

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Sunt posesor de lansete Century NCS si Hakuyo MTX14.
Amandoua isi fac treaba foarte bine. Mtx-urile le folosesc pentru pescuit aruncat din mana, Ncs-uri la plantat.
De ce atatea polemici? De ce trebuie comparat un brand cu altul?
Puneti mana pe lansete cand achizitionati un set si alegeti in functie de cum aruncati cu ele si cum le simtiti ca le incarcati.
Si in functie de buget bineanteles.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”