Vlad de ce nu compari senzor cu nutra solar nash etc ?
Inca nu a sosit momentul, suntem doar de cativa ani pe piata europeana, firmele englezesti au zeci de ani in spate.....
dar sa sti ca obiectivul nostru (Senzor Planet) este sa cucerim Europa ! Si nu glumesc, eu chiar cred ca pescarii romani si nada romaneasca sunt cele mai bune din Europa ! Anul asta am cam demonstrat ! Si sa nu uitam ca am stat 25 de ani la puscarie, fara acces la informatii, scule, ingrediente, etc....
PS Stiu exact ce inseamna cuvantul SNOB, bineinteles ca nu toti posesorii de lansete scumpe pot fi catalogati asa......dar, cand dai sute de euro ptr o lanseta (de multe ori fara sa sti nimic despre ea sau sa fi pus macar mana) doar ptr ca scrie nu stiu ce nume pe ea...
Singur ai dat cel mai bun raspuns din 100
Inca nu a sosit momentul, suntem doar de cativa ani pe piata fix asa trebuia sa raspunda si nea Dan
Mtx`u este un no name si nu are grad de comparatie .... peste ceva ani discutam da pana atunci mucles ca tot ce inseamna hakuyo este copie la firme cu renume
pe intelesul tuturor adibas de obor
Toate lansetele se rup in aruncare fiind un produs de serie. Firma century are cea mai inalta tehnologie beneficiind de autoclava . Toate lansetele isi pierd din putere odata cu trecerea timpului,datorita faptului ca rasina cu care este impregnat carbonul isi pierde din calitati. daca faci un calcul simplu 30%comerciant plus 30%chinez(niro)plus 30 producator china plus taxe vamale rezulta ca valoarea lansetei este undeva la 180 ron minus inele si mandrina 30 ron,pret final 150 ron= 30 euro
Toate lansetele se rup in aruncare fiind un produs de serie. Firma century are cea mai inalta tehnologie beneficiind de autoclava . Toate lansetele isi pierd din putere odata cu trecerea timpului,datorita faptului ca rasina cu care este impregnat carbonul isi pierde din calitati. daca faci un calcul simplu 30%comerciant plus 30%chinez(niro)plus 30 producator china plus taxe vamale rezulta ca valoarea lansetei este undeva la 180 ron minus inele si mandrina 30 ron,pret final 150 ron= 30 euro
mai adrian cum le sti tu pe toate ! inseamna ca o cobra de carbon facuta de tine (cele pe care le vinzi cu 50 euro) costa sub 10 euro la fabricatie ? asa mi-s zis si mie cineva, tot atoatestiutor ca si tine... dar eu nu-l cred !
Sunt posesor de lansete Century NCS si Hakuyo MTX14.
Amandoua isi fac treaba foarte bine. Mtx-urile le folosesc pentru pescuit aruncat din mana, Ncs-uri la plantat.
De ce atatea polemici? De ce trebuie comparat un brand cu altul?
Puneti mana pe lansete cand achizitionati un set si alegeti in functie de cum aruncati cu ele si cum le simtiti ca le incarcati.
Si in functie de buget bineanteles.