Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Recunosc, rad.levi74 scrie:1cosmin recunoaste si tu ca rizi acum!!Ca erai prea incrincenat!!
Ce repede transformati folclorul in istorie1cosmin scrie:Recunosc, rad.levi74 scrie:1cosmin recunoaste si tu ca rizi acum!!Ca erai prea incrincenat!!
Ce-i drept am inceput sa rad inca de la tentativa aia de a ma ameninta cu ciocnirea dintre ceafa ta si gramatica mea.
Nu are rost sa o mai lungim.
Din punctul meu de vedere, subiectul e istorie.
Numai bine!
Si de la mine biletonny scrie:Mersi Bogdane pt recomandare si eu te recomand ca om serios,comunicativ si de cuvant.Toata stimaUngureanu Bogdan scrie:Recomand si userul"tonny" pt seriozitate si cuvant.
NUMAI BINE!
da pune tu o poza sa vedem si noi!!!si daca am inteles bine fiutu lucra la fan courier???pai tati puteai sa ii schibi nu ??popescu59 scrie:Daca il cunosti atit de bine pe om- RR FISHING TEAM- de ce nu a vrut sa imi dea banii inapoi? Nu il costa NIMIC transportul cadea asupra mea .
Mi-a spus direct ca II ESTE FOAME DE BANI SI DE ACEEA , daca este om atit de serios hai sa ii dau senzorii inapoi si sa imi dea banii . S-au daca tot te oparesti asa pentru el de ce nu imi dai tu banii inapoi pe senzori?Cred ca daca ii vezi vomiti in fata lor cum arata .Am avut bun simt si nu i-am facut circ aici ca puteam sa deschid un topic sa spun cum a procedat si ar fi fost de risul la toti , macar atit sa aprecieze.Dar oricum cit de curind isi va aminti de banii luati de la mine cind va merge prin farmacii sa isi ia medicamente .
Inca o rugaminte intra te rog pe anuntul cu senzorii si vezi si tu pozele cu ei. Ma tot intrebam de ce se vede atit de prost in poze si cind au sosit de fapt nu pozele ereau de vina de fapt asa arata senzori ,deplorabil.