FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
odoctee
Moderator
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de odoctee »

Multumesc frumos Cosmin, Cornel.
Sarbatori fericite, sanatate in casa si un 2013 plin de aventura!
toate cele bune, cu respect, de la tulcea
adrian.
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

aditzzu

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de aditzzu »

salut! domnu levi tot ataca! si de vina si sa taca? nu se poate!

asta e o poza cu metru pe ea!! fata de cea de pe BIGHFISH care are urmatoarele dimensiuni

DIMENSIUNI:
58cm x 23cm x 26cm (pentru compartimentul principal)

acum las lumea sa vada ,ca sunt 'aproape' la fel cum a zis domnu levi!

intradevar diferenta este mica ! de la 30 cm la 58cm

in prima faza a gresit imi cer scuze era 20 latimea!

pt. dl. levi ele sunt apropape la fel! adica nu una e maro si una verde! diferenta asta a vazut-o!

imi pare rau ca s-a ajuns aici dar dl levi nu a inteles nimic!

el vroia neaparat sa vorbeasca cu mine! i-am trimis sms imediat dupa ce am ridicat geanta ,trei zile apoi am cerut adresa nu a dat nici un semna ca e de acord sa o trimit inapoi ,ca e altceva decat ce a zis ,si acum e bunul samaritean ca el a vrut si a dres dar ca eu nu am sunat sau n-am raspuns(se pare ca are probleme cu sms-urile, era vorba undeva mai sus in topic de ceva vocabular ,dictionar!)
)
oricum m-a impresionat prin pozele postate ceafa groasa cap mic si chel si cu asta m-a convins ca are dreptate!(lipseste lantul gros de la gat)

acum stiu de ce stau prunele in copac, ca le-a inventat el coada!

imi cer scuze ,domnu levi ,public,

ca am indraznit de la ARAD(provincie) sa te deranjez un domn din capitala!

cu asta cred ca am incheiat si raman cu o amintire de la Bucuresti!
Fişiere ataşate
geanta.JPG
geanta.JPG (163 KiB) Vizualizat de 908 ori

destrug

Mesaj de destrug »

Faptul ca stimabilul este din Bucuresti nu are nicio relevanta. Incultura, infatuarea, smecherismul de doi lei se regasesc in toate zonele tarii, inclusiv la Arad.
Sarbatori fericite!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

odoctee scrie:Multumesc frumos Cosmin, Cornel.
Sarbatori fericite, sanatate in casa si un 2013 plin de aventura!
toate cele bune, cu respect, de la tulcea
adrian.
Aoleo! Mi-e teama de aventuri :).
Sarbatori implinite si tie!
Urban culture.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Sarbatori fericite si voua baieti! :)
catch&release

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

Sarbatori fericite chiar si "Teparilor"... oricare ar fi ei!

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

popescu59 scrie:R.R. FISHING TEAM- Atentie mare la acest user, aceasi problema am intioinat si eu cu acest user .Am negociat pentru niste senzori Prologic , cind au venit senzori i-am desfacut la fan curier si sind am vazut cum aratau adica deplorabil am sunat si i-am spus ca ii expediaez inapoi.Cind a auzit ca ii trimit inapoi mi-a spus ca nu il intereseaza ca lui ii trebuie banii si sa ma spal cu senzori pe cap.Iam spus ca voi plati eu toate taxele de transport fiindca eu nu am ce face cu asemnea senzori care si in momentul de fata arata deplorabil. Dupa care nu a mai raspuns la tel . Nu am vrut sa divulg pe acest jepcar dar cind vad ca contnua sa faca vinzari pe forum trebuie sa ATENTIONEZ pe colegi nostrii sa stie ce s-a intimplat.
Rog un moderator sa ne explice si noua cum putem proceda in astfel de cazuri.
Ba jigodie ai hardu mic si nu ati mai aduci amine ce am discutat inainte si dupa tranzactia cu senzorii?
tu ai spus ca senzorii arata exact cum ti-am descris ,doar ca suna mai incet ca si statia cand dai volumul la maxim .
dupa care ma-m interesat la bigfish si la alte magazine de pescuit si asa functioneaza ei .
Asa ca nu mai fi misogin si nu minti aiurea,clono care esti! :mrgreen:

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Asta e topicul mu mi-ai cerut nici o poza ,si nu am vrut sa-mi returnezi pachetul pt ca stiu din surse sigure ca te ocupi cu gainarii de genul : ceri ceva de la la un vanzator , dupa care gasesti nusiu ce chicita ca nu-ti place si vrei sa returnezi produsul , doar ca nu mai e aceelasi produs.
asa ca te-ai gasit tu ala CINSTIT sa improti cu noroi si sa te bagi ca musca...

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 17871.html

PS : am sa caut si poze cu senzorii ,daca mai am si am sa postez aici.

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Dl Boca Adrian sa va spun pe litere ce nu a-ti inteles dvs dar multi altii au inteles:
JOi seara am primit sms de la un nr de tel (banuiesc ca al dvs) Cum ca ce i-mi bat joc de tine cu penarul asta Ok, sun pe nr o data, de doua ori mai las timp si sun a treia oara eu eram la cora cu sotia nimik. Acasa seara tirziu vad inca un mesaj tot de la acelasi nr ca sa trimit adresa ca sunt nu mai stiu cum de magar sau alt animal si sa vb pe net ca nu merge tel(da sms-uri,primeste apeluri dar cica e stricata casca, a dracului casca)in fine nu este nimik. Vineri ma duc la serv i-mi rezolv problemele ajung acasa i-mi fac pregatiri (adica il transez pe fractu) Si simbata dupa amiaza termin ce mai am de facut si intru pe net sa vad ce mai este si ce vad ochii mei mare topic cum se intreaba un domn daca sunt sau nu tepar!!Audienta mare si toata lumea care are o parere intra si spune ce simte sau il taie capul.Si cum cred eu ca este normal mi-au sarit dracii si acum nu iti cer decit un singur lucru pt a rezolva problema sa i-ti ceri scuze la fel cum ai putut sa ma judeci unilateral!!
PS Tu crezi ca eu sunt timpit sa cred ca nu aveai nici o posibilitate sa ma suni?
Tu crezi ca eu pot sa admit ca tu nu ai adresa mea?
Daca esti atit de ambitios sa faci pe marea victima si nu ai bun simt sa i-ti ceri scuze ca ai gresit rau de tot modalitatea de a-ti rezolva o problema sa stii ca ai sa ramii cu statutul tau de tepuit!!
Cel mai rau ma enervat ca nu ai ascultat nici macar de baiatul ala de la Iasi (Winston ) care te sfatuia sa incerci sa vb cu mine ca sigur lucrurile se pot rezolva, tu nu cu pieptul dezgolit inainte ca te-a tepuit un mitic cum spuneti voi banatenii celor care locuiesc in Buc!!
Daca nici acum nu intelegeti ce aveti de facut si unde a-ti gresit cu tot respectul sunteti ori neted la cap ori cum ve-ti vrea dvs
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

asa cum banuiesti am adresa ( si am spus ca o am)chiar daca nu foarte lizibil, dar prin faptul ca ti-am cerut-o era ca o confirmare din partea ta ca vei ridica coletul, stiind ca mi-ai trimis altceva!
asa cum banuiam nu ai fost de acord !( pentru ca stiai sigur ca nu corespunde ce ai tu cu ce e pe site!

ai dat-o prin balarii ca diferenta e mica ! acum cu poza cu metru pe ea nu mai zici nimic doar te simti(tot tu) jignit!

(metru de Arad, nu mai sunt sigur ca e la fel cu cel din Bucuresti)

sa traga lumea concluzia cine pe cine a tepuit!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”