Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
--------popescu59 scrie: Asteptam cu mare atentie ofertele baltilor cu abonamente pe anul 2013
Nu cred ca toti pescarii pot face 4 partide de pescuit pe lunapopescu59 scrie:Nu cred ca e normal sa copiem sistemul altora . Cel mai bine fiecare balta cu sistemul ei ca sa se poate face diferenta , daca toate baltile fac acelasi sitem ce am avea de ales? Asa fiecare administrator face varianta proprie de abonamente si atunci noi pescarul avem de unde sa alegem varianta cea mai buna pentru fiecare .
Cu siguranta varianta cu un nr de partide pe sezon este in avantajul pescarului, dar e bine sa fie o oferta cit mai diversificata si atunci poate deveni rentabil pentru toata lumea.E clar ca noi pescari am dorii o varinta in care sa ne coste cit mai putin dar sa nu uitam ca si pentru adminstratorii de balti exista destul de multe cheltuieli pentru un sezon de pescuit , asa ca o oferta cu cit mai multe variante este de preferat si de ales pentru toata lumea . La prima vedere un calcul simplu ar fi asa , avem sa zicem 7 luni de pescuit [aprilie-octombrie] intr-o luna un pescar obisnuit ar face 4 partide deci intr-un sezon ar fi in jur de 30 de partide. 30x 50 ron = 1500 ron pe sezon. Cred ca undeva la 300 eu pe sezon fara limita de partide ar fi cel mai rezonabil si convenabil pentru anumiti pescari , nu stiu cit de rentabil ar fi pentru adminstratori baltilor. Dupa care ar trebuii abonamente cu limita de partide incepind de la 10 la 30 de partide , aceste partide find clar pentru 12 ore C&R. Daca doresti sa faci o partida de 48 de ore e clar se intelege ca ti-ar expira 4 partide din abonament.Asa as vedea eu un calcul estimativ al unor abonamente de pescuit .Acum trebuie luat in calcul si ce potential are balta, daca ai caras si ciortan de 1-3 kg nu cred ca s-ar omori multi pescari la abonamente pe tot sezonul deci trebuie luate in calcul anumite aspecte. Nu impun si nu doresc ca cineva sa se ia dupa cum gindesc eu fiecare stie cel mai bine ce cheltuieli se impun pe baltile administrate de acestia .
Asteptam cu mare atentie ofertele baltilor cu abonamente pe anul 2013
Facand o simpla adunare tu mergi de 20 de ori pe an la peste, care te costa, platind fiecare partida in parte si considerand ca tarifele vor ramane neschimbate si in 2013, fo' 1500-1700 de lei. Ca atare, un abonament de 500 de euro e prea mult, cam 300, maxim 400 de euro ar fi o.k. Din cate cunosc eu (tot ce se poate sa ma insel) sigurele balti care se inscriu in bugetul pentru abonamentecu pretul asta sunt Pleasa si Magura 9.osc1or scrie:Pai normal ca iau in calcul posibilitatile mele, pt ca vreau sa imi iau abonament pentru mine, in functie de posibilitatile mele.
Nu ma intereseaza abonamentele de 500 euro pe an cu intrari nelimitate cand eu merg la pescuit de 10 ori pe an pt 24 ore si de 10 ori pt 12 ore.. (de exemplu).
Eu muncesc 55-60 ore pe saptamana si am doar 22 zile libere pe an, iar cele 22 de zile nu sunt dedicate numai pescuitului, mai am si familie, in curand si 1 copil :p...