Abonamente 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Abonamente 2013

Mesaj de osc1or »

Mie cel mai interesant si accesibil mi s-a parut sistemul de abonament incercat de greaca cercani in 2012. cu o suma fixa pt un numar fix de partide de 12 ore.
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu cred ca e normal sa copiem sistemul altora . Cel mai bine fiecare balta cu sistemul ei ca sa se poate face diferenta , daca toate baltile fac acelasi sitem ce am avea de ales? Asa fiecare administrator face varianta proprie de abonamente si atunci noi pescarul avem de unde sa alegem varianta cea mai buna pentru fiecare .
Cu siguranta varianta cu un nr de partide pe sezon este in avantajul pescarului, dar e bine sa fie o oferta cit mai diversificata si atunci poate deveni rentabil pentru toata lumea.E clar ca noi pescari am dorii o varinta in care sa ne coste cit mai putin dar sa nu uitam ca si pentru adminstratorii de balti exista destul de multe cheltuieli pentru un sezon de pescuit , asa ca o oferta cu cit mai multe variante este de preferat si de ales pentru toata lumea . La prima vedere un calcul simplu ar fi asa , avem sa zicem 7 luni de pescuit [aprilie-octombrie] intr-o luna un pescar obisnuit ar face 4 partide deci intr-un sezon ar fi in jur de 30 de partide. 30x 50 ron = 1500 ron pe sezon. Cred ca undeva la 300 eu pe sezon fara limita de partide ar fi cel mai rezonabil si convenabil pentru anumiti pescari , nu stiu cit de rentabil ar fi pentru adminstratori baltilor. Dupa care ar trebuii abonamente cu limita de partide incepind de la 10 la 30 de partide , aceste partide find clar pentru 12 ore C&R. Daca doresti sa faci o partida de 48 de ore e clar se intelege ca ti-ar expira 4 partide din abonament.Asa as vedea eu un calcul estimativ al unor abonamente de pescuit .Acum trebuie luat in calcul si ce potential are balta, daca ai caras si ciortan de 1-3 kg nu cred ca s-ar omori multi pescari la abonamente pe tot sezonul deci trebuie luate in calcul anumite aspecte. Nu impun si nu doresc ca cineva sa se ia dupa cum gindesc eu fiecare stie cel mai bine ce cheltuieli se impun pe baltile administrate de acestia .
Asteptam cu mare atentie ofertele baltilor cu abonamente pe anul 2013

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

popescu59 scrie: Asteptam cu mare atentie ofertele baltilor cu abonamente pe anul 2013
--------
ai cautat pe site/ul baltilor care te intereseaza ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

popescu59 scrie:Nu cred ca e normal sa copiem sistemul altora . Cel mai bine fiecare balta cu sistemul ei ca sa se poate face diferenta , daca toate baltile fac acelasi sitem ce am avea de ales? Asa fiecare administrator face varianta proprie de abonamente si atunci noi pescarul avem de unde sa alegem varianta cea mai buna pentru fiecare .
Cu siguranta varianta cu un nr de partide pe sezon este in avantajul pescarului, dar e bine sa fie o oferta cit mai diversificata si atunci poate deveni rentabil pentru toata lumea.E clar ca noi pescari am dorii o varinta in care sa ne coste cit mai putin dar sa nu uitam ca si pentru adminstratorii de balti exista destul de multe cheltuieli pentru un sezon de pescuit , asa ca o oferta cu cit mai multe variante este de preferat si de ales pentru toata lumea . La prima vedere un calcul simplu ar fi asa , avem sa zicem 7 luni de pescuit [aprilie-octombrie] intr-o luna un pescar obisnuit ar face 4 partide deci intr-un sezon ar fi in jur de 30 de partide. 30x 50 ron = 1500 ron pe sezon. Cred ca undeva la 300 eu pe sezon fara limita de partide ar fi cel mai rezonabil si convenabil pentru anumiti pescari , nu stiu cit de rentabil ar fi pentru adminstratori baltilor. Dupa care ar trebuii abonamente cu limita de partide incepind de la 10 la 30 de partide , aceste partide find clar pentru 12 ore C&R. Daca doresti sa faci o partida de 48 de ore e clar se intelege ca ti-ar expira 4 partide din abonament.Asa as vedea eu un calcul estimativ al unor abonamente de pescuit .Acum trebuie luat in calcul si ce potential are balta, daca ai caras si ciortan de 1-3 kg nu cred ca s-ar omori multi pescari la abonamente pe tot sezonul deci trebuie luate in calcul anumite aspecte. Nu impun si nu doresc ca cineva sa se ia dupa cum gindesc eu fiecare stie cel mai bine ce cheltuieli se impun pe baltile administrate de acestia .
Asteptam cu mare atentie ofertele baltilor cu abonamente pe anul 2013
Nu cred ca toti pescarii pot face 4 partide de pescuit pe luna :)
Tare mi-as dori chestia asta, dar...
Acesta este motivul pentru care abonamentele cu numar de partide pe an par mai avantajoase
Ceva de genul pe 12 ore 50 lei; pt 60 ore 200 lei; pt 120 ore 360 lei etc...
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(ai cautat pe site/ul baltilor care te intereseaza ?)

Iulian nu cred ca sunt multe balti cu abonomante asa ca nu ar strica sa ne faca o oferta aici pe Crapmania iar noi sa selectam cea ce dorim.
Majoritatea adminstratorilor asteapta sa vada ce face concurenta dupa care poate vor veni cu o oferta, dar cu siguranta ca din baltile mai cunoscute multe nu au abonamente.
Asa ca asteptam PROVOCAREA.

(osc1or)
Tu vad ca ei in calcul doar posibilitatile tale si e normal sa propui ceva convenabil, vad ca posibilitatile altora nu le ei in calcul. Eu anul trecut am avut 2 abonamente pe 2 balti si cu toate astea am calcat si pe alte balti de multe ori , asa ca eu astept oferte fiindca vreau sa vad care varinte mi-ar fi cel mai convenabile . E clar ca nu se vor inghesuii ofertele de abonamnete pe aici darrrrrrrrr poate cine stie .
Concurenta este destul de mare depinde mai ales in afara de abonamente ce ofera acele balti care scot abonamente.Daca scot abonamenete de 500 de eu si au 3 ciortani si 5 carase in balta sau ciortan bagat de 1 sezon de 1,5 kg e naspa rau de tot de aceea trebuie sa luam o decizie in functie de oferta baltilor.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Pai normal ca iau in calcul posibilitatile mele, pt ca vreau sa imi iau abonament pentru mine, in functie de posibilitatile mele :).
Nu ma intereseaza abonamentele de 500 euro pe an cu intrari nelimitate cand eu merg la pescuit de 10 ori pe an pt 24 ore si de 10 ori pt 12 ore.. (de exemplu).
Eu muncesc 55-60 ore pe saptamana si am doar 22 zile libere pe an, iar cele 22 de zile nu sunt dedicate numai pescuitului, mai am si familie, in curand si 1 copil :p...
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

si inca ceva... cred ca sunt mult mai multi pescari in cazul meu, care au timp disponibil pt pescuit egal cu al meu fata de pescari care ies pe balta de 50 de ori pe ani si stau minim 24 ore, deci administratorii de balti trebuie sa se orienteze mai ales catre pescari de teapa mea.
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Asa este ai mare dreptate darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uiti ca si administratori de balti au cheltuieli si trebuie sa le amortizeze si sa mai faca si profit .
Daca se ia in calcul numai cei ca tine cu siguranta ca sunt falimentari toti patroni de balti , de aceea trebuie gasite variante convenabile de ambele parti .
Dar cred ca cei care pescuiesc ca tine de citeva ori pe an nu au nevoie de abonament , nu vad pentru ce ai face un abonament? Crezi oare ca pentru 10 partide ai avea vre-o reducere substantiala? Gresit , asa ca eu zic sa renunti la varinata abonament.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Pt 10 partide daca as plati 40 lei/12 ore in loc de 50 lei/12 ore de ce sa nu fiu interesat de abonament?
Si administratorul baltii, crezi ca devine falimentar daca vinde 50-100 abonamente cu 10 partide la 400 lei? nu cred...
A, si mi-am amintit, si politica administratiei de la Magura 9 este foarte ok! cu 10% reducere pt abonati. Ma rog, acolo toata lumea care vrea sa mearga la pescuit devine abonat, adica primeste cardul de fidelitate gratis.
Singura problema la M9 este ca pretul de 60lei/12 ore este cam mult...
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

osc1or scrie:Pai normal ca iau in calcul posibilitatile mele, pt ca vreau sa imi iau abonament pentru mine, in functie de posibilitatile mele :).
Nu ma intereseaza abonamentele de 500 euro pe an cu intrari nelimitate cand eu merg la pescuit de 10 ori pe an pt 24 ore si de 10 ori pt 12 ore.. (de exemplu).
Eu muncesc 55-60 ore pe saptamana si am doar 22 zile libere pe an, iar cele 22 de zile nu sunt dedicate numai pescuitului, mai am si familie, in curand si 1 copil :p...
Facand o simpla adunare tu mergi de 20 de ori pe an la peste, care te costa, platind fiecare partida in parte si considerand ca tarifele vor ramane neschimbate si in 2013, fo' 1500-1700 de lei. Ca atare, un abonament de 500 de euro e prea mult, cam 300, maxim 400 de euro ar fi o.k. Din cate cunosc eu (tot ce se poate sa ma insel) sigurele balti care se inscriu in bugetul pentru abonamentecu pretul asta sunt Pleasa si Magura 9.

Doar ca, primo, daca acesta e timpul total pe care-l ai la dispozitie, abonamentul nu-ti aduce nimic in plus (d.p.d.v.financiar nu faci decat sa dai niste bani in avans) si, secundo, ceea ce mi se pare si mai important e ca iti limitezi optiunile la a pescui doar pe o singura balta tot sezonul.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”