Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Domnule Marinita,Dan Marinita scrie:Nu astept pe nimeni sa vad oferte.popescu59 scrie:Dl Dan ne asteptam ca dupa urarile facute sa apareti si cu oferta de abonamente pentru 2013 .Sau trebuie sa vedeti ofertele altora?
Hai incercati si spargeti dv gheata cu ofertele de abonament, dupa care asteptam si alti adminstratori de balti sa vina cu ofertele lor de abonamente.
Ce ziceti domnilor adminstratori de balti ?
Balta Sulimanu a avut si anul trecut oferta de abonamente
Pentru 2013 am sa fac un studiu de piata si am sa vin co o varianta de abonamete care sa fie si in favoarea pescarului.
Abonamentul va fi calculat in functie de prezentarile pe balta pe toata durata anului si obligatoriu pt. pescarii C&R
Deci cam care ar fi varianta care sa va avantajeze un pescar C&R cu insotitor sau fara din punt de vedere ca prezentari pe balta si costul unui abonament pe sezon?
Cateodata, banu' in avans are "avantajele" lui...ionut72 scrie:Facand o simpla adunare tu mergi de 20 de ori pe an la peste, care te costa, platind fiecare partida in parte si considerand ca tarifele vor ramane neschimbate si in 2013, fo' 1500-1700 de lei. Ca atare, un abonament de 500 de euro e prea mult, cam 300, maxim 400 de euro ar fi o.k. Din cate cunosc eu (tot ce se poate sa ma insel) sigurele balti care se inscriu in bugetul pentru abonamentecu pretul asta sunt Pleasa si Magura 9.osc1or scrie:Pai normal ca iau in calcul posibilitatile mele, pt ca vreau sa imi iau abonament pentru mine, in functie de posibilitatile mele.
Nu ma intereseaza abonamentele de 500 euro pe an cu intrari nelimitate cand eu merg la pescuit de 10 ori pe an pt 24 ore si de 10 ori pt 12 ore.. (de exemplu).
Eu muncesc 55-60 ore pe saptamana si am doar 22 zile libere pe an, iar cele 22 de zile nu sunt dedicate numai pescuitului, mai am si familie, in curand si 1 copil :p...
Doar ca, primo, daca acesta e timpul total pe care-l ai la dispozitie, abonamentul nu-ti aduce nimic in plus (d.p.d.v.financiar nu faci decat sa dai niste bani in avans) si, secundo, ceea ce mi se pare si mai important e ca iti limitezi optiunile la a pescui doar pe o singura balta tot sezonul.