Abonamente 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Cristian Stanoi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Abonamente 2013

Mesaj de Cristian Stanoi »

Administratia Magura 9 a stabilit preturile pentru abonamentele de pescuit C&R, partide nelimitate pe perioada anului 2013 in regim C&R, avand dreptul la un insotitor cu drepturi depline, reducere de 10 % la preturile afisate la produsele comercializate (atat bauturi cat si nada ). Preturile vor fii:

350 euro (la curs BNR la data facturarii) - pana la 31.12.2012;
400 euro (la curs BNR la data facturarii) – pana la 31.03.2013;
500 euro (la curs BNR la data facturarii) – dupa 01.04.2013;

Mai multe detalii si informatii suplimentare 0755.041.533

Asta ar fi la Magura 9.
In functie de cat de des merge fiecare la pescuit isi poate face un calcul. Dupa parerea mea e destul de mare pretul.
Clubul Sportiv Green Lake

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

De la Pleasa:
29.Abonamentul este de 300 euro (la cursul mediu al lunii respective), posesorul abonamentului are dreptul sa pescuiasca nelimitat in decursul unui an (intre 1 ianuarie - 31 decembrie) numai in sistemul "prinde si elibereaza".

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Pescuit pe baza de abonament

Sunt disponibile patru abonamente, dupa cum urmeaza:
5 partide de 12 ore 200 lei
10 partide de 12 ore 300 lei
20 partide de 12 ore 500 lei
nelimitat partide de 12 ore 1.000 lei

Asta e la Greaca, nu este specificat daca este valabil si in 2013.

Solacolu, Chiroiu 4, MV2, Sulimanu nu au momentan afisate oferte pentru abonamente.
Tancabesti 1000 euro daca ramane valabil si in 2013.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Hai ca usor usor aflam si preturile de abonamente dar cel mai corect ar fi sa fie afisate de catre cei care reprezinta lacurile respective.
Si dupa ce studiem oferte alegem ce si cum ne convine.Problema este ca deocamdata oferta este cam subtire .
Asteptam ofertele oficiale .

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Si de pe Corbu (neoficial, astea erau in toamna):
- abonament 2013 in valoare de 800 Euro, numar zile de pescuit (24h) : nelimitat ;
- abonament 2013 in valoare de 500 Euro, numar de zile de pescuit (24h) : 20 ;
- abonament 2013 in valoare de 300 Euro, numar de zile de pescuit (24h) : 10 ;
Marius Sârbu

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Sa dai 800 de eu si sa prinzi peste in medie de 3 kg cred ca nu prea e ok. Nu am pescuit pe Corbu dar am fost acolo la una din etapele CN in afara de o casuta si o umbrela nu ofera mare lucru. La 800 de eu te astepti sa iti intre in dril ceva de 10-15-20 kg sa simti pentru ce ai dat banii aia .. De fapt nici nu cred ca a dat cineva suma asta pe acel abonamnet la Corbu.Pentru ce peste si ce medie exista acum la Corbu un abonament acolo nu merita mai mult de 300- 400 de eu .In fine e stiut ca fiecare face ce vrea cu banii lui.

peterpan77

Mesaj de peterpan77 »

Dan Marinita scrie:
popescu59 scrie:Dl Dan ne asteptam ca dupa urarile facute sa apareti si cu oferta de abonamente pentru 2013 .Sau trebuie sa vedeti ofertele altora?
Hai incercati si spargeti dv gheata cu ofertele de abonament, dupa care asteptam si alti adminstratori de balti sa vina cu ofertele lor de abonamente.
Ce ziceti domnilor adminstratori de balti ?
Nu astept pe nimeni sa vad oferte.
Balta Sulimanu a avut si anul trecut oferta de abonamente
Pentru 2013 am sa fac un studiu de piata si am sa vin co o varianta de abonamete care sa fie si in favoarea pescarului.
Abonamentul va fi calculat in functie de prezentarile pe balta pe toata durata anului si obligatoriu pt. pescarii C&R
Deci cam care ar fi varianta care sa va avantajeze un pescar C&R cu insotitor sau fara din punt de vedere ca prezentari pe balta si costul unui abonament pe sezon?
Domnule Marinita,
Apreciez foarte mult implicarea dvs. in acest topic.
In intampinarea studiului de piata, doresc sa mentionez cateva opinii (personale de altfel):
primo: - ideal pentru pescari ar fi sa aveti mai multe optiuni de abonament (sezon intreg/fractie medie/fractie mica);din punctul meu de vedere, fractie mica inseamna in jur de 20 de "partide" a cate 12 ore fiecare... 5 week-end-uri/sezon cred ca este un minim rezonabil din orice punct de vedere...
secondo - abonamentele de tip fractie sa fie impartite in intervale de 12 ore (cred ca foarte putini dintre noi isi pot permite in ziua de astazi sa stea la pescuit cat vor - majoritatea sunt supusi unui numar mare de constrangeri), ceea ce ofera un avantaj clar pescarului din punct de vedere al gestionarii timpului;
terzo - cred ca sunt in asentimentul tuturor spunand ca o singura persoana poate fi considerata "insotitor", chiar daca mai pune mana pe o lanseta sa mai "dea si el odata" (de la sine inteles ca sunt doar 4 lansete in balta); de la mai mult de o persoana in "anturajul" pescarului cred ca se poate percepe o taxa modica de agrement, taxa ce nu permite nici o activitate de pescuit).
Bineinteles, toate opiniile mele de mai sus fac referire stricta la pescuitul in sistem C&R!!!
quarto - un sistem de bonificatie, de genul "la fiecare x sute de kg capturate pe balta se ofera o partida gratuita de 12/24 ore, sau captura lunii/trimestrului (certificata oficial printr-o poza cu cantar si data - postata pe site),etc.
Astept cu interes sa vad sistemul de abonamente ce il veti propune pentru anul 2013 si va garantez ca voi ajunge la Sulimanu in prima zi mai calda a acestui an. Mai ales ca balta mi-a fost recomandata si de cei care au comentat acest topic.

peterpan77

Mesaj de peterpan77 »

ionut72 scrie:
osc1or scrie:Pai normal ca iau in calcul posibilitatile mele, pt ca vreau sa imi iau abonament pentru mine, in functie de posibilitatile mele :).
Nu ma intereseaza abonamentele de 500 euro pe an cu intrari nelimitate cand eu merg la pescuit de 10 ori pe an pt 24 ore si de 10 ori pt 12 ore.. (de exemplu).
Eu muncesc 55-60 ore pe saptamana si am doar 22 zile libere pe an, iar cele 22 de zile nu sunt dedicate numai pescuitului, mai am si familie, in curand si 1 copil :p...
Facand o simpla adunare tu mergi de 20 de ori pe an la peste, care te costa, platind fiecare partida in parte si considerand ca tarifele vor ramane neschimbate si in 2013, fo' 1500-1700 de lei. Ca atare, un abonament de 500 de euro e prea mult, cam 300, maxim 400 de euro ar fi o.k. Din cate cunosc eu (tot ce se poate sa ma insel) sigurele balti care se inscriu in bugetul pentru abonamentecu pretul asta sunt Pleasa si Magura 9.

Doar ca, primo, daca acesta e timpul total pe care-l ai la dispozitie, abonamentul nu-ti aduce nimic in plus (d.p.d.v.financiar nu faci decat sa dai niste bani in avans) si, secundo, ceea ce mi se pare si mai important e ca iti limitezi optiunile la a pescui doar pe o singura balta tot sezonul.
Cateodata, banu' in avans are "avantajele" lui... :lol: :lol: :lol:
Din punct de vedere financiar, te poti trezi in timpul sezonului ca ai timp sa te duci dar n-ai bani (pe sistemul cand fu'Tica nu fu'Tache - asa ca macar il elimini un "Tache"); tot asa, cred ca este mai usor sa pui 200-300 ron/luna la "saltea" in timpul extrasezonului (noiembrie-martie=5 luni)....poate mai pica si o prima de Craciun, ceva... si cand incepe sezonu' poti sa-ti iei un abonament....
Din punct de vedere al limitarii locatiei, nu sunt de aceeasi parere cu tine... daca vrei sa pescuiesti in alta parte nu te tine nimeni, iar daca ti-ai luat un abonament pe o balta probabil ai avut un motiv serios sa dai banii, nu?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

SUGESTIE: SCHIMBATI NUMELE SITEULUI IN CLONEMANIA

ps: @clona peterpan77
inainte platit = prost servit
"Keep it simple!"

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@peterpan77

Raspunsul era adresat strict lui @osc1or si situatiei lui! Problema cavsi-insurmontabila a lui e "timpul" pe care-l poate dedica pescuitului. De regula, abonamentele nu-s pentru cei ce n-au timp ci, din contra, pentru cei care au si vor sa iasa mai ieftin financiar per total sezon (sau, ma rog, asta-i alta discutie, pentru cei ce au si timp si bani, in acest caz insa abonamentul musai trebuind sa aiba un format special, adica sa aduca ceva in plus posesorului fata de pescarii de zi cu zi. Eu stiu, niste locuri "bune" rezervate tot timpul abonatilor etc. Altfel nu se justifica nici in cazul acesta!). Tot in cazul lui se mai adauga si problema financiara: din ce am inteles nu cred ca e dispus sa plateasca 300 de euro un abonament si sa pescuiasca jumatate din timpul avut la dispozitie (sa zicem 10 partide) pe alte balti. Si nici n-ar avea sens s-o faca, din moment ce (tot la lipsa de timp ne-am intoarce) ar ramane sa pescuiasca de 300de euro celelalte 10 partide.

P.S. Exceptand cazul in care n-are de gand sa faca pasul si sa devina propriul sau angajat, eu unul, in situatia lui de-acum, chiar nu-i doresc sa aiba mai mult timp si mai putini bani! :!:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”