crysstyan2002 scrie:1) - 60 lei = 12 ore (pescuit C&R).
2) -100 lei = 24 ore (pescuit C&R).
3) -120 lei = 12 ore (pescarul poate pescui si retine maxim 5 kg de peste dupa care poate pescui restul zilei C&R).
4) - 40 lei = taxa plantat(pentru fiecare pescar care planteaza).
5) - 40 lei = taxa ponton*
Cred ca asa ar fi fost mult mai bine pentru toata lumea.
Pret corect.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
osc1or scrie:Si 50 lei e mult pt 12 ore c&r... ce sa mai zic de 60lei.
Si in weekend cand e presiune maxima e aceasi taxa ca si in timpul saptamanii...
As lasa taxa 50 in week-end care si asa e mare si 30 lei in timpul saptamanii..
Deja la partide mai lungi de 24 ore ar trebui discounturi suplimentare
Daca in 2007 taxa era 50 lei C&R / 12 ore cum crezi ca in 2013 ar putea fi 30 lei?
papyllon scrie:oare la Tancabesti pe balta din spate cat este pretul pentru 24h C&R
tancabesti face parte din alta categorie.
adica nu e tot balta cu peste in ea??
sau ai posibilitatea de a prinde pestisorul de aur
300 ron / 24 ore sau 1000 euro abonament, dar chiar face parte din alta categorie si nu cred ca trebuie sa discutam pe topicul asta despre acest aspect.
lulupescar scrie:la 100ron 24 ore C&R...fara ponton..era super ok pentru noi,cei din clasa de mijloc...nu era bine ..dar strangeam din dinti...macar de 2 ori pe luna..
eu as fii mers in continuare...la taxa asta,care era anul trecut...practic era o taxa ca si pe majoritatea lacurilor cu C&R....veneam si eram multumit de rezultate...
anul acesta...nu stiu ce o sa fac...
ma indrept spre alte meleaguri....Magura 9...Chiroiu 4....Sulimanu...
Dle "lulupescar",la un calcul al dvs, nu trebuie omisa distanta dintre Bucuresti si :
Moara Vlasiei 2 = 20 km
Chiroiu 4 = 40 km
Magura 9 = 45 km
Sulimanu = 50 km
Datorita distantelor existente, cred ca indiferent unde ati pescui,cheltuiala va fi cam la fel !!!!!
P.S. Sa nu uitam investitiile facute la M.V.2 in afara de populari, etc, etc, cu "CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2" din ultimi 3 -4 ani !!!!!
domnu petcu anul 2013 se anunta foarte greu nu contesta nimeni populatia baltii jos palaria , dar o majorare a tarifului ma pune pe ganduri mai sunt si alte costuri pe langa taxa de balta nada , drum etc
Dle Petcu, cu tot respectul, distanta de Bucuresti nu conteaza decat in cazul partidelor de 12h, iar daca plec din trapezului in spre moara am 45 de km, pe cand pana la sulimanu am tot 45 si merg numai pe autostrada. Cei mai multi stau in zone de blocuri adica drumul taberei, pantelimon, salajan, crangasi, putini stau in pipera ca sa fie avantajos sa facem drumul pana la mv2.
Nu am nimic cu dumneavoastra ba chiar de 2 ani sunt client al mv2, dar nu vreau sa fiu luat de prost. Daca faci o partida de 48 h, si mergi cu 20 de km in plus in schimb tariful este cu 40 de lei mai mic, aia 20 de km te costa 1,5 litri de motorina adica 10 lei, adica plus pentru pescar aproape un kg de bile. Daca faci 10 partide pe an sunt 300 ron ceea ce pentru multi este o suma in contextul in care vrem sa facem si alte lucruri si nu doar sa pescuim.
Ca punct forte, nu uitati insa ca MV 2 este balta cu cea mai mare densitate de peste mare din zona Bucurestiului ! La Moara Vlasiei multi pescari si-au batut propriile recorduri personale in 2012, iar in 2013 situatia va fi identica......
Mai dati-mi va rog exemple de balti cu densitatea de peste mare identica sau asemanatoare cu MV 2 !