REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de eugen dragnea »

Motivele pentru care creste taxa pe MV2 sunt foarte logice si normale:
1)-in week-end (si nu numai ! ) balta ocupata "peste" 100% din capacitate in special de pescari care frustrati de tepele luate in decursul timpului pe balti de genul Fundulea 1,2,7,....69, doresc sa scoata un baboi in orice conditii.
2)-lipsa concurentei reale neexistand din partea altor balti din jurul Bucurestiului,dar stati linistiti ca Magura9,Sulimanu,Chiroiu4 vin tare pe val in 2013
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Nu avem nici o sansa sa ii mai prindem pe unguri din urma, decat sa stea armata roamana sa pazeasca orice ochi de apa cu pretul vietii.
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@osc1or
Si pe pleasa daca merg 2 pescari cu cate 4 lansete pe un ponton te costa 200 lei 24 ore, deci diferenta ramane mult mai mica (doar 40 lei)
1) Eu am dat exemplul doar pentru a sublinia ca pe Pleasa insotitorul pescarului are drepturi depline, ceea ce pe Moara (ca si pe multe alte balti) nu se intampla! Ceea ce, sa recunoastem ca, avand in vedere densitatea foarte mare si aprox. egala de peste de pe cele 2 balti, e un avantaj net superior de partea lacului de la Pleasa (2 lansete sunt, zic eu, de ajuns pentru o partida reusita pe ambele lacuri). Eu, de exemplu, pescuiesc, de regula, cu (doar) 3 lansete. Si, avand in vedere ca latura financiara e una foarte importanta pentru multi pescari, acesta este un avantaj care n-ar trebui neglijat (in opinia mea se gaseste foarte usor un partener de pescuit dispus sa pescuiasca cu doar 2 lansete, stiind ca il costa doar 50-60 de lei/partida de 24 de ore pe o asemena balta, unde se pot prinde exemplare la care multi pescari au visat o viata intreaga, o taxa egala cu cea practicata pe multe "balti de pescuit" unde poti sta si o saptamana, cu "o padure" de lansete in apa, ca tot ce prinzi sunt carasi brichetari sau, maxim cativa ciortani de 1-2 kg).

2) Stai sa vedem ce tarife va practica Pleasa in 2013 (deocamdata nu s-a anuntat nimic). Pentru ca, daca raman cele de anul trecut, chiar si in conditiile in care cei 2 pescari folosesc fiecare cate 4 lansete, diferenta ar fi de 80 de lei. 2X20 diferenta de taxa + 40 de lei taxa de ponton.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

V-a bagat in priza dl Pecu pe toti , fratilor omu vrea sa va verifice sa vada cine este impotriva lui chiar ati cazut asa in plasa asta ?
Nae, relaxeaza-te, a-ti spune o parere vis-a-vis de un tarif practicat sau despre anumite prevederi ale unui regulament valabile pe o balta de pescuit nu inseamna ca esti impotriva cuiva. Cu atat mai putin impotriva unuia ca Victoras (si, in genere, a proprietarilor de lacuri de pescuit civilizate, cu peste in densitate si de talie mare, regulamente ferme, conditii decente etc.), eu unul n-am cum sa fiu.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

alinteodor79 scrie:
petcuvicto scrie:
lulupescar scrie:la 100ron 24 ore C&R...fara ponton..era super ok pentru noi,cei din clasa de mijloc...nu era bine ..dar strangeam din dinti...macar de 2 ori pe luna..
eu as fii mers in continuare...la taxa asta,care era anul trecut...practic era o taxa ca si pe majoritatea lacurilor cu C&R....veneam si eram multumit de rezultate...
anul acesta...nu stiu ce o sa fac...
ma indrept spre alte meleaguri....Magura 9...Chiroiu 4....Sulimanu...

Dle "lulupescar",la un calcul al dvs, nu trebuie omisa distanta dintre Bucuresti si :

Moara Vlasiei 2 = 20 km
Chiroiu 4 = 40 km
Magura 9 = 45 km
Sulimanu = 50 km

Datorita distantelor existente, cred ca indiferent unde ati pescui,cheltuiala va fi la fel !!!!!
P.S. Sa nu uitam investitiile facute la M.V.2 in afara de populari, etc, etc, cu "CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2" din ultimi 2 ani !!!!!
Facem comparatie si la distanta dintre standuri? Cu cat distanta e mai mare cu atat creste si confortul pescarului.
Facem o comparatie si la exemplarele care cintaresc intre 10 si 20 kg ? :D
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

glm scrie:
16. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog !

19. Pentru pescuitul de noapte,pescarul trebuie sa obtina aprobare de la administratorul baltii !
Pescarul care va pescui noaptea,nu are voie sa fie insotit decit de sotie,copii (pina la virsta de 15 ani),sau o prietena !

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV,LACUL MOARA VLASIEI 2,PENTRU ANUL 2013 !
60 LEI = 12 ORE C&R
120 LEI = 24 ORE C&R
120 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG PESTE
40 LEI = TAXA PLANTAT
40 LEI = TAXA PONTON **

** Pe un ponton pot pescui si doi pescari,platind o singura taxa de ponton !
Taxa pentru ponton este valabila atit pentru 12 ore cit si pentru 24 ore !
Partea proasta este ca nu se poate pescui in echipa de 2 cu 4 lansete pe ponton
Iar cu taxa de ponton am patit sa o platesc de 2 ori,1 data la primele 24h,a doua oara la 12h dupa terminarea celor 24.pacat!!!!!!

Domnule in ceea ce priveste "taxa pentru ponton",va anunt ca am modificat acesta taxa (in loc de 50 lei, este 40 lei),iar ca ore de pescuit :
" Taxa pentru ponton este valabila atit pentru 12 ore cit si pentru 24 de ore,36 de ore sau 48 de ore !"
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Apropo de pontoane, in zona pontoanelor 1-6 este distanta mare intre standuri, am organizat multe concursuri la MV si nu au fost probleme !

Si, ca fapt divers, cred ca si daca se marea cu 30 lei taxa, tot ar fi fost dimineata coada la bariera ! Si stiti de ce ? Ptr ca la Mv toata lumea prinde crap , balta are , repet, cea mai mare densiate de peste mare din zona Bucurestiului ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

lulupescar scrie:
petcuvicto scrie:
lulupescar scrie:la 100ron 24 ore C&R...fara ponton..era super ok pentru noi,cei din clasa de mijloc...nu era bine ..dar strangeam din dinti...macar de 2 ori pe luna..
eu as fii mers in continuare...la taxa asta,care era anul trecut...practic era o taxa ca si pe majoritatea lacurilor cu C&R....veneam si eram multumit de rezultate...
anul acesta...nu stiu ce o sa fac...
ma indrept spre alte meleaguri....Magura 9...Chiroiu 4....Sulimanu...
Dle "lulupescar",la un calcul al dvs, nu trebuie omisa distanta dintre Bucuresti si :
..............................................................................................................
Dl Petcu numele meu este FLORIN.
Nu m-am referit niciodata si nici macar nu m-am gandit la distanta de acasa la baltile enumerate de mine.
Acele balti au fost enumerate deoarece au un tarif mai accesibil,si pot spune ca te relaxezi .
Nu zic ca mv 2 nu este balta buna,ca nu este de venit la ea(ba din contra am incercat anul trecut sa vin cat mai des ,cand am avut timp,dar in special BANI),dar nu mai imi mai permit FINANCIAR anul asta la taxele noi(chiar daca stiu ca imi pot dobori oricand recorul personal,al baltii sau pot prinde N..kg..)
Va salut!
Dle Florin,mai sus ati postat :

"la 100ron 24 ore C&R...fara ponton..era super ok pentru noi,cei din clasa de mijloc...nu era bine ..dar strangeam din dinti...macar de 2 ori pe luna.."

Sezonul de pescuit dureaza aproximativ 8 luni !!!

"macar de 2 ori pe luna"

Acest "macar de 2 ori pe luna " cred ca se poate transforma in 5 sedinte de pescuit = 2 luni de zile !!!
Am modificat la "ABONAMENTE INDIVIDUALE C&R MOARA VLASIEI 2,PENTRU ANUL 2013 "si am mai introdus inca un abonament:

" PRET ABONAMENT = 500 EURO ( numar zile de pescuit x 24h = 22 ) !!! "

Acest abonament cred ca ar putea sa va rezolve problema ( 1 sedinta de pescuit x 24 ore = 100 lei ) si nu numai dvs.... !
Victoras Petcu

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

petcuvicto scrie:
Am afirmat ca de la iesirea din Bucuresti ( mai precis de la iesirea din sectorul 2) pina la Moara Vlasiei sint 20 km ( plus,minus 1 km ) si aceasta se poate verifica foarte simplu !!!
Dl Petcu intr-adevar este un traseu mai scurt prin nu stiu ce comuna, dar mergem cu masina incarcata si vrem drumuri bune. Noi ne referim la trasee normale adica dn1, autostrada.

Acesta este traseul pe care eu il folosesc de 12 ani si va garantez ca este "ca in palma" (asfalt fara gropi) !!!
Fişiere ataşate
mv2-4-corect.jpg
mv2-4-corect.jpg (268.25 KiB) Vizualizat de 1276 ori
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Cred ca dl. Petcu a inceput campania de teasing !!! :lol:

senzor planet