Iti spun eu ce-o sa se intample...o sa intre unul Ghita de la spatii verzi si uscate...o sa aiba IP dinamic...n-o sa-l poti verifica din prima...impunerea unui numar de postari in functie de care sa poata accesa subiectele de pe forum il va pune intr-o continua postare on si off-topic, pana-si face norma ... apoi va intra unde doreste si va face tot ce doreste (ma rog, in limitele regulamentare) .REMUSGL scrie:.................
Am eu o idee aici.
Se poate combate intr-o anumita masura clona (spontana) cu un singur post.
Dupa ce ai creat contul nu ai voie sa postezi si sa vizualizezi tot forumul, pana nu treci pe la prezentari si scrii macar 2-3 fraze (Sunt x din Bucuresti sunt pescar ... etc...etc) si dupa ce a facut aceasta postare va primi acordul ORICARUI moderator (admin) si va putea vizualiza si posta unde vrea el (sau ii poti restrictiona accesul la subiectele fierbinti pana nu are 50 de postari (sau pana nu ii da cineva acordul)).
Parerea mea ...clone au fost, sunt si vor mai fi ! In definitiv, asta e caracteristic mediului virtual, unde libertatea de exprimare tinde catre absolut ! Ca sa poti administra cu succes un sit cu ceva trafic, trebuie sa ai un echilibru intre gradul de cenzura aplicat si gradul de liberatate permis utilizatorilor ! Tinand cont ca acum 3 ani sit-ul asta era pe undeva pe locul 30 in rubrica Pescuit de pe Trafic.ro la numarul de utilizatori, iar acum e pe locul 6, imi sugereaza faptul ca echilibrul din acest moment e acceptat si de administratie si de catre utilizatori !