REVOLUTIA CLONELOR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Doriti eliminarea clonelor de pe Crapmania?

Da
114
90%
Nu
13
10%

Voturi totale: 127

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: REVOLUTIA CLONELOR

Mesaj de gor965 »

REMUSGL scrie:.................

Am eu o idee aici.
Se poate combate intr-o anumita masura clona (spontana) cu un singur post.
Dupa ce ai creat contul nu ai voie sa postezi si sa vizualizezi tot forumul, pana nu treci pe la prezentari si scrii macar 2-3 fraze (Sunt x din Bucuresti sunt pescar ... etc...etc) si dupa ce a facut aceasta postare va primi acordul ORICARUI moderator (admin) si va putea vizualiza si posta unde vrea el (sau ii poti restrictiona accesul la subiectele fierbinti pana nu are 50 de postari (sau pana nu ii da cineva acordul)).
Iti spun eu ce-o sa se intample...o sa intre unul Ghita de la spatii verzi si uscate...o sa aiba IP dinamic...n-o sa-l poti verifica din prima...impunerea unui numar de postari in functie de care sa poata accesa subiectele de pe forum il va pune intr-o continua postare on si off-topic, pana-si face norma ... apoi va intra unde doreste si va face tot ce doreste (ma rog, in limitele regulamentare) .
Parerea mea ...clone au fost, sunt si vor mai fi ! In definitiv, asta e caracteristic mediului virtual, unde libertatea de exprimare tinde catre absolut ! Ca sa poti administra cu succes un sit cu ceva trafic, trebuie sa ai un echilibru intre gradul de cenzura aplicat si gradul de liberatate permis utilizatorilor ! Tinand cont ca acum 3 ani sit-ul asta era pe undeva pe locul 30 in rubrica Pescuit de pe Trafic.ro la numarul de utilizatori, iar acum e pe locul 6, imi sugereaza faptul ca echilibrul din acest moment e acceptat si de administratie si de catre utilizatori !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

glm

Mesaj de glm »

Am un pescar care doreste sa intre in legalitate pe acest forum,am atasat si C.I :lol: :lol:

Imagine
SpritZCarp :: Nita Adrian

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Singura varinta este crearea unui topic cu prezentarea tuturor care vor sa acceseze forumul.Uitati cum procedeaza alte forumuri si cred ca aici s-ar incadra perfect pentru a cunoaste cit de cit persoana cu care intrii in discutii.
--La activarea contului se va posta obligatoriu la topicul de prezentare in caz contrar contul va fi sters in 7 zile.Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra si familie.In cazul cind la topicul de prezentare se trec date cu tenta ironica automat acest cont va fi sters .
Da cum la noi conturi ca CSM , PLD ,CCD ,etc o tin intr-o ironie e clar ca nu se vrea o mica schimbare si se accepta ironia jignirea si injuriile

glm

Mesaj de glm »

popescu59 scrie:Singura varinta este crearea unui topic cu prezentarea tuturor care vor sa acceseze forumul.Uitati cum procedeaza alte forumuri si cred ca aici s-ar incadra perfect pentru a cunoaste cit de cit persoana cu care intrii in discutii.
--La activarea contului se va posta obligatoriu la topicul de prezentare in caz contrar contul va fi sters in 7 zile.Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra si familie.In cazul cind la topicul de prezentare se trec date cu tenta ironica automat acest cont va fi sters .

Nu exista asa ceva,de unde reiese faptul ca spui adevarul?Sau te cheama Vladut la detector??

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

-Am un pescar care doreste sa intre in legalitate pe acest forum,am atasat si C.I -

Foarte interesanta ironia dar te intreb pe forum cine va scrie ? CCL , BBC , DIT sau cine ? Cind va trebuii sa te identifici in nume propriu nu vei mai putea face ironii de genul asta , acum merge ca e permis si de aceea se intimpla ce se intimpla pe forum.'
Nu e nevoie sa spui adevarul e clar ca la o verificare cit de cit contul iti va fi sters automat, nu va fi nevoie de dector de minciuni.
Solutii si variante se gasesc numai ca e nevoie de putina munca la inceput , dar eu cred in continuare ca nu se vrea .
Ultima oară modificat Mar Ian 08, 2013 11:00 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Doctorul scrie:..........

Aloo, domnu paracios, plangacios, mai subtire cu smiorcaiala, ca nu v-am jignit, injurat sau ofensat!
Pur si simplu nu am fost de acord cu o afirmatie cam mincinoasa. Dar se pare ca adevarul doare si nu suportati ca cineva sa va atraga atentia. .......
Sa fim seriosi...daca aveai ceva de spus iti faceai topic separat si turnai acolo tot ce te deranjaza. Nu te apuci sa-i strici unuia topicul ptr. ca nu esti de acord cu ce crezi tu ca ar vrea sa sugereze un titlu, un subiect sau o idee ! Topicul ala era intr-o rubrica dedicata magazinului lui Mitranescu si avea ca scop evidentierea unui lucru dealtfel destul de cunoscut in ultima vreme...anume ca sunt destui pescari care au incredere in a folosi lansetele respective, cu succes ! N-a sugerat nimeni in topicul ala ca primul particular care isi cumpara lanseta, devine campion national, dar asta nu te-a impiedicat sa postezi in zeflemea un raspuns lipsit de bun simt !
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

foarte corect george si atunci vin eu cu intrebarea ce masuri s-au luat la sesizarea facut de Dan Mitranescu ???Nimic , si de aici incep injuriile si jignirile, si ar fi frumos ca cel care a scris asa ceva sa aiba si vre-o 15 ani .

glm

Mesaj de glm »

popescu59 scrie:-Am un pescar care doreste sa intre in legalitate pe acest forum,am atasat si C.I -

Foarte interesanta ironia dar te intreb pe forum cine va scrie ? CCL , BBC , DIT sau cine ? Cind va trebuii sa te identifici in nume propriu nu vei mai putea face ironii de genul asta , acum merge ca e permis si de aceea se intimpla ce se intimpla pe forum.'
Nu e nevoie sa spui adevarul e clar ca la o verificare cit de cit contul iti va fi sters automat, nu va fi nevoie de dector de minciuni.
Solutii si variante se gasesc numai ca e nevoie de putina munca la inceput , dar eu cred in continuare ca nu se vrea .
Cu ce te deranjeaza nickul meu?Adminul are chiar numele meu real in adresa de mail,ce conteaza ca imi spun GLM,FSN,sau PCR
Atata timp cat nu am omorat pe cineva si discut civilizat pe un forum de pescuit nu vad unde este problema.........

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

E foarte corect cea ce spui ,dar te intreb de ce nu postezi cu numele real ??? Ce si de cine te ascunzi? Nu e mai normal sa stim fiecare cu cine facem conversatie ?Nu vezi mai corect sa stii cu cine faci un schimb de replici decit sa te vezi in fata unui CCS , PDL IRT Singura problema este ca toate jignirile aduse aici pe forum vin din partea lui CML , BBC , JDS etc. care stiu sigur ca nu ii stie sau ii cunoaste cineva.Si vad ca nu ai inteles ca se cauta eliminarea anumitor clone, asa ca tine-o in continuare in ironiile tale , si asta pina cind o vei patii si tu si te va balcarii un JJC ca tine.
Ultima oară modificat Mar Ian 08, 2013 11:10 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

popescu59 scrie:foarte corect george si atunci vin eu cu intrebarea ce masuri s-au luat la sesizarea facut de Dan Mitranescu ???Nimic , si de aici incep injuriile si jignirile, si ar fi frumos ca cel care a scris asa ceva sa aiba si vre-o 15 ani .
Care sesizare ? Dan are rubrica lui, e Moderator acolo si nu are nevoie de asistenta unui alt moderator sau Admin ca sa faca ordine in topicurile sale !
Nu poti sa te apuci sa stergi sau sa editezi toate raspunsurile mai acide sau mai lipsite de bun simt pana nu reactioneaza cumva cel caruia ii sunt adresate !
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”