REVOLUTIA CLONELOR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Doriti eliminarea clonelor de pe Crapmania?

Da
114
90%
Nu
13
10%

Voturi totale: 127

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: REVOLUTIA CLONELOR

Mesaj de doru_croc »

Cristi Y scrie: "eu faceam referire nu la ce spune Toto ci la solutiile propuse de userul "popescu" care imi par comuniste si aberante
In Koreea de Nord cum s-ar rezolva problema asta? :lol:
.....Discutii interminabile pe o tema fara rezolvare.
De ce exista clone? Pentru ca suntem romani si ne place show-ul, dar din lasitate ne ascundem dupa deget....Parerea mea ("citat din nea Nicu Vacaroiu"...sa nu fiu acuzat de plagiat :lol: )
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

corect .cel mai usor ar exista o filtrare a moderatorului .adica scrii e trimis automat la moderator dupa acceptul sau e distribuit unde se doreste .exact ca pe o balta unde nu poti intra fara recomandare aici recomandarea este moderatorii la libera lor alegere .si in functie de asta mesajul tau e trimis.moderatori ar trebui sa fie inpartiali .ca arbitri la fotbal.daca asta e o solutie asa sa fie .
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

florinbrasov scrie:corect .cel mai usor ar exista o filtrare a moderatorului .adica scrii e trimis automat la moderator dupa acceptul sau e distribuit unde se doreste .exact ca pe o balta unde nu poti intra fara recomandare aici recomandarea este moderatorii la libera lor alegere .si in functie de asta mesajul tau e trimis.moderatori ar trebui sa fie inpartiali .ca arbitri la fotbal.daca asta e o solutie asa sa fie .
Imposibil
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

oricum de multe ori am vazut mesaje scrise si apoi dispar .poze facute cu dovezi si apoi dispar .sa fim seriosi daca se doreste de moderatori mesajul dispare .asa ca daca e saitul lor sa faca o filtrare chiar daca pare comunista ideea dar asa nu mai apar procese si idioti care sa le foloseasca in procese .si subiecte si persoane care sa se agate de asta pentru a dovedi cine e el de fapt
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Nae, nu m-am exprimat destul de clar, mea culpa: cand am spus crapmania (vis-a-vis de cautarea informatiei) m-am referit inclusiv, sau, mai bine zis, in special la forum!

Te injura userul X? Si? Who the fuck is X? Si, repet, injuratura nu e atac la proprietate! Ce-ti afecteaza, orgoliul ranit? Pai ce esti tu, barbat sau fetita? Face unul misto de tine si tu ce faci, incepi sa plangi? Pai scuza-ma, e greseala ta daca nu tii la tavaleala"", mai ales ca ai avut tot timpul din lume, sa constati ca bascalia, ironia, misto-ul sunt constante ale lumii crapiste (ceea ce e de bine! - castigat ridendo mores), o lume al carei IQ si pregatire in multe domenii (agregate, per total) e net superioara masei de romani medii si mediani, batuti in cap, carora le curg bale din gura si simt nevoia unui tatic care sa-i tina de mana tot timpul! Te deranjeaza unul sau mai multi useri? Solutia e simpla: boicotul. Ignora-l/i!

Iti spune un user ca esti prost si tampit? Chiar nu inteleg de ce tii cu tot dinadinsul sa-i validezi afirmatia!? :) Ca sa nu mai spun ca (daca are dreptate, si de multe ori chiar are, toti avem momentele noastre destul de dese de idiotie) in loc sa te superi ar trebui sa-i dai o bere!

A, ca regulamentul prevede ceva care nu se respecta in totalitate si tot timpul (din varii motive obiective sau mai putin), e altceva! Si ca ai tot dreptul sa atragi atentia asupra acestui fapt, nu contesta nimeni. Dar doar atat.

Imi pare rau pentru tine daca ai trait pana acum in "wonderland" si ai crezut altceva, dar nu pot sa ti-o spun mai putin "brusc" decat o voi face: la fel de legitim e ca moderatorii/administratorii/proprietarii crapmania e sa te ignore, fara sa-ti dea 'fo explicatie Priceput-ai?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie: (...) Iti spune un user ca esti prost si tampit? (...)
dar de ce sa-i spuna asa, ionut?
nu mai bine ii zice ca spune prostii sau tampenii?! si eventual sa-i si demonstreze de ce?
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

andrei vladeanu scrie:
ionut72 scrie: (...) Iti spune un user ca esti prost si tampit? (...)
dar de ce sa-i spuna asa, ionut?
nu mai bine ii zice ca spune prostii sau tampenii?! si eventual sa-i si demonstreze de ce?
Andrei:

1) Un sinonim, te rog, pentru un individ care spune prostii sau tampenii?
2) Care e etalonul/unitatea de masura (exceptand "tianul" :lol: ) cu care se masoara prostia? Sau tampenia? Astfel incat sa si poti face o demonstratie obiectiva?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ma refeream la modul de exprimare nu la cine are sau nu dreptate.

eu cred ca pe forum citim pareri (desigur, subiective asa cum spui tu) ale unuia sau altuia. este mai interesant sa vedem de ce crede X ca Y a spus o prostie in legatura cu un subiect decat sa citim o replica a lui X de genul: Y e un prost!
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

andrei vladeanu scrie:ma refeream la modul de exprimare nu la cine are sau nu dreptate.

eu cred ca pe forum citim pareri (desigur, subiective asa cum spui tu) ale unuia sau altuia. este mai interesant sa vedem de ce crede X ca Y a spus o prostie in legatura cu un subiect decat sa citim o replica a lui X de genul: Y e un prost!
1) Sa preferi forma in dauna continutului e o eroare manifesta. Pentru mine unul e irelevant modul de exprimare (ambalajul) raportat la valoarea de adevar a afirmatiilor.

2) Altfel, sunt perfect de acord cu tine, si situatia e cu atat mai ironica cu cat chiar eu insumi am fost atentionat de catre unul dintre moderatorii acestui forum ca, prea adesea, in discutii, prea despic firul in 4, citez pe altii, fac analize ale textului si corectitudinii ideilor interlocutorilor, atentionez asupra greselilor de logica, cer opinii argumentate etc. :D
Iar un alt user, mi-a transmis intr-o discutie ceva de genul: "pai, daca ceea ce le ceri tu oamenilor (sa-si argumenteze ideile si opiniile) naste polemici intre useri, sa nu fii mirat ca nu-ti raspunde nimeni la intrebari" :!:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Frate voi vreti deontologie, da` ie locu` potrivit pentru asa ceva? S-a mai cerut, destul de multe ori sa se combata ideea si nu persoana, dar ce ne faceam ca ramaneam fara caterinca?
Apropo! Cine a bagat clonele pe site? De cand sunt? Cine le-a tolerat si de ce? De ce acum nu mai sunt bune, utile, amuzante, bla, bla ?! Stie cineva raspunsul general la toate intrebarile astea?
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”