Nae, nu m-am exprimat destul de clar, mea culpa: cand am spus crapmania (vis-a-vis de cautarea informatiei) m-am referit inclusiv, sau, mai bine zis, in special la forum!
Te injura userul X? Si? Who the fuck is X? Si, repet, injuratura nu e atac la proprietate! Ce-ti afecteaza, orgoliul ranit? Pai ce esti tu, barbat sau fetita? Face unul misto de tine si tu ce faci, incepi sa plangi? Pai scuza-ma, e greseala ta daca nu tii la tavaleala"", mai ales ca ai avut tot timpul din lume, sa constati ca bascalia, ironia, misto-ul sunt constante ale lumii crapiste (
ceea ce e de bine! -
castigat ridendo mores), o lume al carei IQ si pregatire in multe domenii (agregate, per total) e net superioara masei de romani medii si mediani, batuti in cap, carora le curg bale din gura si simt nevoia unui tatic care sa-i tina de mana tot timpul! Te deranjeaza unul sau mai multi useri? Solutia e simpla: boicotul. Ignora-l/i!
Iti spune un user ca esti prost si tampit? Chiar nu inteleg de ce tii cu tot dinadinsul sa-i validezi afirmatia!?

Ca sa nu mai spun ca (daca are dreptate, si de multe ori chiar are, toti avem momentele noastre destul de dese de idiotie) in loc sa te superi ar trebui sa-i dai o bere!
A, ca regulamentul prevede ceva care nu se respecta in totalitate si tot timpul (din varii motive obiective sau mai putin), e altceva! Si ca ai tot dreptul sa atragi atentia asupra acestui fapt, nu contesta nimeni. Dar doar atat.
Imi pare rau pentru tine daca ai trait pana acum in "wonderland" si ai crezut altceva, dar nu pot sa ti-o spun mai putin "brusc" decat o voi face:
la fel de legitim e ca moderatorii/administratorii/proprietarii crapmania e sa te ignore, fara sa-ti dea 'fo explicatie Priceput-ai?