Sonik SK3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sonik SK3

Mesaj de popescu59 »

La mine unul nu se pot incurca la terminarea pescuitului string fiecare lanseta in parte dupa care e lagata la ambele capete. Dar cred ca nici asa nu ar avea voie sa se rasuceasca in aruncare .Am sa ies cu ele zilele astea la un antrenament si voi vedea exact care si cite se rasucesc in aruncare .

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Si eu am programat un casting saptamana viitoare cu niste colegi pescari si voi fi foarte atent la aceasta problema!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Eu am avut Sk3 si nu am avut astfel de probleme

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

nici eu nu am avut absolut nicio problema cu modelul de 3,6m au lucrat impecabil, problema relatata mai sus am intampinat-o doar la modelul de 3,9m 3,5 lb cu inel de 50
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

dragosg

Mesaj de dragosg »

Eu in continuare afirm dupa ce stiu 8 bete sk3 de 3.9 ca sunt cazuri izolate.la mine si la un prieten totul a fost ok.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

acidutzu scrie:
popescu59 scrie:Cind arunci cu forta partea din fata in loc sa stea dreapta pe directia inelelor se rasuceste cam 45 de grade , deci automat distanta de aruncare este mult diminuata, oricit ai infige de tare cele doua tronsoane una in cealalta tot se rasuceste.

Deja sunteti doi care aveti aceasta problema cu rasucirea tronsonului de varf si m-ati facut curios.
Detin SK3 3,9 m - 3,5 lb de anul trecut, arunc intre 110 - 120 m cu plumb de 110 gr., dar nu am avut aceasta problema.
Este posibil sa fie ceva la betele voastre?
Astept si alte pareri, daca se poate, din partea posesorilor de SK3, 3,9 m.
Multumesc
Le am si eu dar nu e chiar asa de grav, se mai rasucesc uneori cand arunci cu plumbi peste 115g si vizezi distante mai mari (130-140m), nu se rasucesc la fiecare aruncare ci doar foarte rar. Altfel sunt niste lansete foarte bune iar in Anglia sunt acum la un pret foarte bun intrucat a aparut modelul nou.
Clubul Sportiv Green Lake

mi20r

Mesaj de mi20r »

Eu consider ca problema este de la cum le mufam si nu este o problema cu lanseta in sine. Si eu detin 3 Sonik 3,66 3.5lbs si prima data cand am incercat sa scot untul din ele am patit-o cu rotirea tronsonului din fata. Insa doar cu plumb de 110g. Si mi s-a intamplat pentru ca nu apasam destul de tare la mufare de frica sa nu pateasca ceva. De atunci nu mi s-a intamplat treaba cu rasucirea.
Sk4 am simtit-o si mult mai grea si mai tare decat Sk3. La distanta sigur vei ajunge mai departe decat cu Sk3. Insa daca te intereseaza drill-ul, Sk3 sunt o placere.

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

ia o bucata de cauciuc si mufeazale mai bine ....poate asta e problema, lansetele century din cate stiu au la livrare o bucata de cauciuc natural pt mufare-demufare dificila
spor

30dragoste

Mesaj de 30dragoste »

Deci pana la urma urmei betele sant ok.din ce am citit din postarile dumneavoastra acuma tot ce trebuie e sa le vad.multumesc de sfaturi :wink:

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Le am si eu dar nu e chiar asa de grav, se mai rasucesc uneori cand arunci cu plumbi peste 115g si vizezi distante mai mari (130-140m), nu se rasucesc la fiecare aruncare ci doar foarte rar. Altfel sunt niste lansete foarte bune iar in Anglia sunt acum la un pret foarte bun intrucat a aparut modelul nou.[/quote]

Modelul nou la 3,9 m si 3,5 lb?
Ai mai multe detalii?
Multumesc
"Invingatorii nu pierd niciodata"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”