petcuvicto scrie: In aceasta iarna va avea loc delimitarea standurilor de pescuit !!!
Delimitare se va face cu ajutorul unor panouri de circa 50 cm inaltime x 25 cm latime !!!
Aceste panouri vor fi montate pe tevi la distanta de 1 metru fata de malul opus !!!
daca e vb de 1 metru in apa nu e bine. si-asa ne agatam de sarmele alea in multe locuri, acum ne mai agatam si de tevi ?
mult mai bine pe uscat sa fie panourile
petcuvicto scrie: In aceasta iarna va avea loc delimitarea standurilor de pescuit !!!
Delimitare se va face cu ajutorul unor panouri de circa 60 cm inaltime x 30 cm latime !!!
Aceste panouri vor fi montate pe tevi la distanta de 1 metru fata de malul opus !!!
daca e vb de 1 metru in apa nu e bine. si-asa ne agatam de sarmele alea in multe locuri, acum ne mai agatam si de tevi ?
mult mai bine pe uscat sa fie panourile
Sirmele vor fi montate pe tevile care sustin panourile !!!
lulupescar scrie:propun si eu ceva
Taxa 24 ore...sa fie cum ati spus 120 ron
taxa 48 ore ,in loc de 240 ron,sa fie 200 ron...
Astfel eu ,personal,as fii tentat sa vin sa stau 48 ore.
In 48 ore te"desfasori"altfel ca si nadire,stategie....decat in 24 ore...
Ar fii o idee ok..cu 200 ron/48 ore...cred ca ar prinde mai bine la cei cu vin pentru C&R,mai ales pt cei care sunt in clubuuri de pescuit si nu isi permit sa vina la concursuri pe mv2.
Dl Petcu ,cu respect,astept un raspuns!
Asa cum am mai scris exista : ABONAMENT = 500 EURO ( numar zile de pescuit x 24h = 22 ) !!!
P.S. Acest abonament se poate achita si in doua rate !!!
Delimitare se va face cu ajutorul unor panouri de circa 50 cm inaltime x 25 cm latime !!!
Ce culoare vor avea panourile?
Vor avea marcaj cu nr. postului?
daca aveam 500 de euro,ieseam din foame!!
Nea Petcu,cine crezi ca are acum 500 de euro sa-i dea pentru pescuitul de la vara???Din 60 de standuri cate crezi ca vor avea abonament de 500 euro?
nu inteleg de ce nu faceti cum am propus eu cu taxele de 48 ore...achitarea pe balta....
Eu unul nu am acu 500 de euro sa dau pentru pescuit...dar pentru partide de 48 ore...strangeam 200 ron...cand vroiam sa merg...era mai usor pt mine...
lulupescar scrie:daca aveam 500 de euro,ieseam din foame!!
Nea Petcu,cine crezi ca are acum 500 de euro sa-i dea pentru pescuitul de la vara???Din 60 de standuri cate crezi ca vor avea abonament de 500 euro?
nu inteleg de ce nu faceti cum am propus eu cu taxele de 48 ore...achitarea pe balta....
Eu unul nu am acu 500 de euro sa dau pentru pescuit...dar pentru partide de 48 ore...strangeam 200 ron...cand vroiam sa merg...era mai usor pt mine...
Daca nici 500 de euro in doua rate nu este bine atunci ...................!!!
Ce culoare vor avea panourile?
Vor avea marcaj cu nr. postului?
Multumesc.
Inca nu am stabilit culorile,dar probabil ca:
- fondul va fi gri refrectorizant
- cifrele vor avea culoarea portocaliu sau siclam forescent
Nu mai zic de weekend, cand ajunge ca un pescar sa arunce oblic si, toti ceilalti vor arunca in mod gresit dupa el . Sa zicem ca tu te afli pe standul 30 si sunt ocupate locurile din stanga ta pana la nr 28 dar, surpriza, cel de pe 28 are monturile langa ale tale. Si vine si cineva care vrea sa ocupe standul 29 (cel aflat intre voi) care nu mai are unde sa arunce!)! Cum se va rezolva situatia, mergem din aproape in aproape sa vedem cine a aruncat gresit? Si, sa presupunem, ca se constata (desi va fi foarte greu fara un reper numerotat, adica 100% obiectiv, inclusiv pentru paznicii care vor fi eventual chemati sa medieze o astfel de situatie) ca cel a gresit si a aruncat inspre dreapta e, sa zicem, cel de pe standul nr.10! Ce facem ii punem pe toti cei aflati dupa acesta pana la nr 28 inclusiv sa scoata toti toate lansetele din apa si sa le arunce corect astfel incat sa aiba loc si nr 29?
Parerea mea e ca toate aceste posibile (ba chiar foarte probabile) probleme ar disparea daca panourile s-ar numerota, numerotarea incepand (in actuala configuratie a lacului) cu standul nr 7, primul de dupa pontonul 6. Adica primul tarus de pe malul opus sa aiba pe placuta nr primului stand de pe pamant.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Victoras, problema la Moara este forma baltii care, daca exceptam capetele (zonele cu pontoane) e un fel de trapez frant de la mijloc, avand ca laturi paralele (malurile de pe care se pescuieste si cel opus) 2 arce de cerc ce nu au lungime egala. Atunci rezolvarea cu tarusii e destul de simpla, se incepe prin fixarea primului (cel dinspre capatul cu 6 pontoane) si a ultimului (cel din capatul celalat), operatie care se face absolut aleatoriu la discretia ta (ma refer in ceea ce priveste locul unde acestea sunt infipte). In continuare, problema se rezolva la fel de usor, sunt 52 de standuri, urmeaza deci amplasarea altor 51 de tarusi intre acestia doi (in total ei sunt 53). Se masoara (atentie, foarte important, de-a lungul malului) distanta dintre cei 2 tarusi infipti la inceput si se imparte la 52 (nr de standuri), operatie ce va da lungimea dintre 2 tarusi consecutivi (care, atentie, va fi mai mica decat lungimea unui stand de pe malul unde se pescuieste). Ei bine, impartirea acesta va da o anumita lungime, sa zicem 12,90m. Primul tarus pe care l-am infipt va avea pe placuta nr 7 (adica cel al primului stand de pe malul acesta, de unde se pescuieste), al 2-lea, care va fi infipt la 12,90m de primul va fi inscriptionat cu nr 8 si asa mai departe pana la nr 52. Daca vrei (asa cum am inteles) sa maresti nr. de pontoane, intai le construiesti pe acestea, dupa care operatiile cu tarusii si ordinea amplasarii lor raman fix aceleasi.
Daca solutia ti se pare in regula, dar ai oarecare nelamuriri, imi poti da un mesaj privat, vorbim la telefon si, fara probleme, in ziua in care vrei sa montezi tarusii vin si eu pe balta sa te ajut. Parerea mea e ca, daca tot vrei sa faci treaba asta cu tarusii, e bine s-o faci cu ei numerotati, ca sa existe un criteriu obiectiv conform caruia pescarii sa-si amplaseze monturile.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!