REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de gor965 »

ionut72 scrie:............ operatie ce va da lungimea dintre 2 tarusi consecutivi (care, atentie, va fi mai mica decat lungimea unui stand de pe malul unde se pescuieste). .........
Eu cred c-o sa fie invers...adica deschiderea de pe malul opus va fi mai mare decat lungimea standului de pe care se pescuieste ! Arcul de cerc descris de malul cu placute e mai mare decat arcul de cerc descris de malul cu standurile de pescuit !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gor965 scrie:
ionut72 scrie:............ operatie ce va da lungimea dintre 2 tarusi consecutivi (care, atentie, va fi mai mica decat lungimea unui stand de pe malul unde se pescuieste). .........
Eu cred c-o sa fie invers...adica deschiderea de pe malul opus va fi mai mare decat lungimea standului de pe care se pescuieste ! Arcul de cerc descris de malul cu placute e mai mare decat arcul de cerc descris de malul cu standurile de pescuit !
Corect George, ai dreptate, am postat fara a avea harta in fata si, in minte, "am vazut" balta invers! :D Dar e cu atat mai bine, ca lungimea dintre 2 tarusi consecutivi de pe malul opus (adica zona unde se pescuieste efectiv) va fi mai mare decat cea de pe malul unde stau pescarii. Important e ca tarusii sa fie numerotati!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Doamne unde s-a ajuns, sa balizezi balta pe partea opusa, acum am citit comentariile. Prea de tot, oricum cred eu ca s-a inteles ce trebuia. Eu deja m-am indreptat catre alta balta pentru ca moara nu mai este balta care sa ma satisfaca.

Dle. Petcu va urez mult succes cu balta si pescarilor care va viziteaza fire cat mai intinse.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@Matei

Sa stii ca, oricum (lasand la o parte discutia despre marimea standurilor), balizarea e o idee buna d.p.m.d.v. Si nu numai pe Moara! Sa ne gandim ca, la concursuri de exmplu, "balizarea" se face cu markere. Asta cu tarusi e cam acelasi lucru cu avantajele ca e permanenta si mult mai obiectiva (calculata inainte).

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sunt tare curios cand o sa vina unul de s-a apucat acum de pescuit si cand o sa dea peste 3 vecini de stand.
Nu pricep ce legatura are asta cu prezenta sau nu a tarusilor (si cu tarusi si fara ala e la fel de inabil. Doar ca tarusii sunt o sansa in plus sa dea in dreptul lui)! Si n-are rost sa facem din tantar armasar: una e sa dai "prea aproape de tarus" si cu totul altceva sa intri cu monturile in standul altuia.

Altfel, parerea mea despre care ar trebui sa fie marimea standurilor o stii, am spus-o intr-un comentariu anterior. Acuma, daca Victoras e impenetrabil la acest argument, n-avem a comenta foarte mult (in afara de a ne spune parerea), e balta lui si procedeaza cum vrea. La fel si noi.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

ionut72 scrie:
Sunt tare curios cand o sa vina unul de s-a apucat acum de pescuit si cand o sa dea peste 3 vecini de stand.
Nu pricep ce legatura are asta cu prezenta sau nu a tarusilor (si cu tarusi si fara ala e la fel de inabil. Doar ca tarusii sunt o sansa in plus sa dea in dreptul lui)! Si n-are rost sa facem din tantar armasar: una e sa dai "prea aproape de tarus" si cu totul altceva sa intri cu monturile in standul altuia.

Altfel, parerea mea despre care ar trebui sa fie marimea standurilor o stii, am spus-o intr-un comentariu anterior. Acuma, daca Victoras e impenetrabil la acest argument, n-avem a comenta foarte mult (in afara de a ne spune parerea), e balta lui si procedeaza cum vrea. La fel si noi.

Eu m-am gindit in felul urmator:
- Sa folosesc teava rectangulara (4 cm X 3 cm) pentru tarus,pe care montez panouri numerotate ( i = 60 cm si l = 30 cm ) !
- Pentru ca este gheata,am sa ma folosesc de o sfoara cu lungimea dintr-un mal in altul,voi imparti distanta dintre standuri la doi (ex. 14 m : 2 = 7 m) si din acel punct (7 m) vom intinde sfoara foarte drept pina la malul opus,unde vom monta tarusul(teava) ...... !
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

nit_matias scrie:Doamne unde s-a ajuns, sa balizezi balta pe partea opusa, acum am citit comentariile. Prea de tot, oricum cred eu ca s-a inteles ce trebuia. Eu deja m-am indreptat catre alta balta pentru ca moara nu mai este balta care sa ma satisfaca.

Dle. Petcu va urez mult succes cu balta si pescarilor care va viziteaza fire cat mai intinse.

Dle,daca tot v-ati indreptat catre alta balta pentru ca moara nu mai este balta care sa va satisfaca,cred ca ar fi cazul sa incetati si cu postarile despre M.V.2 !

Multumesc pentru intelegere si va urez fire cit mai intinse pe acea balta.

Victoras Petcu

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Buna idee ,atentie, sa fie in linie dreapta I I
:wink:
SpritZCarp

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Trebuie neaparat lamurita problema cu insotitorul , ce poate face 1 insotior pe durata unei partide de minim 24 de ore , findca e stiut este foarte greu sa vi la pescuit sa stai 24-48 de ore singur cuc. Deci dl Petcu va rugam lamuriti si problema cu insotitorul .

" 19. Pescarul care va pescui noaptea,nu are voie sa fie insotit decit de sotie,copii (pina la virsta de 15 ani),sau o prietena ! "

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

- Pentru ca este gheata,am sa ma folosesc de o sfoara cu lungimea dintr-un mal in altul,voi imparti distanta dintre standuri la doi (ex. 14 m : 2 = 7 m) si din acel punct (7 m) vom intinde sfoara foarte drept pina la malul opus,unde vom monta tarusul(teava)...... !
Stai sa inteleg bine. Luam primul stand, nr. 7 care are 14 m, sa zicem. La mijlocul sau (la distanta de 7 m spre dreapta cum stam cu fata la balta) va fi punctul de la care intindeti sfoara pana pe malul celalat unde va fi montat tarusul care va fi numerotat tot cu nr 7. Trecem la urmatorul care va fi nr 8 si va fi amplasat in dreptul mijlocului standului de pe acest mal. 2 intrebari si o sugestie:

1) Sfoara va fi intinsa perpendicular pe malul de unde se pescuieste sau perpendicular pe malul opus?

2) Unde va arunca pescarul de pe standul nr 7, intre tarusul cu nr 7 si nr 8 de pe malul celalat sau cum?

Sugestia este aceea sa fie foarte mare atentie la directia pe care se va intinde firul, sa nu va treziti ca pe malul opus veti avea standuri de marimi diferite. Nu uita ca cele 2 maluri opuse nu sunt drepte, ci arcuri de cerc si, mai mult, nu sunt de lungimi egale.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”