CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de gabisandu »

DAVID NICU scrie:
gabisandu scrie:Scuze am gresit la pretul de avion. Este 400 euro * 10 persoane = 4.000 euro doar pentru o singura deplasare. 2 antrenamente + deplasarea la mondiale cat face?

De ce iti mai faci calculul pt Portugalia?
Asa de dragul discutiei. :D

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

gabisandu scrie:
DAVID NICU scrie:
gabisandu scrie:Scuze am gresit la pretul de avion. Este 400 euro * 10 persoane = 4.000 euro doar pentru o singura deplasare. 2 antrenamente + deplasarea la mondiale cat face?

De ce iti mai faci calculul pt Portugalia?
Asa de dragul discutiei. :D

Noi am anuntat si acolo o fac si aici,in conditiile in care propunerea dl.Orhei si nu numai ramane valabila adica trece de toate comisiile,clubul Baricada se retrage din CN.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

DAVID NICU scrie:Noi am anuntat si acolo o fac si aici,in conditiile in care propunerea dl.Orhei si nu numai ramane valabila adica trece de toate comisiile,clubul Baricada se retrage din CN.
Nu sunteti singurii.
Tot ce s-a construit in anii astia, AGVPS-ul a stricat in mai putin de un an.
Este numai vina noastra, din pacate.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Voua, in ceasul al 13-lea, nu vi-i se pare umilitor faptul ca pe banii si munca voastra, gaozarii aia de la AGVPS va freaca cum vor ei ?
Voi puneti bani de CN, voi munciti sa-l organizati, voi concurati, voi platiti ptr. orice CM ... pai si aia de la AGVPS ce plm fac ? Mai dati-i in ...... mamii lor cu CIPS-u lor, ca afilierea aia nu e pe viata ! Nu sunteti uniti, ca daca erati, nu ajungeati aici ...va strangeati toti, si cu ceilalti din alte discipline, mergeati cu jalba-n protap la minister, la presidentie, faceati gura peste tot prin media si ii scoateati dracu' din schema ! Prea s-au adunat multe kkt-uri in usa astora ! Nu e normal sa vi sa spui in 2013...baieti, noi facem CN-ul Romaniei, pe banii vostrii, dar in conditiile noastre ! :evil: E o vorba in capitalism...clientul nostru, stapanul nostru...in cazul de fata clientii sunt cluburile de pescuit, TOATE, si daca aveau respect fata de ele erau invitate sa-si dea cu parerea , democratic ! ...dar ce ma mai mira, comunisti au fost, comunisti sunt inca ! Pacat de voi, de efortul vostru in toti anii astia, pacat de banii cheltuiti ca sa faceti performanta, pacat de lacrimile varsate si de nervii zdruncinati in scandalurile interne ... ultimele rezultate in carpfishing-ul mondial va dadeau dreptul la libera decizie priviind pe viitor orice din domeniu, ca in toate astea AGVPS nu are absolut NICI UN MERIT ! :(
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Poate ca asta este cel mai bun moment sa punem piciorul in prag.
Daca suntem uniti si boicotam CN prin neparticipare, poate AGVPS lasa campionatul pe mana noastra a pescarilor.
Anul asta are cine sa mearga la mondiale.
Ne retragem toti din CN, sa vedem cu cine mai organizeaza. Ideea este ca trebuie sa fim uniti, macar odata.
Parerea mea este ca merita efortul pentru a salva CN.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

gor965 scrie: Nu e normal sa vi sa spui in 2013...baieti, noi facem CN-ul Romaniei, pe banii vostrii, dar in conditiile noastre ! (
BIG LIKE
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

florian

Mesaj de florian »

gabisandu scrie:Poate ca asta este cel mai bun moment sa punem piciorul in prag.
Daca suntem uniti si boicotam CN prin neparticipare, poate AGVPS lasa campionatul pe mana noastra a pescarilor.
Anul asta are cine sa mearga la mondiale.
Ne retragem toti din CN, sa vedem cu cine mai organizeaza. Ideea este ca trebuie sa fim uniti, macar odata.
Parerea mea este ca merita efortul pentru a salva CN.
tot se vor gasi niste cluburi care or sa participe la CN.atat timp cat nu va exista o federetie(exclus federatia lu Popescu) care sa reprezinte interesele pescarilor,condusa de oameni onesti care sa nu aiba interese de orice natura, se va gasi cineva care sa dea cu bata in balta de fiecare data.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: PS PTR CULTURA TA GENERALA, TOTUL S-A VOTAT, NU A FOST NICIO DEMONSTRATIE DE FORTA.....
Cine a votat Vladut? Si pentru cine?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Mergand ieri la sedinta am observat un lucru foarte ciudat dintr-un anumit punct de vedere,

- daca inainte CN era organizat de APCR situatie in care Apcr avea obligatia sa isi asigure toate cele necesare pt o buna organizare inclusiv partea financiara care asigura si deplasarea la Campionatul Mondial a echipei campioana natioala.

- Din nefericire uitati unde am ajuns astazi de cand AGVPS a preluat desfasurarea in totalitate,

Dupa un an de lapte si miere din punct de vedere al conditiilor de desfasurare,si catastrofal din punct de vedere a respectari regulamentului si al interpretari lui Agvps a ajuns ca astazi prin persoana dl.Orhei sa ne puna in fata unui fapt in care suntem nevoiti sa acceptam ideile preconcepute si pline se subiectivizm .
Eu cred ca problema nu este a acestor oameni si nici a Agvps-ului,ca si in cazul Apcr problema este a noastra a celor care numim si acceptam ca in frutea noastra sa se afle oameni incapabili sa inteleaga acest fenomen si sa il respecte.
Daca imi amintesc bine una din conditiile pt a putea ocupa o functie de conducere in cadrul unei Comisi era ca ocupantul postului sa nu faca sau sa nu mai faca parte din nici un club sau asociatie participanta la acest fenomen.
O alta conditie in opinia mea ar trebui sa fie ca fiecare din pretendenti sa vina cu un plan de business pe min un an, in care sa prezinte bugetul de desfasurare al competitiei cat si conditiile in care se va desfasura CN si u numai din anul respectiv.....smd.

Fac acest apel pt a va aduce la cunostinta ca acesti oameni care ne conduc sunt total lipsiti de responsabilitatea pozitiilor pe care le detin,ba mai mult considera ca tot noi cei invitati sa luam parte la competiti ar trebui sa ne ocupam de toate.

Si atunci vin si va intreb de ce mai avem nevoie de asfel de sefi?
De ce nu pune mai multa responsabilitate pe acesti vanatori de scaune inalte?
De ce nu acordam mai multa atentie acestor aspecte prezentate ca fiind simple si usor de rezolvat?
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

DAVID NICU scrie:Si atunci vin si va intreb de ce mai avem nevoie de asfel de sefi?
De ce nu pune mai multa responsabilitate pe acesti vanatori de scaune inalte?
De ce nu acordam mai multa atentie acestor aspecte prezentate ca fiind simple si usor de rezolvat?
Cum am spus Nicu.
Este un moment foarte bun sa boicotam CN.
Este momentul sa fim uniti si sa salvam CN.
Este momentul sa punem piciorul in prag. Ramane de vazut cat de uniti suntem.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”