Cupa Clubul Pescarilor ed. a III-a TANCABESTI 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Incredibil sunt echipe aici care nu le-am vazut la concursuri serioase to anu oare vin pe donatzii?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

uite ca aici am considerat noi ca putem participa . E vreo problema ? se pare ca atitudinea lui radu badica fata de ceilalti pescari care nu sunt de talia lui lasa mult de dorit. nu ti-am gresit cu nimic fratioare ca sa jignesti in halul asta pe toti care nu iti plac tie. asa ca vezi-ti te rog de treaba ta si lasa-ne in pace ca iti promotem ca nu te deranjam la concursurile tale pe mii de euro !

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

sector A

ponton 0 - 15 kg
dig - 13kg
ponton 4 - 19 kg
scaldatoare - 46 kg
dr. pompe - 53 kg
avicola 2 - 27 kg
avicola 1 - 40 kg
vaci -5 kg
dr. vaci - 24 kg
gorgan - 31 kg
vernescu - 31 kg
nuc - 34 kg

sector B

ponton 5 - 34 kg
dinamo - 5 kg
salcie - 32 kg
corcodus - 38 kg
dr. corcodus - 0
st. scaldatoare - 26 kg
padure -17 kg
parcare -5 kg
avicola 5 - 14 kg
avicola 4 - 21 kg
avicola 3 -3 kg

De mentionat faptul ca in clipa de fata captura de 20.56 kg este detinuta de echipa Valer Russu-Mihai Florescu, echipa care are si al doilea peste ca marime din concurs 15.56 kg.
Aaa, si inca ceva : folosesc boilesuri SENZOR ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

situatia astazi la pranz

seactor A

ponton 0/2crapi/14,93kg
dig/4/17,75
ponton 4/4/19,41
scaldatoare 9/53,29
dr.pompe 9/70,50
avicola 2/7/38,01
avicola 6/71,41
vaci 2/13,45
vaci 2/7/34,47
gorgan 10/58,08
vernescu 6/31,11
nuc 7/38,11

sector B

ponton 5/7/47,13
dinamo 1/5,47
salcie 6/31,76
corcodus 5/38,85
dr. corcodus 0/0
st. scaldatoare 5/34,07
padure 3/17,29
parcare 2/11,62
avicola 5/3/14,88
avicola 4/7/28,88
avicola 3/1/3,51

situatia se schimba de la o cantarire la alta, dar, abia au trecut 24 de ore...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Nini

Mesaj de Nini »

stelu scrie:uite ca aici am considerat noi ca putem participa . E o problema ? se pare ca atitudinea lui radu badica fata de ceilalti pescari care nu sunt de talia lui lasa mult de dorit. nu ti-am gresit cu nimic fratioare ca sa jignesti in halul asta pe toti care nu iti plac tie. asa ca vezi-ti te rog de treaba ta si lasa-ne in pace ca iti promotem ca nu te deranjam la concursurile tale pe mii de euro !
Intradevar atidudinea lui lasa de dorit, dar nu nu mai fata de tine"STELU"care sincer nici nu am auzit de tine pe la concursuri, pacat, dar asta nu iti da nici un drept sa-l critici, mai ales daca ca are motivele lui in atatia ani de concursuri (nici macar eu care sunt prietenul lui nu am acest drept, fiecare le stie pe ale lui in aferenta masura), si sincer de la el am invatat si, am concurat si, totodata castigat uneori, dar iti mai trebuie ceva luni, zile sa inveti, daca Radu nu este potrivit sa te invete, ..........iti recomand cu placere VLAUT care este un bun profesor, dar totusi te lasa sa muncesti singur , COCO care este un om super sufletist dar retinut sau ANDREI pe care trebuie sa-l impresionezi ca sa te salute, poate si Fane dar ......mai intai ar trebui sa muncesti si ulterior sa CRITICI ai "pescuitulu :Pi samariteni" inainte sa vorbesti......,,, cu stima si respect unu Nini..pescar.....

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Stelu remarca nu e pt totzi pescarii era cu adresa la fratele Pangica Val cu care din cand in cand ma intzep eu.

Nu discutam de valoara concursului ca si echipe tinand cont ca pe balta sunt catziva din castigatorii la ultimele concursuri de pe Tancabesti.

Radu Badica

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Busse

te maninca in popou Radule si incepi sa ai glume cam aiurea cu mine ! Nu stiu eu ca in sezonul asta ( foarte prost pentru mine ) sa te fii intzepat ! Sau faci cum am auzit ca ai facut la Open - adica glume de un gust indoielnic cu cine iti iese prin fata ?
Fara gluma - chiar crezi ca nu am altceva de facut decit sa-ti raspund la mistouri ? Si daca nu ma ajuta "fizicul" anul asta si m-am facut pilaf la niste
concursuri importante , crezi ca nu am si altceva de facut ? Mi-am propus sa pescuiesc de placere , la bugetul alocat acestui an , pentru ca nici macar Coser nu mai are mana buna anul asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

rezultatele finale ale concursului

sector A
locul 1,/ cea mai mare cantitate de peste si cel mai mare crap al intrecerii, ehipa Mihai Florescu/Valer Russu/Mihai Palade cu 25 crapi/281,44kg/captura 20,27Kg/stand avicola
locul 2/ Ghita Costin/Nae Grigore/cristi Maier-Ploiesti/34/212,51/dr. pompe
3/Manciu Dragos/ionica Doru/ Sebastian Prioteasa-Craiova/38/161,71/vaci2
4/Mihai Sandu/Sandu Podaru/Mugur Ioan-clubul pescarilor/31/159,67/gorgan
5/Tata Nitu/Costica Buhac/25/135,45/scaldatoare
6/Mihai Pripon/Vali Voicu/Floreata/17/82,82/nuc
7/George Tite/Pisti/15/82,75/vernescu
8/Vali Martoiu/Virgil Adam/Ciprian Dochita/14/80,39/dig
9/Mircea Rabaea/Biogdan Guguianu/Vali Comanici/14/76.68/avicola2
10
George Slave/Ilie Stoica/Ioa Ene/11/50,56/ponton4
11/clubul ovidius-Sandel Calina/7/45,73/ponton0
12/Dan-city centert/5/42,81/vaci

sector B

locul 1/Adrin Firinita/Gigi Neagu-clubul pescarilor/25/142,85/ponton5
locul 2
/Cezar Bibu/Val Pangica-senzor/20/121,56/parcare
3/Gaoaza/Baronu'-Ploiesti/19/113,36/corcodus
4/Ovidiu Tutomir/Mihai Dorobantu/22/96,08/avicola4
5/Mihai Stanescu/Gabi Tomulescu/A. Guran/21/93,25/salcie
6/Adi Bogdan/Nedelcu Bogdan/Andreea Bogdan/18/84,82/avicola5
7/Mateescu Constantin/Mateescu Dan/Nae Badulescu/15/84,31/st scaldatoare
8/Dan Cotelici/Adriano Musaro/14/71,19,avicaola3
9/Florentin Iuga - OTV/9/40,06/padure
10/Adriaqn Fortu/Ciprian Hallas/6/34,03/dinamo
11/Ratusca Neculai/3/11,74/dr.corcodus

alte informatii despre desfasurarea concursului...maine :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Interesant concurs....as avea multe de comentat(din exterior) dar nu vreau sa starnesc polemici....Oricum, cateva locuri considerate favorite s-au demonstrat a fi "falimentare" din anumite cauze...
Un rezultat excelent obtinut de echipa Senzor : Val Pangica-Cezar Bibu, care de pe un loc considerat unanim "de cacat" au reusit sa obtina locul 2 de sector. Jos palaria ptr munca depusa si ptr ambitia de care au dat dovada pana in ultima secunda !
Merita felicitati si castigatorii marelui premiu, adica echipa Valer Russu-Mihai Florescu-Mihai Palade, care au facut o adevarata demonstratie de pescuit, castigand detasati lupta, cucerind in acelasi timp si premiul ptr cea mai mare captura : 20.5 kg. Sa nu uitam, au pescuit pe un loc de pe care nu s-a mai castigat nici un concurs la Tancabesti ! Inca o dat, sincere felicitari.
Sa nu ii uitam nici pe baietii de la Ploiesti condusi de Ghita , care au obtinut un rezultat excelent de pe cel mai slab loc din sectorul A.
Si nici pe cei care au pescuit pe pontonul 5 si au demonstrat ca acest loc poate fi foarte usor pe podium daca stii ce sa faci !
Concluzia ? Un concurs reusit, cu mult peste si in care pescarii s-au simtit bine. Marea majoritate ! :wink:
Sa ne vedem sanatosi la BOILESMANIA, 17-21 octombrie !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Gata Valpii nu te mai supara - ca nu arde da vezi anu asta am facut eu un misto daca la anu faci tu eu tre sa ma supar?

Radu Badica

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”