Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Intradevar atidudinea lui lasa de dorit, dar nu nu mai fata de tine"STELU"care sincer nici nu am auzit de tine pe la concursuri, pacat, dar asta nu iti da nici un drept sa-l critici, mai ales daca ca are motivele lui in atatia ani de concursuri (nici macar eu care sunt prietenul lui nu am acest drept, fiecare le stie pe ale lui in aferenta masura), si sincer de la el am invatat si, am concurat si, totodata castigat uneori, dar iti mai trebuie ceva luni, zile sa inveti, daca Radu nu este potrivit sa te invete, ..........iti recomand cu placere VLAUT care este un bun profesor, dar totusi te lasa sa muncesti singur , COCO care este un om super sufletist dar retinut sau ANDREI pe care trebuie sa-l impresionezi ca sa te salute, poate si Fane dar ......mai intai ar trebui sa muncesti si ulterior sa CRITICI ai "pescuitulu :Pi samariteni" inainte sa vorbesti......,,, cu stima si respect unu Nini..pescar.....stelu scrie:uite ca aici am considerat noi ca putem participa . E o problema ? se pare ca atitudinea lui radu badica fata de ceilalti pescari care nu sunt de talia lui lasa mult de dorit. nu ti-am gresit cu nimic fratioare ca sa jignesti in halul asta pe toti care nu iti plac tie. asa ca vezi-ti te rog de treaba ta si lasa-ne in pace ca iti promotem ca nu te deranjam la concursurile tale pe mii de euro !